_PORT_UA написав:Долярчик , дивуюсь вашій витримці. Я так розумію, що у вас більшість грошей саме в найкрасивішій? І як ви себе почуває те,коли відбувається стрибок валюти?
Ну поки стрибків (реальних стрибків) за останні два роки не було, тому наразі Долярчик у виграші, і переживати йому не було потреби. Якщо дивитися на результат на сьогодні, маємо визнати, що він зробив правильний вибір і отримав вельми високу дохідність.
дохідність в % вимірі так... + купу сивого волосся(стресс, поганий сон, предчасне старіння, та багато іншого)
але якщо загальний капітал меньше 5к долларів, то може сильно й не хвилювався
_PORT_UA написав:Долярчик , дивуюсь вашій витримці. Я так розумію, що у вас більшість грошей саме в найкрасивішій? І як ви себе почуває те,коли відбувається стрибок валюти?
Ну поки стрибків (реальних стрибків) за останні два роки не було, тому наразі Долярчик у виграші, і переживати йому не було потреби. Якщо дивитися на результат на сьогодні, маємо визнати, що він зробив правильний вибір і отримав вельми високу дохідність.
дохідність в % вимірі так... + купу сивого волосся(стресс, поганий сон, предчасне старіння, та багато іншого)
але якщо загальний капітал меньше 5к долларів, то може сильно й не хвилювався
а якщо все йде до того як в ЄС і РФ, іноземна валюта видавиться із свідомості пересіченого і буде все рахуватися в локальній валюті.
Ой+ написав:Дельта знесплатоспроможилась 03.03.15. по курсу 24,82.
официальный курс НБУ состоянием на дату введения Временной Администрации в АО «Дельта Банк»: Доллар США — 26,858 грн. Евро — 30,188 грн.
Я глянув на сайт https://finance.i.ua/nbu/?d=3&m=3&y=2015. Хоча пам'ятаю, що тільки дельта і ще два дрібненькі банки мали вищий курс на момент банкрутства ніж на момент виплат, що дало погорільцям додатковий бонус. Я, наприклад, здорово влетів з вабом 15,09 на момент ТА, а виплачували коли курс був біля 30 грн. Ще добре, що хоч у фонд попав.