Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Anadonta написав:Насчёт бесплатности пакетов VIP и Elite - считаются только суммы, которые заходят со счетов 2600..., т. е. "накручивать" оборот за счёт р2р или пополнения с личных счетов в других банках не вариант. По крайней мере, так было раньше.
Anadonta написав:Насчёт бесплатности пакетов VIP и Elite - считаются только суммы, которые заходят со счетов 2600..., т. е. "накручивать" оборот за счёт р2р или пополнения с личных счетов в других банках не вариант. По крайней мере, так было раньше.
uaprofi про п2п дійсно не ясно, треба задавати питання грамотному менеджеру я закидаю СЕП ззовні (із іншого банку) можна частинами, головне щоб вийшла потрібна сума в місяць (15 чи 100К для різних пакетів)
poptab написав:А хіба у Кредо є ліміти по LoungeKey на Еліті? 100тис обороту або 50тис витрат і жодної комісії, на відміну від Моно
Глянув тарифи Кредо, дійсно виглядає ніби нема мінімальних трат для безкоштовного LoungeKey, але є вимоги по тратам для MastercardLounge та FastLine. Виходить що для LoungeKey без вимог по тратам 2 банка: Кредо та Моно, по іншим сервісам - лише Моно.
В боті Мастеркард в ФБ є можливість глянути статус по LoungeKey. Хто має Elite та не виконав вимогу по тратам - гляньте чи LoungeKey далі зелений
В боті лише МастеркардЛанж а не ЛанжКей. По мастеркарду нема мін суми витрат лише в Моно, у всіх інших відомих мені банках - є (по крайній мірі у мене були еліти в 9 банках, всюди крім Моно є вимога мін трат). На сайті кредобанка вказано що для МастеркардЛанж діє вимога по тратам
Ваше запитання*: Доброго дня. Підкажіть стосовно "за умови зарахування регулярних надходжень від ХХХХХХ грн. за поточний календарний місяць," у тарифах віп та еліт. Які операції сюди відносяться? Ці надходження мають лежати на картці, чи можуть зніматись і т.д.
У відповідь на Ваше питання повідомляємо, що Регулярними надходженнями вважаються будь-які безготівкові надходження, в т.ч. заробітної плати, стипендії, пенсії, соціальної допомоги та інших соціальних виплат, чистого підприємницького доходу фізичним особам. При цьому надходження з власних рахунків в межах КРЕДОБАНКУ не вважаються регулярними. У іншому випадку сплачується абонплата за тарифний пакет. Ви можете користуватись власними коштами, Банк фіксує лише факт зарахування, але при розрахунку ви виконуєте протилежну умову – розрахунку платіжною БПК.
Детальну інформацію ми зможемо надати лише при особистому дзвінку на інформаційну лінію банку власника рахунку і платіжної карти після проведення процедури ідентифікації(ПІБ, кодове слово ) за номерами телефонів: 0-800-500-850 (безкоштовно по Україні) З найкращими побажаннями Марта
Sain_повернувся написав:[quote="4951270:poptab"]А хіба у Кредо є ліміти по LoungeKey на Еліті? 100тис обороту або 50тис витрат і жодної комісії, на відміну від Моно
Глянув тарифи Кредо, дійсно виглядає ніби нема мінімальних трат для безкоштовного LoungeKey, але є вимоги по тратам для MastercardLounge та FastLine. Виходить що для LoungeKey без вимог по тратам 2 банка: Кредо та Моно, по іншим сервісам - лише Моно.
В боті Мастеркард в ФБ є можливість глянути статус по LoungeKey. Хто має Elite та не виконав вимогу по тратам - гляньте чи LoungeKey далі зелений
В боті лише МастеркардЛанж а не ЛанжКей. По мастеркарду нема мін суми витрат лише в Моно, у всіх інших відомих мені банках - є (по крайній мірі у мене були еліти в 9 банках, всюди крім Моно є вимога мін трат). На сайті кредобанка вказано що для МастеркардЛанж діє вимога по тратам[/quote]У нас різні боти?
greenozon написав:uaprofi про п2п дійсно не ясно, треба задавати питання грамотному менеджеру я закидаю СЕП ззовні (із іншого банку) можна частинами, головне щоб вийшла потрібна сума в місяць (15 чи 100К для різних пакетів)
это шо выходит я столько сижу в этой банке и до сих пор не на вип пакете... просто в шоке... это что выходит что можно с алла скинуть 15К и отправить два сэпа на бегемот по 7,5К и будет вип пакет и все плюшки вип пакета и всё на шару? неужели такое может быть? какая у них с этого выгода?
Ви виявились праві, в список країн запихнули LoungeKey. Якось не логічно це виглядає... Значить LoungeKey без вимог по тратам, а Mastercard Lounge що показує в боті?