Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 811812813814815 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 14:12

Банки получили катастрофический портфель кредитов в валюте (видео)
73% кредитов физ лиц в валюте, это где то 1,5 гос. бюджета Украины :shock:
http://infobanks.com.ua/news/banki_polu ... 11-10-2699

Интересно в каких банках больше всего физиков в валюте ??? Квестор, у Вас случайно нет статистики ?
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 15:00

kutuz написав:73% кредитов физ лиц в валюте, это где то 1,5 гос. бюджета Украины :shock:

Интересно в каких банках больше всего физиков в валюте ??? Квестор, у Вас случайно нет статистики ?

Насколько мне известно лидеры валютного кредитования ОТП, УкрСоц, укрСибб....Правекс... :cry:
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 15:16

bolex написав:
квестор написав:bolex
....з технічної точки зору...ризики мінімальні..

Так, але ... тільки за умови НОРМАЛЬНОГО функціювання економіки та банківської системи.

Чи можна нинішню ситуацію назвати нормальною ? Як на мене - ні. І це не виправити лише збільшивиши нормативи резервування. Бо є невеличкі хвилі, є шторм, а буває ДЕВ"ЯТИЙ ВАЛ. Проти якого ніякий норматив не допоможе.

Чи ж ми забуваємо зиму 2004-05 та в деякій мірі 2008-09 ? Але тоді паніка, яка безпосередньо загрожувала УСІЙ системі виникала на фоні бльш-менш стабільної попередньої ситуаціії. А зараз ?

Пацієнти після операцій досі не оговталися. Спробуйте дати їм пургену - який отримаєте результат ?

...ризик виникнення паніки звичайно існує...але.. окремі банки і загалом система зараз підготовлена до даного виду ризику набагато краще ніж в наведених Вами минулих періодах...бо, нарощують ліквідність...і не розслабляються... :wink:
...і взагалі..це не головне.
Востаннє редагувалось квестор в Вів 10 лис, 2009 15:38, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 15:21

petra1000 написав:
kutuz написав:73% кредитов физ лиц в валюте, это где то 1,5 гос. бюджета Украины :shock:

Насколько мне известно лидеры валютного кредитования ОТП, УкрСоц, укрСибб....Правекс... :cry:

..усьо є на сайті хвельшера...
..Петра, Правекс Ви даремно записали в "валютні лідери"...

..і тема вже обговорювалась....валютні ризики ..позичальників( а не банків) дещо збільшують кредитні ризики самих банків...але головний удар вже відбувся.... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 15:23

Коляныч
..Не станеться...я взагалі скоро почну "санаторій" будувати..

ПС..п.Яременко в багатьох випадках говорить слушні речі....а от у висновках дещо "згущує фарби"...ображений....
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 18:14

квестор
К моему сожалению, впервые зашёл на этот форум, и увидел как много полезной информации можно здесь почерпнуть, и какие финансовые полиглоты здесь нас просвещают. І де я блукав раніше! А так, без консультаций влез в Финансы и кредит, Південний и, по всей видимости, требующий написания некролога- доживающего одессита СоцКомБанк. Причём, с Финиками мне ещё любезничать 2,5 месяца, а вот с Південним поделился американскими президентами на внушетельный срок - ещё почти 1 год остался до окончания срока. Про СоцКомБанк и не говорю - депо уже закончились, но ничего не отдают. Очень хотелось бы услышать мысли квестора и прогноз (виноват - ДИАГНОЗ) по Финансы и кредит, Південному и СоцКому (по нему можно и плохо, он ведь, надеюсь, ещё не совсем покойник) с учётом сроков моих вкладов. :?:
tretyak

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 18:39

Насколько я знаю, СоцКомБанк активно кредитовал в свое время строителей. Со всеми вытекающими, как говорится...
mxm

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 18:54

Я тоже об этом слышал. и тем не менее, всё это не мешает им продолжать спонсировать 1-лиговский футбольный клуб "ДНЕСТР".
tretyak

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 19:03

tretyak написав:Я тоже об этом слышал. и тем не менее, всё это не мешает им продолжать спонсировать 1-лиговский футбольный клуб "ДНЕСТР".

Если мне не изменяет память, в СоцКомБанк введена временная администрация. И они не выполняют свои обязательства. В этом свете, любое спонсорство выглядит, как бы это помягче, как деятельность, не соответствующая ситуации. И навевает подозрения в банальном выводе средств.
Но я ничего об этом не знаю и буду рад услышать более подробную информацию.
На сайте ничего об акционерах нет, но вроде одним из был Селезнев, который имеет прямое отношение к Прогресстрою.
mxm

Повідомлення Додано: Вів 10 лис, 2009 19:08

квестор написав:...ризик виникнення паніки звичайно існує...але.. окремі банки і загалом система зараз підготовлена до даного виду ризику набагато краще ніж в наведених Вами минулих періодах...бо, нарощують ліквідність...і не розслабляються... :wink:

Дозволю собі знов з вами посперечатись. Бо впевнений що проти ризику під кодовою назвою "ДЕВ"ЯТИЙ ВАЛ" просто неможливо підготуватись. Бо не вистачить ні резервів ні потужностей ....

квестор написав:...і взагалі..це не головне.

Так, але тоді дуже хочетсья почути що є головним у такому разі на Вашу думку. Бо я згоден цілком, що резервування не є головним у наших реаліях. Але мені здається, що головне зараз - саме не у економічних показниках, а у "політиці".

Бо якщо найпрекрасніший банк з чудовою ліквідністю вирішать "злити" чи то власники чи то влада чи добре озброєні конкуренти з сусідньої держави, чи усі вони разом - то ніяка ліквидність, ніяке резервування не допоможе ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

#<1 ... 811812813814815 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор