Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10711072107310741075 ... 1097>
Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:08

Bomber
Ні, Родовід буде розносити депозит і % по квартирах, хатах. :D
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:10

SashaS написав:Сайтик между прочим полезній для вас. Вы же через него регистрироваться будете на получение денег ))

Знаю вариант, когда бабушка из глухого села (газ - привозной, свет дают на 4 часа вечерком) положила денежку на "чёрный день", когда приезжала в район, в поликлинику - ей как "регистрироваться" прикажете :evil:
Bomber

Подякував: 1048 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:14

SashaS написав:Да, и, имейте уважение к старшим людям (пенсионерам). Они же чьи то мамы и папы. Вы же своих родителей уважаете? Или я не прав?

Что-то я в Договоре НЕ нашел ни строчки про то, что они меня - пенсионера готовы полюбить ?! :evil:
Bomber

Подякував: 1048 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:14

Bomber написав:
SashaS написав:Сайтик между прочим полезній для вас. Вы же через него регистрироваться будете на получение денег ))

Знаю вариант, когда бабушка из глухого села (газ - привозной, свет дают на 4 часа вечерком) положила денежку на "чёрный день", когда приезжала в район, в поликлинику - ей как "регистрироваться" прикажете :evil:

Уже домовились з газовиками: депозити з балонами розвозитимуть. А з електриками договорились, щоб ввечері світло на 4 години вимкнули, бо тоді якраз грабіжники прийдуть по гроші. :D
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:16

Bomber написав:
SashaS написав:Да, и, имейте уважение к старшим людям (пенсионерам). Они же чьи то мамы и папы. Вы же своих родителей уважаете? Или я не прав?

Что-то я в Договоре НЕ нашел ни строчки про то, что они меня - пенсионера готовы полюбить ?! :evil:

Обовязково вас полюблять. За ваші гроші. :D
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:18

DIV написав:Bomber
Ні, Родовід буде розносити депозит і % по квартирах, хатах. :D

:D молодец...уважаю
бориска

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:20

Bomber,
"И какой смысл вообще в этой всеобщей электронной очереди , подумайте? "
- черга в розрізі відділень, я ж писав.

"А как быть городам, где есть отделение Укрпромбанка, но НЕТ - Родовида ??"
Bomber, для цього і придумали електронну чергу. Думаю один раз за своїми грошима можна з'їздить.

"И, допустим, нет у меня Интернета, но и телефон в договоре ТОЖЕ не указан, ОНИ что, меня ИСКАТЬ будут ??"
Буде інформація в пресі. Да і не думаю, що буде ситуація, коли клієнт укр прома забув, що в нього гроші в банку лежать )))))
Alex549

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:20

Решение суда

Комуто у кого открыто Исполнительное Производство по решению суда о возврате депозита, звонили из УПБ с информацией о том, что необходимо им принести Постанову ГИС о том что закрыто Исполнительное Производство! и только тогда переведут депозит в Родовид?! :shock:
Джони

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:21

Motorolla написав:
Alex549 написав:думаю ніхто не образиться якщо я відповім
olegvv, чесно кажучи, загалом по банку я вам не назву цифру. Я не працюю в Києві, але точно що об'єм в укрпромі більший.
Якщо ви маєте на увазі тих у кого закінчився строк у УкрПромі, то так, з цією категорією вже є точний механізм згідно вн. програми.

ya_lox
На рахунок пролонгованих, я так розумію Вас цікавить чи буде Ваш вклад переведений під нові ставки. Нажаль такою інформацією не володію. Як тільки щось проясниться, обовязково відпишуся. На рахунок відсотків, то звичайно вони будуть виплачуватись в повному обсязі вже в Родовіді.

Шановний Алекс,буду дуже вдячний якщо Ви відповісте мені на просте питання.Отже,за рахунок чого ваш банк буде сплачувати відсотки за переведеними депозитами укрпрома?Підкреслюю,саме відсотки,бо з тілом все більш-менш зрозуміло-ці гроші монетизує нбу під облігації

Не тупите...понятночто когда считали необходимый рекап то учитывали и проценты... :shock:
бориска

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:23

...и почему перед выборами в первую очередь о пенсионерах вспоминают :?:
XLS

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 10711072107310741075 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти