Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ринок милостивий по відношенню до України або про курс $. Світовий розклад поки що на нашу користь. Спеціально зібрав інформацію та графіки для Вас. Нафта, яку ми імпортуємо, впала в два рази. Дивися слайд Bloomberg. А аграрна продукція, яку ми експортуємо, просіла лише на 5-10%. Соя просіла на 5%, кукурудза на 10%, а пшениця взагалі коштує більше ніж до початку кризи. Дивися слайди FinViz. Врахуймо, що руда зараз на комфортному для нас рівні $90 за тонну. А тепла зима дозволила не тратитися на газ. Сумарно економія на енергоносіях по оцінці НБУ може скласти $5-6 млрд. Іншими словами є всі шанси, що торгівельний баланс буде позитивним або експорт більше за імпорт. Це добре для економіки. Через коронавірус зменшаться перерахування від заробітчан. В минулому році вони склали порядку $11 млрд. Що погано для курсу гривні. Але через той же карантин українці скоротять закордонний туризм. В 2019 році вік склав $8 млрд, а в цьому буде значно менше. Це вже плюс для курсу гривні. Тому загалом кон’юнктура для нас позитивна, а негативні фактори покриються позитивними. Навіщо я це пишу? Якщо ми не завалимося в дефолт, а продовжимо програму з МВФ і спокійно перекредитуємося, то стрімкого росту долару не буде. Він опуститься з нинішніх 28 грн до менших значень. Я категорично виступаю за такий вибір розвитку подій, бо він в інтересах країни та нас як її громадян. Для цього варто зробити дві речі проголосувати ринок землі та банківський закон. Вибір як завжди за українцями.
Унуноктий написав:Ринок милостивий по відношенню до України або про курс $. Світовий розклад поки що на нашу користь. Спеціально зібрав інформацію та графіки для Вас. Нафта, яку ми імпортуємо, впала в два рази. Дивися слайд Bloomberg. А аграрна продукція, яку ми експортуємо, просіла лише на 5-10%. Соя просіла на 5%, кукурудза на 10%, а пшениця взагалі коштує більше ніж до початку кризи. Дивися слайди FinViz. Врахуймо, що руда зараз на комфортному для нас рівні $90 за тонну. А тепла зима дозволила не тратитися на газ. Сумарно економія на енергоносіях по оцінці НБУ може скласти $5-6 млрд. Іншими словами є всі шанси, що торгівельний баланс буде позитивним або експорт більше за імпорт. Це добре для економіки. Через коронавірус зменшаться перерахування від заробітчан. В минулому році вони склали порядку $11 млрд. Що погано для курсу гривні. Але через той же карантин українці скоротять закордонний туризм. В 2019 році вік склав $8 млрд, а в цьому буде значно менше. Це вже плюс для курсу гривні. Тому загалом кон’юнктура для нас позитивна, а негативні фактори покриються позитивними. Навіщо я це пишу? Якщо ми не завалимося в дефолт, а продовжимо програму з МВФ і спокійно перекредитуємося, то стрімкого росту долару не буде. Він опуститься з нинішніх 28 грн до менших значень. Я категорично виступаю за такий вибір розвитку подій, бо він в інтересах країни та нас як її громадян. Для цього варто зробити дві речі проголосувати ринок землі та банківський закон. Вибір як завжди за українцями.
Не при цій владі. Краще з розумним загубити, чим з дурнем знайти.
jj1981ua написав:и закончик этот явно не в интересах людей. потому я против - лучше дефолт чем за гроши продать остатки страны.
Результатом дефолта и будет продажа за гроши остатков страны. И вы выбираете дефолт
если будут делать рукожопы - то да. для раздумий: пользуясь пандемией несколько китайских корпораций провели переговоры с кредиторами по формуле - или существенно меняем условия займов и сроки или идите на... (по сути отказавшись платить). угадайте, что выбрали инвесторы? конечно, вариант 1 т.к. для судов форсмажор это чудный повод положить на все с прибором (обычно в договорах так и сказано).
Унуноктий написав:Навіщо я це пишу? Якщо ми не завалимося в дефолт, а продовжимо програму з МВФ і спокійно перекредитуємося, то стрімкого росту долару не буде. Він опуститься з нинішніх 28 грн до менших значень. Я категорично виступаю за такий вибір розвитку подій, бо він в інтересах країни та нас як її громадян. Для цього варто зробити дві речі проголосувати ринок землі та банківський закон. Вибір як завжди за українцями.
ну, наверное, для вас не секрет, что большинство украинцев против рынка земли (по крайней мере в том виде, что сейчас толкает президент). и закончик этот явно не в интересах людей. потому я против - лучше дефолт чем за гроши продать остатки страны. хотя если начать что-то делать (ну кроме того цирка, что привык и продолжает устраивать гарант) - можно без никчемного мвф, от сотрудничества с которым пока не выиграла ни одна страна.
пойми. в хрущевке у алкоголика осталась непроданная только прихваченная когда-то дедом алкаша в революционной кутерьме картина Айвазовского (подлинник). денег нет. платить лендлорду нечем. жрать нечего. очень нужно похмелиться. нах та картина висит? а ты уговариваешь алкоголика сидеть и любоваться картиной. Еще скажи в музей ее сдать. Ну ты вообще к жизни не приспособлен. Только ломбард, только ШВИДКОГРОШИ. И к вечеру в пузе уже булькает пиво, жизнь заиграла совсем другими красками. Жизнь одна. Не нужно жадничать, нужно продавать. Очень нужно.
какой талант пропадает в лендлордском омуте...
Трибека подсуетился, одну из круш сдал под ломбард. Теперь у него самая последняя инфа с рынка, и... картина Айвазовского на стене