Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вітаю. Було багато балачок, але результат дискусії з приводу того, яка ситуація з відсотком на залишок, пропустив. Тож яка ситуація по КОКО: сумуються 15% від 15000 грн + 12% на решту (суму n-15000), чи при перевищенні відмітки в 15000 на все буде 12%, чи при перевищенні відмітки в 15000 взагалі буде тільки 12% на суму в 15000, а на решту взагалі 0%?
Востаннє редагувалось 042013 в Вів 12 тра, 2020 23:17, всього редагувалось 1 раз.
042013 написав:Вітаю. Було багато балачок, але результат дискусії з приводу того, яка ситуація з відсотком на залишок, пропустив. Тож яка ситуація по КОКО: сумуються 15% від 15000 грн + 12% на решту (суму n-15000), чи при перевищенні відмітки в 15000 на все буде 12%, чи при перевищенні відмітки в 15000 взагалі буде тільки 12% на суму в 15000, а на решту взагалі 0%?
Ещё и минимум есть, 1000 грн. Если хоть один день на счету меньше - тоже будет 12%
3 недели назад слили Дию в инет, скорее всего оттуда ноги растут.
В мене 2 сімки, одна спеціально для банків і з неї нікуди не дзвоню. Після того, як став клієнтом форварда, почали надходити дзвінки щодо кредитів. На той час Дії ще не було в мене.
Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
proftpd66 написав:тут писали что банка сливает телефон микрокредитам? после пополнения в кассе, через 5-13 минут начали звонить странные микрокредитки "готивочка" невероятно, но хайп?
3 недели назад слили Дию в инет, скорее всего оттуда ноги растут.
В мене 2 сімки, одна спеціально для банків і з неї нікуди не дзвоню. Після того, як став клієнтом форварда, почали надходити дзвінки щодо кредитів. На той час Дії ще не було в мене.
Просто любопытно, зачем называть свой номер кассирше, а главное как это она так быстро его передала в мфо А какая связь между пополнением в кассе и дией - то вообще за гранью