|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:26
Alfa_Bank написав: Ananas1start написав:був сьогодні у відділені , сказали карту максимум не видають поки карантин , печаль подумав може взяти собі скромно дебетку "комфорт" тимчасово , підкажіть тут теж треба страховку відключати і смс на пуш міняти щоб була бесплатна ? чи може ще щось
Ananas1start, доброго дня. В якому це відділенні не видають? Все ми видаємо.
було діло так - сказав хочу карту максимум оформити , - посадили в чергу , але видно щось задумались , спитали мене чи я є клієнтом вже банку , сказав ні , знову щось думали думали , потім поспілкувались з менеджером (чи як вона називається , дівчина що карти оформляє і видає , вона просто кудись відходила і тут вернулась) і сказали що якщо немає офіційного доходу то карту поки що не видають - якось так і вже більш не офіційно сказали що типу поки карантин так, а після карантину типу можна пробувати П.С.мої дані ніякі не дивились
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:31
Flamingo написав: Ananas1start написав:був сьогодні у відділені , сказали карту максимум не видають поки карантин , печаль подумав може взяти собі скромно дебетку "комфорт" тимчасово , підкажіть тут теж треба страховку відключати і смс на пуш міняти щоб була бесплатна ? чи може ще щось
Так пакетные карты ж именные. Если сегодня оформите - в аккурат к концу акции и получите. Может даже что-то купить успеете. 
дякую за підказку , я думав карту зразу видають, а так то дійсно не варто, та й я хочу максимум, а не дебетову мені взагалі цікаво для чого ці іменні карти ,мені особисто не подобається щоб на карті було написано моє імя і прізвище , хоча деякі мої знайомі стараються зробити іменну карту по можливості - не бачу в цьому нічого класного
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:36
Andi_30 написав:отправил на почту
Есть, спасибо, отпишусь.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1414 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:38
Andi_30 написав: clientage написав: Andi_30 написав:Вчера и надписи про следующий рабочий день не было 
Мне тут все нравится. Причем это уже сформировано после 19:00
До изменений в этом окне был счет и фамилия со ***, а договора и числа не было. В следующем окне в 18:20, писало что зачисление следующим днем. Один платеж зачислился вчера, один сегодня. Значит после изменений, полагаться на регламент нельзя 
Даа, была сразу видно ФИО и...всё такое  Но теперь модифицировали этот т.с. онлайн- с общим ИБАН-платежем, и он чуток отличается для перевода между своими счетами и между счетами клиентов Альфы. Но он таки фурычит в режиме онлайн- до 19:00, проверено А глюки у Аллюсика всегда были, она ж не может без подвывертов, она ж -- дефачка 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:42
Ananas1start написав: Alfa_Bank написав: Ananas1start написав:був сьогодні у відділені , сказали карту максимум не видають поки карантин , печаль подумав може взяти собі скромно дебетку "комфорт" тимчасово , підкажіть тут теж треба страховку відключати і смс на пуш міняти щоб була бесплатна ? чи може ще щось
Ananas1start, доброго дня. В якому це відділенні не видають? Все ми видаємо.
було діло так - сказав хочу карту максимум оформити , - посадили в чергу , але видно щось задумались , спитали мене чи я є клієнтом вже банку , сказав ні , знову щось думали думали , потім поспілкувались з менеджером (чи як вона називається , дівчина що карти оформляє і видає , вона просто кудись відходила і тут вернулась) і сказали що якщо немає офіційного доходу то карту поки що не видають - якось так і вже більш не офіційно сказали що типу поки карантин так, а після карантину типу можна пробувати П.С.мої дані ніякі не дивились
Спробуйте з мобільного набрати безкоштовно 3530, там подивляться чи можна оформити.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:55
В приложении жму на кнопку Cash'u CLUB, переходит на пустую страницу. Есть заголовок Cash'U CLUB, есть стрелка влево, есть i в кружочке. А страничка, можно было глянуть баланс, историю, вывести бонусы и т.п. пустая. Один я такой счастливый? Телефон перезагружал 
-
summacut
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 420 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:55
clientage написав:Вааще не понимаю о чем вы 
как это о чем? про обмен денюжкой между физлицами в условиях карантина. если я отправляю денюжку владельцу карты бегемота то захожу на сэндмани бегемотовское и БЕЗ МЗДЫ отправляют страдальцу денюжку. если мне кто то захочет скинуть денюжку то заходит на сайт Аллы и попадает на 1%+5грн когда мне отправляет денюжку разницу чувствуете?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:56
Что за ерунда с кредиткой. Ранее при оплате не спрашивало пинкод, сейчас стало запрашивать. Ввожу,но пишет не верный пинкод. В приложении установил заново и все равно эта ошибка.
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:56
от давайте не путать простого обывателя и зубра у которого огромный асортимент вооружения 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 бер, 2020 15:57
summacut написав:В приложении жму на кнопку Cash'u CLUB, переходит на пустую страницу. Есть заголовок Cash'U CLUB, есть стрелка влево, есть i в кружочке. А страничка, можно было глянуть баланс, историю, вывести бонусы и т.п. пустая. Один я такой счастливый? Телефон перезагружал 
summacut, добрый день. О проблеме знаем. Исправим в ближайшее время.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-