Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:Investor_K комісій нема, завершувати депозит треба на валютну КДВ, щоб потім нею в касі після попереднього замовлення забрати готівкою...
PS В УкрЕксімі кращі ставки по валюті
Лучшие ставки в валюте? ЧЕ?
Мега явний лідер
Але 4% грязними...це капець.
В Альфе $ 5% на 5 лет, не самая плохая копилка для лишних $.
ramzes4 написав:Так "аварійна ситуація мережевого обладнання" ж. Що там відновлювати технічним командам?
В грудні 2013 в Дельті було розпочато "вдосконалення процессінгу" Вдосконалили ( сконали) 3 березня Зараз виймав пензію з банкомату, нема проблем. Черги теж нема
Striker написав:В чём брехня? В том, что 5 минут тыкали в этот ПОС, а оно писало, что нет соединения с банком?
Жінка також була заскочена, що карточкою приват в приватівському терміналі розплатись не вдалось. Благо для неї, що вона, на відміну від мене, при готівці. Мені в п24 зайти не вдалось, хоча якась несподівана сума вискочила ніби зарплата сьогодні. Ось тепер думаю чи це глюк чи справді щось прибуло. Може недали акційного стейка якомусь хакеру? Чи вірус зеля?