Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
lapay написав:Крим - окупована територія. Коли скінчиться окупація, тоді можна буде їздити і по внутрішнім паспортам. Взагалі, внутрішні паспорта є вже далеко не у всіх, а по ID-карткам в РФ не поїдеш, і на окуповані території теж.
Это я знаю. Вопрос был о том, как считает официальный Киев - если это хоть и оккупированная, но все же территория Украины, то именно Украина должна устанавливать правила проезда на своей территории, но не оккупант.
По ID-карте. ID-карта - это внутренний паспорт Украины:
Оффсайт ДМСУ
ID: Оформлення паспорта громадянина України у формі картки (у разі обміну паспорта, замість втраченого або викраденого) ...
Ставлю що рускі розвалять Ердогана з його понтами і танками. Технологічно і практично вони сильніші. Але плюс турків : можна швидко резерви задіяти. Тільки наші можу з ними воювати. Українці воювали всі століття,тому і держави не було.
Ethereum написав:Ставлю що рускі розвалять Ердогана з його понтами і танками. Технологічно і практично вони сильніші. Але плюс турків : можна швидко резерви задіяти. Тільки наші можу з ними воювати. Українці воювали всі століття,тому і держави не було.
Да собственно не будет никаких столкновений между турками и русскими, и не было. Несколько десятков турок убили сирийцы, так утверждают официальные лица и в РФ, и в Турции. У них нет никакого желания между собой воевать, у них огромный прибыльный совместный бизнес, туризм, сейчас русские специалисты настраивают туркам новые дорогостоящие батареи С-400, купленные за х****** тучу денег, идет строительство АЭС, запущен турецкий поток, совместные турецко-российские патрули патрулируют в Курдистане и сегодня.
Т.е. РФ разрешает гражданам Украины въезжать на свою территорию в т.ч. и по ID-карте, это Украина запрещает вызжать из Украины в РФ по ID-карте.
Ну це, якщо сканер є, на кордоні. В Лугандон теж, в принципі, можна, якщо зареєструвати цю картку на їх території. Російські погранці часто не впускали наших громадян по внутрішнім паперовим паспортам - то літера нечітка, то штамп. Міжнародний паспорт більш надійний, саме для наших громадян. Менше проблем на пропускних пунктах. В Білорусі взагалі немає внутрішніх паспортів, на відміну від України і РФ, так і нам треба. В принципі, айді паспорт і є таким документом, але міждержавні угоди визнання укладені тільки з Туреччиною і Грузією (не з РФ).https://dmsu.gov.ua/faq/pasport-gromady ... ordon.html
yanyura написав:Порушенням авторського права і (або) суміжних прав, що дає підстави для захисту таких прав,
Я доношу думку, а не займаюся написанням монографії. Кому потрібні першоджерела, рийте носом! Я над посиланнями не заморочуюся. Ви суть написаного ловіть, а не форму чи авторство. В мене мішанина, еклектика всюди. Я ж не припусую собі авторство. Просто доношу думку в той спосіб, який вважаю потрібним. Це форум лише. Якісь вставки роблю запозичені, щось своє пишу. А якщо Ви раді, що викрили мене на порушенні авторських, чи плагіаті, ну то тіштеся! Чим би немовля не тішилося, аби не стогнало!
shapo написав:При чем тут одно к другому? Вы еще ко всем экономическим бедам Украины влепите в Конституцию титульную нацию и процентные нормы от Свободы и тогда увидите останется ли вообще кто-то в Украине ( если она сама после этого останется)
Маразм, батенька, маразм - это трагедия. Как раз и ведём речь о том, "кто и зачем делает в Украине достойных людей такими" - Или взяточник или нищий. - Поэтому нищая Украина и ... вернее её потчуют Майданами и обицянками, а вэто самое время, по беспределу потрошат. Но странная вещь - отслеживается национальная едность в нищенствовани и царюванни. - Это Вам заметно? - Или вера не позволяет? Козак-характерник Замечательно ответил Вам этим отрывком: Вы его поняли?
В том числе с Крымом и Донбассом?
Сильно сомневаюсь что найдётся вменяемый человек который поймёт ваши намёки и загадки. Боитесь сформулировать свою "ценную" мысль о том кто же разворовал Украину?
Файно ми тут пропіарили ВО Свобода... Але вже суть позицій опонентів, для читачів, не є зрозумілою, бо перервані логічні ланцюжки дискусії і діалоги є уривчастими, бо видалені модератором (стукачі "ображені" мабуть настучали ). Сподіваюся, що доніс якомога зрозуміліше свою позицію, тим, хто встиг прочитати. Коротко, ВО Свобода - не фашисти і антисеміти. І взагалі в Україні фашистів немає. Як і антисемітизму, як системного явища. А провокаторів і манкуртів, повно.
https://strana.ua/news/252530-pervyj-ko ... tsiej.html Первый командир батальона «Айдар» экс-нардеп Сергей Мельничук задержан греческими силовиками на границе с Болгарией. По его словам, его задержали по карточке Интерпола, которую выставили Россия.
«Для чего мы воевали, чтоб защитить Европу от российской чумы?», - задается вопросом Сергей Мельчниук.
Он также просит сотрудников украинского посольства выйти с ним на связь, чтоб помочь с адвокатом.