Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Якщо на КОКО-кредитку(по якій відсутня заборгованість) по СЕПу на її ІБАН надійдуть кошти з призначенням "погашення заборгованості за кредитним договором №, дата, ПІБ, РНОКПП" - банк їх зарахує на карту чи поверне взад так як ніякої заборгованості не існує?
Boundless написав:Если с мони (закончился депозит), вывод на карту форварда
Поступите проще и не рискуйте - моня позволяет окончившийся вклал СЭПнуть. Я так делал когда у меня 90к+ в моне закончилось -все дошло четко, а по Сэп уж 100% теховера не будет в принципе
Если сделал платеж через ИБ, то оказывается у них нет возможности распечатать квитанцию (!).
А как вишенка на тортик, если ты все же нашел где распечатать и пришол со своим листочком то они ставят только печать, а подпись - не-не-не.
А стесняюсь спросить а что даёт чья либо подпись на этом документе? Поставьте свою или просто закорлючку. Думаю там куда вы этот документ понесете точно нету карточки с обращцамииподписей сотрудников банка форвард
KVV написав:Якщо на КОКО-кредитку(по якій відсутня заборгованість) по СЕПу на її ІБАН надійдуть кошти з призначенням "погашення заборгованості за кредитним договором №, дата, ПІБ, РНОКПП" - банк їх зарахує на карту чи поверне взад так як ніякої заборгованості не існує?
По идее должен зачислить. Экономическое содержания назначения платежа тут как бы вторично - вы ведь перечисляеие на номер счета и все реквизиты как бы правильные. Но если вдруг они вздумают стуконуть на вас "банку-отправителю" - вопросов думаю к вам будет немало
rosstikf написав:Питання може хтось користувався https://www.ukrposhta.ua/ua/vydacha-hot ... s-terminal суть питання сьогодні пішов на відділення Укрпошти і зняв 1000 грн через термінал з карти коко дебит коли вів пін код сумму писало 1000 грн. Після того прийшла смс що зняли 1030, звернувся в банк вони відповіли що Укрпошта подала запит на списання 1030 грн. потім звернувся до Укрпошти вони відповіли що у них немає комісії і цю комісії зняв банк. І як дізнатись хто насправді зняв ці 30 грн.
Видача коштів здійснюється в поштових відділеннях у національній валюті за картками платіжних систем Visa, Visa Electron, Cirrus/Maestro, емітованими ПриватБанком, безкоштовно (без комісії). У разі здійснення операцій з картками, емітованими іншими банками, комісія з клієнта становитиме 3% від суми операції. https://ukrposhta.ua/znyati-gotivku-ta-popovniti-bankivsku-kartku-mozhna-u-viddilennyax-ukrposhti/
anikola13 написав:А когда это Форвард закрыл пополнение депозитов?
Чому закрив...звідки інфо?
З власного досвіду. На строк 367 та 734 днів тільки перші 90 днів можна поповнювати (за даними теплої лінії). Раніше було весь строк, так ще в грудні поповнював.
Уже года два как нет таких депозитов, с пополнением больше 6 месяцев
andreyiskra написав:Не будет. Я входящий п2п сторонним сервисом закидывал на депо.
Да, если внешний п2п со стороннего сервиса закинуть на карту и пополнить депозит в том же банке, то овера не будет. Совсем другое, если сепить в другой банк
Свіжайший приклад. Людина скористалася моїм посиланням на оформлення коко-кредитки, і отримала вчасно чистими свої 80,5 згідно акції коко-коло. А той, хто рекомедував, тобто я - 0. І от виникає закономірне питаннячко: це розрахунок на те, що реферер може просто забути чи не в курсі, що хтось колись скористається його посиланням, і тому банк може притримати чайові до вимоги? Тож хіба це не може бути прикладом маленької, але оптимізації з боку банку? Може. У популярне виправдовування на техзбій не віриться, якось вже вибірково виходить. Ну так, заявку на горячку було подано, розглядають до 3 банк.днів окрім вихідних, шож почекаємо... А поки їх смску, з якимось моїм кредитнодепозитним запитом, якого не робив - отримав, і вихідні тут не перешкода, авжеж.
avjej написав:Свіжайший приклад. Людина скористалася моїм посиланням на оформлення коко-кредитки, і отримала вчасно чистими свої 80,5 згідно акції коко-коло. А той, хто рекомедував, тобто я - 0. І от виникає закономірне питаннячко: це розрахунок на те, що реферер може просто забути чи не в курсі, що хтось колись скористається його посиланням, і тому банк може притримати чайові до вимоги? Тож хіба це не може бути прикладом маленької, але оптимізації з боку банку? Може. У популярне виправдовування на техзбій не віриться, якось вже вибірково виходить. Ну так, заявку на горячку було подано, розглядають до 3 банк.днів окрім вихідних, шож почекаємо... А поки їх смску, з якимось моїм кредитнодепозитним запитом, якого не робив - отримав, і вихідні тут не перешкода, авжеж.