|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:00
detroytred написав:Уж очень ты нагл. Но раз уже назвал 5, так 5.
100 грн, максимум 500 - більше уточнення хто ти капітан -полковник викладач цегли - викладач? - замполіт не цікавлять ні мене,ні оточуючих Ще можу підкинути по сотні за кожну нагороду... але нагороди типу 20 років ЗС не рахуються... ПС я обговорював дейтройта Якщо покажеж паспорт на це прізвище - я подумаю.. тоді дам 2000 грн... Так що всі звинувачення(оцінювання) оцінювали нік.. і ніде твоє особисте его не було задіте А от якби я майра пупкіна - назвав капітаном пупкіним - тут ти вже б міг викабелюватись
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 тра, 2020 22:03, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:02
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:13
budivelnik написав: detroytred написав:Это уже был аргумент, а не с уровня ларька - совкофилы..
Для того щоб мати шанс пояснити - треба опуститись на той рівень де максимальна кількість тебе зрозуміє... А надути щоки і кинути пару цитат,які можуть зрозуміти тільки 0,01% обраних - це шлях в нікуди. Тому я успішний( хоч і примітивізую процеси) а ви пенсіонер-хоч і позиціонуєте себе розумнішим від інших.
У меня с Вами разные взгляды на успешность. Розумнiшим я себя не позиционирую. В отличие от тех, кто нападает на меня, тыча в свои успехи и этим аргументируя свою бiльшу розумнiсть. Повторюсь, дело не в цитатах было, а в том, используете или нет Вы знания признанных специалистов в макроэкономике. Для аргументации.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:19
detroytred написав:используете или нет Вы знания признанных специалистов в макроэкономике. Для аргументации.
Я знання корифеїв макроекономіки - використовую для отримання реальних результатів... Точно так само як і знання психології... Але при цьому Для того щоб бути ефективним - не випускають проти дитячої повітряної кульки -Міг-29, так само і я На не спеціалізованому форумі - використовую свідомо примітизовані порівняння.... Я навіть можу прикинутись і рахувати на пальцях - за потреби (щоб мене прийняли за свого в доску), хоча в реальному житті мені не потрібен калькулятор для того щоб тризначна на тризначні множити.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:21
budivelnik написав: detroytred написав:Уж очень ты нагл. Но раз уже назвал 5, так 5.
100 грн, максимум 500 - більше уточнення хто ти капітан -полковник викладач цегли - викладач? - замполіт не цікавлять ні мене,ні оточуючих Ще можу підкинути по сотні за кожну нагороду... але нагороди типу 20 років ЗС не рахуються... ПС я обговорював дейтройта Якщо покажеж паспорт на це прізвище - я подумаю.. тоді дам 2000 грн... Так що всі звинувачення(оцінювання) оцінювали нік.. і ніде твоє особисте его не було задіте А от якби я майра пупкіна - назвав капітаном пупкіним - тут ти вже б міг викабелюватись
Да уже понятно. Что мильйонэр ответить за брехню деньгами не может. Да ладно бы принципиально отказывался, но начал торговаться, как на рынке. О том и речь, что ответил бы ты за брехню деньгами, то не писал бы ложь и клевету в личный адрес. Которые никого, кроме тебя пишущего их, не интересуют.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:25
detroytred написав:Что мильйонэр ответить за брехню деньгами не может.
Може Тільки він тому і мільйонер(а не пенсіонер з парою тисяч пенсії) що на дурні варіанти а слабо.. ніколи не відгукувався. Я ціну уточнення інформації по Вас - вже назвав...при чому а - мені ці уточнення не потрібні, бо нічого нового про вас не скажуть(психологічний портрет намальований.а яке в цього портрету реальне прізвище і звання - портрет не покращує) б - для вас + 10% до пенсії всього за прізвище-звання - як на мене хороший заробіток в - навіть не знаю , може ваше прізвище/звання становлять якісь секрети ,тому я не наполягаю ,щоб не дай Бог не зашкодити обороноздатності...хоча ви просили 5000 доларів...сума за яку російські шпієни наших пробували купити...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:31
budivelnik написав: detroytred написав:используете или нет Вы знания признанных специалистов в макроэкономике. Для аргументации.
Я знання корифеїв макроекономіки - використовую для отримання реальних результатів... Точно так само як і знання психології... Але при цьому Для того щоб бути ефективним - не випускають проти дитячої повітряної кульки -Міг-29, так само і я На не спеціалізованому форумі - використовую свідомо примітизовані порівняння.... Я навіть можу прикинутись і рахувати на пальцях - за потреби (щоб мене прийняли за свого в доску), хоча в реальному житті мені не потрібен калькулятор для того щоб тризначна на тризначні множити.
Да нет к Вам претензий к Вашей личной эффективности и реальным достижениям. Речь была о том, что Вы использовали только вот эти *на пальцах* (простейшую математику и т.п.), упрощали-сужали макроэкономику и политику до ларька (по принципам функционирования). Вы ушли от затронутого предмета. Короче: считайте, делайте, что хотите, но воздержитесь в личный адрес, не имея достаточных оснований.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:38
budivelnik написав: на дурні варіантиа слабо.. ніколи не відгукувався.
Оце правильно!  А подальші висновки, ні...  Навчиться дискутувати цивілізовано, щоб не виглядати дурнем чи підлітком закомплексованим. Майте повагу до опонета, це Вам лише додасть. І будьте мені здорові!  detroytred написав:Короче: считайте, делайте, что хотите, но воздержитесь в личный адрес, не имея достаточных оснований.
Козак-характерник написав: форум - майданчик для обміну думками, ідеями. Не форумчан тут обговорюють! І не розмірами статтєвих органів міряються. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:41
detroytred написав:Речь была о том, что Вы использовали только вот эти *на пальцах* (простейшую математику и т.п.), упрощали-сужали макроэкономику и политику до ларька (по принципам функционирования).
Я ж кажу На мій погляд ,швидкість перетворень залежить від перетворень в головах тих 70% населення яке за 30 років так і не змогло адаптуватись до ринкових умов і все одно очікує манни небесної від когось... а значить вся інформація повинна викладатись на рівні ,який можуть зрозуміти саме ці 70%.... Бріна,Маска, чи Гейтца - мій досвід не цікавить.. Але й Україна не наблизиться ні на крок до Європи ,поки голови совків не зміняться на проєвропейські... А як можна змінити ,низькокваліфікованого ,впертого і бідного совкофіла...який чекає допомоги від Держави ( яка вже розвалилась від того що спробувала всіх нагодувати Спосіб один На його рівні(навіть не на рівні ларьочника) розповісти совкофілу що він може зробити Перше - оцінити свою власність (якраз в совків зосереджено найбільше житла) Друге - за рахунок житла - покращити своє життя-а не мучитись .але передати житло нащадкам(які не хочуть допомагати,але на житло рот відкривають) Ці дві дії одномоментно приведуть в табір активних капіталістів як тих хто буде віддавати своє житло в обмін на блага,так і тих хто змушений буде оплачувати житло...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 23 тра, 2020 22:45
budivelnik написав: detroytred написав:Что мильйонэр ответить за брехню деньгами не может.
Може Тільки він тому і мільйонер(а не пенсіонер з парою тисяч пенсії) що на дурні варіанти а слабо.. ніколи не відгукувався. Я ціну уточнення інформації по Вас - вже назвав...при чому а - мені ці уточнення не потрібні, бо нічого нового про вас не скажуть(психологічний портрет намальований.а яке в цього портрету реальне прізвище і звання - портрет не покращує) б - для вас + 10% до пенсії всього за прізвище-звання - як на мене хороший заробіток в - навіть не знаю , може ваше прізвище/звання становлять якісь секрети ,тому я не наполягаю ,щоб не дай Бог не зашкодити обороноздатності...хоча ви просили 5000 доларів...сума за яку російські шпієни наших пробували купити...
Смешно. Предметом был сам факт Вашей брехни в личный адрес. Вы его подменили предметом брехни - причём сузили его до звания (забыв о марксизме-ленинизме, замполитстве, львовском политуси, лебедев, а также старых -- плата за посты и т.п., там целый поток). Демагогия для школьников. Признал бы, что брехал с потолка, извинился, дал обещание больше не делать подобного и всё - вопрос закрыт. Но, по-детски, разводить демагогию... 50 с гаком, мужик вроде...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|