Є Болгарія, врешті-решт.
Не Туреччиною єдиною!))))

|
|
![]() Раз Франт сказал в Болгарию - всем в Болгарию!
Ну и в Албанию! Чел дело говорит! Не теряем время!
"Вперёд, орлы!... А я за вами. Я грудью постою ... за вашими спинами!" (из к/ф "Суворов", 1941) - призыв начать какое-л. сомнительное дело. ![]()
Так що з податками резидента Туреччини, так і нема відповіді від "удальонщика"?! ![]() Що Вас те так турбує - "удальонщиком" в цьому житті Вам вже не бути...
Вам - перестрибнути паркан городу свояка під Тернополем - та оточувати кавалєрками Кийов... І слухайте Франта - що там у Вас за майно продайте той підвал в Бучі - зафіксуйте збитки - є такий фінансовий прийом для хВахівців із нерухомості - і в Албанію! ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьПан акурт хоче викупити цоколь?
![]() Самі знаєте - дурних нема.
Ще рік тому Ви хотіли його збагрити за 12 500 зелених грошей - і вже тоді "нєт ніхто".... Зараз хоч би вернули Ви гроші... Треба ж кавалєрки закуповувати... Оточувати Київ... Або - як мріялося - у Больгарію... були ж там піонЭром - знаєте - і люди хороші, і країна... Беремо рахівницю: - вклали в цоколь у 2015 році 200 000/22,06=9 066 долярів (якось Ви там рахували 8 500 - гадаю, то невірно рахували, бо не всі витрати врахували). - виконали ремонт в 2019 - щоб не виглядало бомжатником - хоч стіни оштукатурені - рекорд України - вклалися в 500 (П"ЯТСОТ) доларів. - разом 9066+500=9 566 доларів. - це "інвестиція", яка НЕ працює 4,5 роки!!!! 4,5 - Карл! Мертве. Назавжди. - продасте сьогодні за 9566+1000 (витрати на нотаріуса експертизу та інше)=10566? Якщо "да" - тіко у Больгарію. Я вже замучився рахувати, скільки Ви життєвих помилок зробили за все життя. Гадаю 10... Одинадцята - та, що не слухаєте мене - вже 2 рази закликав - продовжуєте позоритися на цій гілці. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьКуплено 2 участка под постройку домов. Город Lago Vista. Средняя цена каждого 10к.
Предназначение- застройка дома. Ограничения - не более 2х этажей ибо местность гористая. Площадь около 10k Sq. Ft. средняя. Оба- горячая продажа. Не в кредит. Из минусов - рядом аэродром частной авиации. Школы: 9/10 Lago Vista Elementary School 6/10 Lago Vista Middle School 6/10 Lago Vista High School Оба участка брались как инвестиция. в поиске третьего, но уже для себя в том районе. В кредит. Что-то около 0.5 акра с видом на р. Колорадо. Дома рядом котируются от 350 до 500к. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьНарод, а кто-то может мне респираторы с Украины отправить? Расплачусь криптой заранее. Хочу такие, как у 1+1
![]() ![]() Хоть Понаехал что-то написал по теме ветке.
По первому сообщение расскажите, как, сидя в Беларуси, удалось купить такие участки земли. Вот это реально интересно. 10 000 sqft=2,29 акра. По данным сайта продаж региона, упомянутого выше, голые участки земли ценой в 10 000 долларов имеют действительно площадь - 8929-10000 sqft и являются совсем заброшенными. ![]() Что-то приличное такой площади стоит минимум в 3 (три) раза дороже. В чем состоит бизнес-проект под продажу? По данным: P.S. Для нашего читателя, не очень разбирающегося в американских единицах измерения: 10 000 ft2 = 929,03m2 - "девять соток", то есть цена сотки земли примерно 1000 долларов.
|
|