Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Унуноктий написав:15 или 11 вы опять вошли в запой?
В 2018 в Києві можна було купити вторинку за цінами 2004 року. Думаю, що й зараз неліквід (безбалконні "гостинки" на Борщагові чи проспекті Науки) - коштує стільки ж. Тобто таки 16 років.
Якщо рахувати різке падіння, то з 2008 року, 12 років.
Тому, Унуноктій, марш в школу, в 4-й клас! На уроки арифметики, які ти колись прогуляв.
Востаннє редагувалось Frant в Пон 18 тра, 2020 10:22, всього редагувалось 2 разів.
Первый написав:.. гроші проїли і не залишилося. чому буде рости імпорт?
Потому что любому ларьку автозапчастей/электроники/шмоток/... нужно пополнять запасы. У нас жестко импортозависимая страна - просто катастрофа. Если речь идет о собственных производствах - сырье все тоже импортное - текстиль, семена, пластмассы, .... Я не знаю не одной замкнутой цепочки у нас: встанет импорт - полезем в землянки рыть червей
airmax78 написав:В лагере обвалистов "-50% до конца 2021 года" кроме меня кто-то остался?
ХЗ. По недостроенным новостроям от типа надежных застройшиков уже есть падение в долларах США на 20-25% от цены осени 2019. Застройшики втихую сливают через рыл + укрепления доллара.
airmax78 написав:В лагере обвалистов "-50% до конца 2021 года" кроме меня кто-то остался?
Та повно народу! Просто є такі, яким і -50 не добавить коштів для купівлі. Так що тримайся, бро! Поменше різких рухів! Основний ризик КРЖН - внутрішньо і зовнішньополітичний = це переформат мапи країни і ціни, як в сталіно.
Так что, регистрировать клюб "-75% до конца 2021 года"?
ХЗ. По недостроенным новостроям от типа надежных застройшиков уже есть падение в долларах США на 20-25% от цены осени 2019. Застройшики втихую сливают через рыл + укрепления доллара.
Мій вірш від березня 2018 року. Прогноз точний)))
"Будуть, будуть недобуди в Києві стояти! А лох-інвештори під стінами - на баянах грати! "Де ж мої кошти??? То рошенко винний!" А шаромиго-бариги рахують гроші безупинно!"
Не можуть зростати ціни на житло в країні з вкрай негативною демографією!