|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 25 кві, 2020 19:17
А кто "гарячкує"? Я во во время карантина написал 1 (один) пост. Экспромт. Для умных людей. Ваш приятель сегодня настучал на клаве: - 8 (восемь) постов на ветке валютного рынка; - 5 (пять) постов на ветке про коронавирус. - 1 (один) на ветке по зарубежной недвижимости. Итого на эту минуту перевыполнил свой среднесуточный показатель в 8,38 постов т.е. в 1,67 (!!!) раза. Но мне он нравится.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 25 кві, 2020 19:21
akurt написав:А кто " гарячкує"? Я во во время карантина написал 1 (один) пост. Экспромт. Для умных людей.Ваш приятель сегодня настучал на клаве: - 8 (восемь) постов на ветке валютного рынка; - 5 (пять) постов на ветке про коронавирус. - 1 (один) на ветке по зарубежной недвижимости. Итого на эту минуту перевыполнил свой среднесуточный показатель в 8,38 постов т.е. в 1,67 (!!!) раза. Но мне он нравится.
Дядь Витя,поймите его и простите,может он с телефона...Думаете у него есть клава?
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1600 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 кві, 2020 19:29
Ну Вы даете, "простите" - хи-хи - чел поднимает регулярно ветку в ТОП форума. Между прочим, скоро будет юбилейна дата - 2 года как он именно на этой ветке начал писать! Реально круто! Интересная арифметика: даже если сложить вместе все Ваши посты и все мои посты, и даже если полученную цифру удвоить (!!!), то мы и близко не подбремся к человеку такого таланта. А вы говорите: "простите"... тут завидовать надо...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 25 кві, 2020 19:56
Научно доказано: мухи там где жизнь
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1600 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 кві, 2020 20:04
В определенном смысле Вы правы - я, например, с высоким интересом читаю киевскую ветку. Никогда там не вставляю свои "пять копеек" ибо к Киеву не имел и не имею никакого отношения. Зачем писать, если вообще не в теме? Но реально интересно. Вот где собрание многих умных людей и где кипит жизнь - так это там.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 26 кві, 2020 09:50
akurt написав:Куда мне тягаться с "акулами пера" и прорицателями? Все коротко и ясно: flyman написав:не Україна, а Раша, Україна через 20 років буде двома ногами у золотому міліарді.
Сегодня новый " перл" от прорицателя ( напомню, сидя под Тернополем, с точностью до 2-го знака после запятой предсказал помесячное падение цены КРЖН на ближайшие 10 лет и выложил на днях на киевской ветке). Но сегодня " перл" поистине шикарный: flyman написав:так коли вже крах долара?
То, что прочитать не может - не удивительно - " не тот хвасон", другие приоритеты: flyman написав:так там як в цоколі: газу нема, плитка на ліпіздрічістві, санвузел в першій таки луччє чим у мене - є хоча би плитка та штукатурка ...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 кві, 2020 12:33
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4947638#p4947638 juristkostya написав: Елена8 написав: juristkostya написав:от греческих отельеров начинает поступать информация, что они возобновляют работу с 1 июля.
Кто предположительно будет жить в этих отелях?
Желающих подвезут. Сами же эти страны, зависящие от тур сезона. Например, в болгарской прессе появилось, что А. отели заработают либо с 15.06, либо с 01.07 - но это само по себе неудивительно, зато обсуждается мера Б. отменить на этот сезон визы для РФ и Турции. Короче, они заинтересованы в оживлении рынка больше всех. Подсуетятся 
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 кві, 2020 13:12
Ну ось бачите - наша гілка і інтелектуальна, і несе позитив - після того, як я порадив послухати на попередній сторінці дійсно цікавий виступ випускника PENN - який після життя в гуртожитку став мільйонером - і пан Flyman теж виклав цікаве відео. "Хлопчина" вище досить швидко говОрить англійською, але основне можна зрозуміти. До речі - на відео Patrick Shyu - екс-працівник Google та Facebook, зараз - мільйонер. До уваги батьків дочок на виданні - розлучений із жінкою. Зміст "уроків" Patrick Shyu - це спочатку були уроки від "розробника". Те, як він представляв інформацию, відрізнялось від того, як це робили інші, і викликало певний інтерес до його "продукту". Але на сьогодні робить те, що і треба робити: повертає своє обличчя в бік того, що називать "швидко заробити гроші".
P.S. Цікавий факт: Patrick Shyu з 2001 по 2005 рік навчався в одному із самих престижних університетів США - University of California-Berkeley (бакалавр), ще рік (2005/2006) - University of California-San Diego (магістр). Зауважу, що поступити в магістратуру Berkeley важче, ніж важко. Без удаваної скромності скажу, що я особисто відвідував ці 2 університети: Berkeley - у 2013 та 2014 роках, San Diego в 2017 та в 2018 роках. Так що пану Flyman'у щиро вдячний за приємне нагадування.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 26 кві, 2020 15:17
akurt написав:Ну ось бачите - наша гілка і інтелектуальна, і несе позитив - після того, як я порадив послухати на попередній сторінці дійсно цікавий виступ випускника PENN - який після життя в гуртожитку став мільйонером - і пан Flyman теж виклав цікаве відео. "Хлопчина" вище досить швидко говОрить англійською, але основне можна зрозуміти. До речі - на відео Patrick Shyu - екс-працівник Google та Facebook, зараз - мільйонер. До уваги батьків дочок на виданні - розлучений із жінкою. Зміст "уроків" Patrick Shyu - це спочатку були уроки від "розробника". Те, як він представляв інформацию, відрізнялось від того, як це робили інші, і викликало певний інтерес до його "продукту". Але на сьогодні робить те, що і треба робити: повертає своє обличчя в бік того, що називать " швидко заробити гроші". P.S. Цікавий факт: Patrick Shyu з 2001 по 2005 рік навчався в одному із самих престижних університетів США - University of California-Berkeley (бакалавр), ще рік (2005/2006) - University of California-San Diego (магістр). Зауважу, що поступити в магістратуру Berkeley важче, ніж важко. Без удаваної скромності скажу, що я особисто відвідував ці 2 університети: Berkeley - у 2013 та 2014 роках, San Diego в 2017 та в 2018 роках. Так що пану Flyman'у щиро вдячний за приємне нагадування.
акурт, якщо ти думаєш, що я сижу під селом в Тернополі, то я вже давно пройшов етап, що у цьому відео
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 кві, 2020 20:06
Блин, хоть бы кто-то что-то написал на тему ветки... Или хотя бы про деньги... На прошлой неделе постили джинсы с ширинками, из которых торчат бутылки... Уже начали регулярно постить видео азиатов-миллионеров...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 27 кві, 2020 02:14, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5