Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 57565757575857595760 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 00:38

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Вы говорили о влиянии.
% 5,10 --- с потолка.

Так кто же отрицает внутренние изменения у населения?
Я Вам лишь указывал на то, что эти внутренние изменения населения тоже находятся под влиянием управленца.
От впертий...
Якщо всі втрати 10%
І у ці втрати входять втрати від управління і виконання
То втрати від управління-можуть бути більшими від загальних тільки в головах двійочників з математики.

Загальна величина завжди більше від похідних які створюють цю величину.
х -втрати від управління
у -втрати від виконання
х+у=10%
То як х може бути більшим від 10%
Це хоч ясно?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 01:05

budivelnik написав:
% 5,10 --- с потолка.

Я Вам лишь указывал на то, что эти внутренние изменения населения тоже находятся под влиянием управленца.
От впертий...
Якщо всі втрати 10%
То втрати від управління-можуть бути більшими від загальних тільки в головах двійочників з математики.

х -втрати від управління
у -втрати від виконання
х+у=10%
Це хоч ясно?

Ну тупий...
Речь не о том.

Вы предметом обозначили влияние управленца. Взагали влияние управленца. Потому что указали на объём ответственности управленца, населения.

А потом перепрыгнули на изменения от влияния разных управленцев. Разных управленцев. Хороших-плохих. Это уже другое.

О влиянии (объёме ответственности) управленца вообще можно говорить только при сравнении с полным отсутствием управленца. Ни хорошего, ни плохого.

Вы ералашите....

З.Ы. Вы дремучий совок к тому же. Где в ЗСУ преподают-то марксизм-ленинизм? О каком галифе Ваши болезные фантазии?
Вы в армии, кроме раздачи портков, чем занимались-то, раз говорите о *жрачке пайки* и *заглянуть в АТО*?
Воинская служба в запасе определяется не Вашими тупенькими кусковыми хотелками. У Вас знаний по мобработе малувато, мягко говоря.
Вам лично же Хоттаб указал, кто-что-и почему...
И главное - что не стоит Вам лезть в такие вопросы.

Вы о ВВУЗЕ хоть малейшее представление имеете, о требованиях к ППС (профессорско-преподавтельскому составу), если пишите чушь о *треба просто ходити строем*?

К тому же армия контрактная...
Заказчик услуг (государство само перешло на оную).
То есть контракт закончился и усё :lol: Рынок :lol:
Деньги с Вас берёт государство (чиновники). У них в обязанностях ... Они определяют что и как.
Если уж в глупой Вашей башке возникли претензии, то генерируй к ним.
Вместо ералашиков и по военной тематике.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 25 бер, 2020 10:31, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 10:41

detroytred написав:
  budivelnik написав:
% 5,10 --- с потолка.
От впертий...
Якщо всі втрати 10%
х -втрати від управління
у -втрати від виконання
х+у=10%
Це хоч ясно?
Вы предметом обозначили влияние управленца. Взагали влияние управленца. Потому что указали на объём ответственности управленца, населения.
А потом перепрыгнули на изменения от влияния разных управленцев. Разных управленцев. Хороших-плохих. Это уже другое.
О влиянии (объёме ответственности) управленца вообще можно говорить только при сравнении с полным отсутствием управленца. Ни хорошего, ни плохого.
Отже
Опонент пропонує розглянути сферичногоконя у ваккумі
1 Якщо управлінці зникнуть - виробництво впаде,а ле не до нуля
2 Якщо зникнуть ті ким треба управляти виробництво впаде до нуля.
Таким чином чітко видно , що ті ким управляють більш важливий ланцюжок ніж ті, хто управляє
3 Тепер розглянемо не фантазію галіфешника-а реалії
а - якщо зникне Зеленський - керування перейде до Разумкова-потім до Шмигаля-потім до Авакова-потім до Губернаторів-потім до мерів-потім до голів сільрад-потім до голови сімї.....
Тобто - розглядати що ніхто не керує - не можна
А що можна?
Можна розглядати ефективність керування одною командою в порівнянні з іншою..

Історія останніх 12 місяців показує
Команада Порошенко керувала краще команди Зеленського на 10%....значит вплив команди становить максимум 10%... а в реалі і менше
Адже хороше керування,збільшує ефективність праці тих ким керують ,тому
Якщо загальний ріст 10%. то ріст по групам
керівники(х) - від 0 до 10 , керовані(у) від 0 до 10 , і це обмежується рівнянням
х+у=10%
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 10:53

detroytred написав:Сами же говорите, что ввёл ПАП безвиз и это повлияло на уровень перестчных масс.

Это как раз и не очевидно.
Ибо мусорить меньше у нас не стали, правила дорожного движения тоже не соблюдают.
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 11:00

budivelnik
Насчёт галифе почитайте мою вторую часть вчерашнего сообщения от 0.05.

Относительно Вашего сегодняшнего Ералашика:
теперь Вы перескочили к категории *важливий*)))
И критерием очередным ералашным выбрали: якщо зникне управленец, то виробництво впаде, але не до нуля; якщо зникнуть исполнители, то...

Важность определяется относительно чего-то.
Но опять же это от Вас уже новый предмет.
Никак не подтверждающий ералашик об ответственности за 10, 90%.

Історія останніх 12 місяців показує
Команада Порошенко керувала краще команди Зеленського на 10%....значит вплив команди становить максимум 10%... а в реалі і менше

Вы пропустили в данном ералашике-- влив команди -- для данной конкретной пары.
Но опять же данный ералашик не является подтверждением по предмету о процентах влияния (первому ералашику).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 11:12

Re: Політичні дискусії

Народ - а давайте раз вже дійшли до теоретизації якоїсь - займемося реально теорією управління та ефективності в політиці . Як можна визначити ефективність роботи політиків різного пошибу - президент , прем"єр , міністр , депутат , мер . Які можна встановити критерії - щоб більш-менш об"єктивно за / чи через певний період подивитися - дармоїди , чи ні . Ефективність в числах ... Є ж напевно якась література - вчені якісь над цим теоретизують - доктори , професори . Нобелівки отримують ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 11:12

justit написав:
  detroytred написав:Сами же говорите, что ввёл ПАП безвиз и это повлияло на уровень перестчных масс.

Это как раз и не очевидно.
Ибо мусорить меньше у нас не стали, правила дорожного движения тоже не соблюдают.

Так я специально! отталкивался от утверждений самого!будивельника.

По этому новому предмету дискуссии может он отзовется к Вам сам. С новыми ералашиками.
Не повлияло на мусорить и ПДД. Повлияло на иное.
Будивельник тут широко аргументировал значением безвиза.
Но я пас. Без меня))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 11:16

Шановні форумчани
Я розумію що набрид з цими х+у=10%.....
Але суть не в цій формулі.
Суть в тому, щоб ми зрозуміли
1 Над нами висить 70 років совка
2 Ті хто працював (служив) професійно в армії до 2013 року - отримали ще 25 років рафінованого совка...

І тепер тій частці совка в наших головах - страшно...
Як це так...залишитись без мудрого управління Генсеком чи пуйлом чи комдивом....
Як це так - все в наших руках...
Як це так - відповідати за прийняті рішення....

І так далі і тому подібне...
Але світ довів
Той хто приймає рішення - ризукує більше ніж той хто виконує чужі...але ризикуючи , і більше може виграти...
Тому
Європа(США) капіталізм - це просто можливість самостійно прийняти рішенні... і вигравши жити на порядок краще ніж оточуючі вже сьогодні....
При цьому
Навіть якщо рішення буде не вірним... то жити гірше від тих хто рішення не приймає - все одно не вийде...

Тому
Для молоді - ризикуйте, посилайти на три веселих галіфешників... і мене - бо я також вже консервативний...Якщо повторити мої рішення- то жити будете трошки гірше(копія гірша оригіналу) ніж я,а якщо прийняти свої - можна виграти....
Я 20 років вкладав у розвито 80% всіх своїх доходів...ясно що жити за 20% - було важко
Тепер я починаю витрачати...але ці витрати не йдуть ні в які порівняння з витратами наприклад мого старшого,який пішов своїм шляхом і заробляючи в рази менше від мене - дозволяє собі відвідати Париж на Св Валентина, чи Кіпр на Новий Рік...

Тому приймайте рішенні і не слухайте солодкі голоси про совок чи педерацію....
Галіфешники просто бояться що виявиться що вони 25 років протираючи штани і думаючи що схопили Бога за бороду - просто просрали своє життя..( я також 20 років з точки зору відпочинку-просрав) але в мене є хоч 10 наступних...а що є в старих армійських пердунів крім спогадів як вони строєм по плацу все життя відходили?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 11:21

Puente написав:Народ - а давайте раз вже дійшли до теоретизації якоїсь - займемося реально теорією управління та ефективності в політиці . Як можна визначити ефективність роботи політиків різного пошибу - президент , прем"єр , міністр , депутат , мер . Які можна встановити критерії - щоб більш-менш об"єктивно за / чи через певний період подивитися - дармоїди , чи ні . Ефективність в числах ... Є ж напевно якась література - вчені якісь над цим теоретизують - доктори , професори . Нобелівки отримують ...

Наверняка есть.
Но моих знаний маловато по данному вопросу.
Достаточно лишь для определения уж явно ошибочных ералашных критериев будивельника.

Скорее всего объективно оценивать можно лишь конкретные действия. И то с определением цели.
А общая оценка слишком уж субъективна.
Кому-то безвиз перекрывает провалы по коррупции, судам и пр.
Кому-то прибавка к пенсии важнее.

Но может кто-то бросит толковую ссылку.
Вместо будивельных еоралашиков.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2020 11:24

Puente написав:Народ - а давайте раз вже дійшли до теоретизації якоїсь - займемося реально теорією управління та ефективності в політиці . Як можна визначити ефективність роботи політиків різного пошибу - президент , прем"єр , міністр , депутат , мер . Які можна встановити критерії - щоб більш-менш об"єктивно за / чи через певний період подивитися - дармоїди , чи ні . Ефективність в числах ... Є ж напевно якась література - вчені якісь над цим теоретизують - доктори , професори . Нобелівки отримують ...
Саме найкраще,будь яку теорію може підтвердити(або заперечити) результат
По результату
Можна порівнювати того хто був з тим хто прийшов
Тому пари
Кравчук-Кучма
Кучма-Ющенко
Ющенко-Янукович
Янукович-Порошенко
Порошенко-Зеленський

Єдина проблема в тому ,що результат керування всією країною - це результат для різних виконавців
Тому
Є такі хто став краще жити в той момент коли країна жила гірше - тому їх думка буде відрізнятись від думок інших... а так як цих думок буде +/-приблизно 13 млн(кількість домогосподарств) - то до загального і не прийдемо.

Тому я підтримую іншу тезу
Для того ,щоб не забивати собі мозок питанням ,по якому не прийдемо до спільного - пропоную врахувати наступне
Від того ,як добре чи погано нами керують - наше життя зміниться на +/-5%
А хороше/погане наше рішення для себе - змінить наше життя на 50%...
Питання на засипку
Чи варто переживати (і витрачати час/емоції/енергію) на роздуми про 5% - якщо є можливість ці самі складові витратити на досягнення 50%
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 57565757575857595760 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему