Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Прийшло 800 на Мастер для виплат. Перша акція такого типу, коли Приват виплатив особисто мені вчасно, без "додаткових списків", звернень до чату, тощо.
Solar_simfi написав:Прийшло 800 на Мастер для виплат. Перша акція такого типу, коли Приват виплатив особисто мені вчасно, без "додаткових списків", звернень до чату, тощо.
Solar_simfi написав:Прийшло 800 на Мастер для виплат. Перша акція такого типу, коли Приват виплатив особисто мені вчасно, без "додаткових списків", звернень до чату, тощо.
Зараз це вже не важливо, бо вже все закінчилось. Я засвітив тут акцію на форумі, але сам не вичитував всі умови і пролетів, бо 200 грн. з 3000 було за комуналку. Чи є такі, що виконали умови і не отримали кешбек? Вище бачу, що є.
Зараз це вже не важливо, бо вже все закінчилось. Я засвітив тут акцію на форумі, але сам не вичитував всі умови і пролетів, бо 200 грн. з 3000 було за комуналку. Чи є такі, що виконали умови і не отримали кешбек? Вище бачу, що є.
Ой+ написав:Зараз це вже не важливо, бо вже все закінчилось. Я засвітив тут акцію на форумі, але сам не вичитував всі умови і пролетів, бо 200 грн. з 3000 було за комуналку.
В условиях акции нет такого, что бы не платить за коммуналку. Есть условия не делать платежи через Приват24.
wig написав:В условиях акции нет такого, что бы не платить за коммуналку. Есть условия не делать платежи через Приват24.
Так, я саме так лопухнувся. Пробуйте на ГЛ звертатись. Здебільшого допомагало. Я, чесно кажучи, в глибині душі сумнівався в такій щедрій пропозиції, тому так і не вникав.