Так ото ж - можливості адекватного обміну будуть склорочуватися щодня . По часу і кількістю місць - вже видно . Плюс гривня додаватися буде все менше . Невідомо - як за пару тижнів це все буде ...
Взагалі то цей korrespondent.net буде посерйозніше 90% ЗМІ, на які люблять посилатися на цьому форумі. Якби фейк, то вже видалили б
Кореспондент это давным давно ватный фейкомет, удивительно как порохоботы чтят эту ватною помойку. А сама по себе новость яйца выеденного не стоит - карантин есть карантин.
Expert100500 написав:Взагалі то цей korrespondent.net буде посерйозніше 90% ЗМІ, на які люблять посилатися на цьому форумі. Якби фейк, то вже видалили б
Кореспондент это давным давно ватный фейкомет, удивительно как порохоботы чтят эту ватною помойку. А сама по себе новость яйца выеденного не стоит - карантин есть карантин.
по перше, я його не чту, моя оцінка мала чисто відносний характер. По друге, я не порохобот, чи по вашому будь-хто, у кого пригоріло від покупки головою ОП мерса за 3 мільйони під час епідемії, є порохоботом?