Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ну ось, бачите, якщо Вас в темному місці притулити ло теплої стіни, то починаєте мислити глобально.
Підскажу: - карантин а 4-6 тижнів (а я думаю, що це на рік) - це вже великий стрес для соціуму. Поки що всі "прикалуються" і жартують. - люди зараз суттєво переосмислюють своє буття. Думають, як прокормитися в умовах відсутності звичних грошей і роботи (це Вас особисто стосується, бо Ви розраховували відновити свох походи пішки по хФірмочкам за кешем). Кешу не буде. Слава Богу, що Ви "влізли" поки що тільки в один бетон з трьох запланованих "на різних лініях метро" Києва. - передивляються за двома напрямками: а) не варто жити в панельках, де чверть жителів - або наркомани, або алкаші. Вони не будуть виконувати умови карантину. Вчені вже давно визначили: всі підзаборні алкаші - ось диво - не хворіють на запалення легенів. А ті, хто весь час бережуться, - навпаки. б) не варто вкладати гроші в дороге будівництво із запланованих дорогих - як раніше - будинках. Бо життя - несподіванка - може бути коротким. Раптом всі зрозуміли, що жити треба зараз.
Вам - це видно як нервуєтеся - пора вже подумати: більша половина життя - без родини, по кутках, хатках та кімнатках. В цьому сенсі в даному випадку не можна сказати, що Ви зробили чергову за життя суттєву помилку - просто "так карта лягла". Я знаю, що Ви в житті жодного разу не грали в Преферанс - а я-то грав, починаючи студентом першого курсу... Інколи до 4-ї ранку... бува так карта ляже, так ляже...
Повідомляю: відсьогодні в Туреччині заборонено продавати захисні маски в магазинах фізичним особам. Тільки можна отримати БЕЗКОШТОВНО - принесуть в доставку по 5 (п"ять) масок на особу на тиждень прямо в квартиру.
підтвержую.. сьогоді спілкувалась з сусідом по вулиці, дочка якого в Бодрумі з родиною мешкає. спочатку здивувалась,не повірила.Але Акурт також про це згадав.
тут народ не знает, где лучше пержить карантин: в Турции, в Киеве, В Житомире.. сидите дома у себя на даче, в доме за городом. Только в это время я поняла, как хорошо иметь домик в деревне)).карантин чувствую только в те моменты, когда хочеться вкусно откушать и пообщаться с друзьями. алаверды, Акурт)) у меня французское, около 1500 грн, то то такэ.. другого не было)))