Zebra написав:Я поки не торгую. До халвінга у хомок вікдлючений мозок. Краще на заборі пересидіти.
А чим тобі хоми заважають працювати?
Коливання ефіру та бітка сьогодні у межах 2% - це для скальпінгу малувато.
осінь 2018 - 5 хв. ТФ, 10х на бітмекс, була моя школа для трейдінгу низької волатильності, ... а ваша Галя балувана, лінива, або некомпетентна для такої ситуації
TylerTruman_ написав:осінь 2018 - 5 хв. ТФ, 10х на бітмекс, була моя школа для трейдінгу низької волатильності, ... а ваша Галя балувана, лінива, або некомпетентна для такої ситуації
Не торгую з плечем.
Останній вдалий трейд від 205 до 212 по ефіру по тренду на V-відскоку.
Zebra написав:А потім в просадку на кілька тисяч коли починається двіж.
Я на хаї коливання в пару баксів по кефіру бачу як заманювання скальпелів.
«Вы должны рисковать не более чем 5% своего капитала на одну сделку, независимо от вашего опыта»
И?? Вы же сами и нарушаете этот принцип, работая без стопов! То, что вы заходите в рынок объемом "не более 5%" от капитала - это все от лукавого, если по ходу просадки вы доносите на депозит, чтобы избежать маржин-кола...
Мне кажется после влета со скамом Монеро, козаку хочется отыграться. Потому играть на 5% для него ниочем. Он играет на всю котлету без стопов с плечем.
Вот такая ситуация: https://picua.org/images/2020/05/02/876 ... d36d9c.jpg На графике подросли, объём торгов очень мал, в спотовом стакане 1150 битков на продажу, в маржинальном ещё 350. Захожу в шорт на отскок от этого объёма. Вариант 146% прибыльный! Результат: всё съели и улетели выше. Вышел по стопу.