Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ananas1start написав:якщо робити покупки в закордонному інтернет магазині з нюкарт , буде процент за конвертацію ?
Звичайно, близько 3%.
Человек про конвертацию спросил. Не там комиссии за конвертацию. Сумма блокируется по курсу брокировки на дату оплаты, а потом списывается по курсу списания на дату проводки. Так что еще и заработать можно при определенных условиях.
а за що є 3% ? якщо взяти монобанк там нема комісій, яка сума пише таку і знімає , в таскомбанк добавило 3% до суми як потім виявилось за конвертацію валюти , от цікаво чи тут пройде по вказаній на товарі сумі, чи буде додатково процент брати
Ananas1start написав:а за що є 3% ? якщо взяти монобанк там нема комісій, яка сума пише таку і знімає , в таскомбанк добавило 3% до суми як потім виявилось за конвертацію валюти , от цікаво чи тут пройде по вказаній на товарі сумі, чи буде додатково процент брати
Прошу прощения за нескромный вопрос - а Вы получается никогда не читаете тарифы по тем картам, которые используете, а потом удивляетесь почему Тася взяла 3% за конверт - ведь Моня не брал?
Ananas1start написав:а за що є 3% ? якщо взяти монобанк там нема комісій, яка сума пише таку і знімає , в таскомбанк добавило 3% до суми як потім виявилось за конвертацію валюти , от цікаво чи тут пройде по вказаній на товарі сумі, чи буде додатково процент брати
Прошу прощения за нескромный вопрос - а Вы получается никогда не читаете тарифы по тем картам, которые используете, а потом удивляетесь почему Тася взяла 3% за конверт - ведь Моня не брал?
читаю , но не все находжу , дещо просто забуваю , а про моню там не зовсім так - покупка відбувалась на сайті де ціни вказані в гривні хоча сайт привозить товар з закордону , яким чином в них іде оплата я і досі до кінця не розумію так як ціна зафіксована в гривнях не залежно від змін курсу , міняється тільки коли вже сильно курс змінився і то не завжди . тому я і не припускав , що там взагалі є якась конвертація , ну і відповідно моно банком рахував, що це стандартна оплата
unknownurl написав:Первые впечатления от бета-теста:
Забирав new card 24.04, як виявилось - перший у відділенні. Затратив не більше 10хв свого часу. Нічого не сканували, нічого не вводили. Вся процедура - по ідентифікаційному знайшли договір, роздрукували, я підписав і забрав на касі картку. Ні де черг не було
На страницу оформления карты в рамках бета-теста добавили информацию о карте и кешбеке. Кешбек подключается на 1 год, что полностью соответствует условиям New card.
Так бы сразу, УкрСиббанк.
Востаннє редагувалось unknownurl в Сер 29 кві, 2020 20:27, всього редагувалось 1 раз.
unknownurl написав:На страницу оформления карты с рамках бета-теста добавили информацию о карте и кешбеке.
А где Вы это видите? Я установил приложение, смотрю данные по карте, но таких подробностей не вижу ни в общей информации по карте, ни в тарифах.
+ Понял, на странице заявки на участие в бета-тестировании. А то я подумал, что уже в процессе оформления карты в приложении.
++ Вообще замечательно, я считаю. Общали новое приложение и именную карту с постоянным кешбэком. В итоге приложение (по крайней мере, пока) фактически старое (но да, номер версии отличается), карта не именная, а кешбэек на 12 месяцев. Кстати, я обновил приложение до беты, т.е. не нужно быть новым клиентом, чтобы установить бету.