Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6768697071 ... 1059>
Повідомлення Додано: Вів 14 кві, 2020 14:54

San написав:change_pm
На Харьков похож немного. :) Построили перед 2008 кризисом https://zastroyschiki.com/wp-content/up ... ltra_4.jpg

100% в Манчестере надихнулись новобудом з Харкова. В Манчестері ще добудовують.А вже 20 рік.
Взагалі, в Англії процесс побудови займає імхо десь в 2.5 рази більше часу, ніж у нас.
Реально, дуже довго будують!
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2020 10:44

Читаю статейку і в очікуваному шоці :shock:

Chancellor Sunak warns of 'tough times' for UK economy https://www.bbc.co.uk/news/amp/business-52279871

The Office for Budget Responsibility (OBR) warned the pandemic could see the economy shrink by a record 35% by June.

Зображення

Mr Sunak stressed that the forecast was only one possible scenario.
But he said it was important that the government was "honest with people about what may be happening".
He said the OBR figures suggest that the scale of what the UK is facing "will have serious implications for our economy", in common with other countries.
"These are tough times, and there will be more to come," Mr Sunak said.
However, he said that while the government could not protect every business and household, "we came into this crisis with a fundamentally sound economy, powered by the hard work and ingenuity of the British people and British businesses."
The OBR also expects the economic impact of the crisis to be temporary, he said.
He added that the government is "not just going to stand by" and not act to support the economy.

The OBR's estimates said a three month lockdown would push up the UK's borrowing bill to an estimated £273bn this financial year, or 14% of gross domestic product (GDP).
This would represent the largest deficit as a share of GDP since World War Two.
While borrowing is expected to jump, the OBR said the government's unprecedented financial help for workers and businesses would help to limit any long-term damage.
The OBR expects a more lasting impact on unemployment, which is estimated to rise by 2.1 million to 3.4 million by the end of June.
Under this scenario, unemployment would hit 10%, from its current 3.9% rate, before easing to around 7.3% at the end of the year.
The jobless rate is expected to remain elevated until 2023, when it is expected to drop back to 4%, in line with the OBR's March forecast.

Очікуванне падіння ВВП більне ніж під час другої світової. Жесть!
Зображення
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2020 16:37

change_pm написав:
  Denskor написав:change_pm Интересно, какой ценник? Сдержанный минимализм.По-моему,то что надо)

Мені також мінімалізм - це те що треба! Пшонка-стайл то для іліти :)

Ціннік...
Рік назад питав за 1к - 230-260 тис фунтів / 2к - 340-400 тис.
Може вже вище, але певен...продаж стоїть.

Якщо фунт просядє до 1.10 до бакса, думаю, варто ризикнути.

Є проблема, що гербовий податок буде 5% :(
І думаю, що 5-7% дохідності не буде. Мабуть, 3-4% буде, імхо.

Кошмар, нічого собі цінни. Англія то острів, а клімат так швидко змінюється, ще нафік його затопить за 30-50 років. По друге, щоб вкласти такі гроші треба бути повним і..м, звісно, якщо в когось такі гроші є, зазвичай то тільки в наших чиновників які звикли в Україні красти а потім туди вивозити. Вже у багатьох англійці почали арештовувати нерухомість якщо не підтверджено , яким чином ті гроші заробили. По друге за 200тис фунтів вам дозвіл на проживання не дадуть! Гумору повно щоб отримувати якісь 3-4% річних, краще реально купити в Україні! І не забувайте , що фунт хоч і резерв на валюта, але теж має здатність девальвовувати не тільки до $, а деколи буває і до гривні.
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2020 18:16

Raymond
Повністю з вами згоден! Я сподіваюсь, ви ж не тільки оте повідомлення, що коментували, читали?
Я багато з того, що ви написали, висвітлював на попередніх сторінках.

Той об"єкт я наприклад навів, він ілітний в Манчестері, самий центр, тому такой цінник. Звичайно там є і дешевщі варіанти.

Я читаю один форум, де всі будівельні об"єкти обговорюються. Так там один форумчанин (не з цього форуму) написав, що зняв 2к квартиру на 48 поверсі (з 52) і скоро заїде в нову квартиру. Високий поверх = висока ціна, але хтось же взяв під оренду!

Мені так цікаво за скільки ж зняли, але таке в Англії зазвичай не кажуть...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 12:47

Світлини з Ліверпуля

Ось в Ліверпулі є така технологія висотного будівництва - каркас з залізних балок.
Зображення

А ось відео з цього будівництва - https://youtu.be/taogYG473oA

В Україні здається таку технологію для висотного житлового будівництва не використовують?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 16:54

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Дешевші то то які? Я поки ще не чув щоб житло в Англії було б дешеве, можливо в якихось віддалених селах. Так у нас на хуторах і від.селах можно за безплатно знайти будиночки. Та я думаю що якщо англійську знаєте то через інет можете знайти оголошення за скільки здають квартири там і -20% для впевності реальності цін. А ще не забувайте, якщо самі там захочете жити золоту комуналку, налог і буде вам щастя. А здавати кому? Поляки, румуни, болгари, прибалти хто міг то виїхав, а хто лишився то зараз за оренду і платити не буде, тим більше закони на їх стороні, не платять, і виселити ніхто зараз як би не хотів, то не зможе) Ось така оренда по європейські))) Краще там де нас нема.
Raymond

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 18:49

Raymond написав:
Дешевші то то які? Я поки ще не чув щоб житло в Англії було б дешеве, можливо в якихось віддалених селах.

Так, в Англії гарне житло дорого. Ось, наприклад, Ліверпуль однокімнатні:
- найдешевше - 50 тис https://www.zoopla.co.uk/new-homes/details/51130671,
- трішки дорожче - 160 тис було в цьому будинку https://www.zoopla.co.uk/for-sale/details/53322141, але мабудь продали, бо залишився тільки пентхауз.

Так у нас на хуторах і від.селах можно за безплатно знайти будиночки.
І кому воно потрібно бомжувати без роботи?

Та я думаю що якщо англійську знаєте то через інет можете знайти оголошення за скільки здають квартири там і -20% для впевності реальності цін.
100%, десь 450-850 в місяць коштує однокімнатна в Ліверпулі і так само і в Манчестері, наприклад.

А ще не забувайте, якщо самі там захочете жити золоту комуналку, налог і буде вам щастя.
Це ж гілка під оренду. Краще жити там, де дешевше. В Туреччині, наприклад.
До речі нагадаю, в Англії дохід менше 12500 фунтів на рік, податком не обкладається :)

А здавати кому? Поляки, румуни, болгари, прибалти - 1! хто міг то виїхав, а хто лишився то зараз за оренду і платити не буде, тим більше закони на їх стороні - 2!, не платять, і виселити ніхто зараз як би не хотів, то не зможе) Ось така оренда по європейські)))
1! Індуси, паки і бангладешці наша надія.
2! І так і ні. Нормальну квартиру без рекомендації не зняти. Якщо отримаєш чорну мєтку від лендлорда, то піпец! Ніхто напів-бомжів в нормальну квартиру не селить.
Якщо зараз виникають проблеми, так, виселити не вийде, але після карантину - без проблем!
Так, це займе час, але орендар сплатить всі податки, всі комунальні, всю орендну плату і витрати на суд.
Так, там це гемор, але і орендар, і орендодавець більш захищені один від одного. Ось так!

Краще там де нас нема.
Не можу не погодитись!
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2020 11:30

Ну що Вам сказати, я бачу ви краще обізнані в ринку нерухомості Англії, якщо справді в Ліверпулі за 500£ можете здати в оренду ту квартиру яку продають за 50000, то дійте! Наче в ній і ремонт, вже робити вам його не треба буде, наче все так просто купив за 50000 І здаєш за 500£, виходить 10% у фунтах, щось то нереально.
Raymond

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2020 12:35

Raymond написав:Ну що Вам сказати, я бачу ви краще обізнані в ринку нерухомості Англії, якщо справді в Ліверпулі за 500£ можете здати в оренду ту квартиру яку продають за 50000, то дійте! Наче в ній і ремонт, вже робити вам його не треба буде, наче все так просто купив за 50000 І здаєш за 500£, виходить 10% у фунтах, щось то нереально.

Я вже ставки зробив, всі кошти розписані, а нові заробляються досить важко...
Я, і ви також, думаю, імхо звичайно - не такі люди?
Первым "экономическим" проектом нового министра экономики и сельского хозяйства Петрашко явился проект закупки специализированного програмного обеспечения, по которому дивное предприятие с дивным названием "Менора-Агро" будет получать ежегодно $1 с каждой собранной тоны зерна. Просто и со вкусом. Чистая прибыль - 70 млн.$ в год.

70 млн баксів в рік нічого не роблячи! І скільки таких ...ондонів-схематозників вештається по неньці? Дофігіща!

Нам 70 млн зі схематозу не світить, поки відкладемо купівлю до кращих часів :)
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2020 14:37

change_pm написав:Ось в Ліверпулі є така технологія висотного будівництва - каркас з залізних балок.
Зображення

А ось відео з цього будівництва - https://youtu.be/taogYG473oA

В Україні здається таку технологію для висотного житлового будівництва не використовують?

Это дорогое удовольствие - стальной каркас из стоек и балок. Его применяют редко из-за дороговизны и плохой огнестойкости металла который нужно закрывать противопожарный и красками, пенами и пр.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

#<1 ... 6768697071 ... 1059>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор