Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В П24 в разделе Депозиты в очередной раз ознакамливают с "Довідка про систему гарантування вкладів фізичних осіб". Похоже внесли ...не відшкодовуються кошти: 12) за вкладом, задоволення вимог за яким зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".
ruvex написав:.не відшкодовуються кошти: 12) за вкладом, задоволення вимог за яким зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".
Зупинено КИМ?
Каков порядок "зупинки"?
Кто имеет право останавливать выплаты? Фонд? Суд? Ликвидатор? etc?
Надо будет почитать тот Закон в части "зупынки выплат"
ruvex написав:.не відшкодовуються кошти: 12) за вкладом, задоволення вимог за яким зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".
Зупинено КИМ?
Каков порядок "зупинки"?
Кто имеет право останавливать выплаты? Фонд? Суд? Ликвидатор? etc?
Уповноважена особа Фонду протягом 10 робочих днів з дня початку процедури виведення Фондом банку з ринку надає до Фонду разом із супровідним листом уточнену інформацію про рахунки: ... фінансові операції за якими зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення";
Прийшло 800 на Мастер для виплат. Перша акція такого типу, коли Приват виплатив особисто мені вчасно, без "додаткових списків", звернень до чату, тощо.
Solar_simfi написав:Прийшло 800 на Мастер для виплат. Перша акція такого типу, коли Приват виплатив особисто мені вчасно, без "додаткових списків", звернень до чату, тощо.
Solar_simfi написав:Прийшло 800 на Мастер для виплат. Перша акція такого типу, коли Приват виплатив особисто мені вчасно, без "додаткових списків", звернень до чату, тощо.