Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 62826283628462856286 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 11:27

Будивельник
Ага))
Ну популисты так и отстаивают интересы пенсов и пр.))
Жги ещё... Об отстаивающих интересы пенсов и пр. в парламенте.
В реале дальше популистских обещаний в период выборов дело не идёт.
То, что пенсы и пр. участвуют в выборах (и даже выбирают), отнюдь не означает обязательности наличия отстаивания их интересов избранным.
И забавный тебе факт -- предприниматели тоже голосовали и за ПО в 14-ом, и за ЗЕ в 19-ом. А не за своего представителя их интересов.

Об этом ключевом -- что сами власть имущие не имеют желания и цели более активно создавать благоприятные для развития предпринимательства условия, я тебе толкую.

"Чи не так?" (а й и у авiацiї) -- не, не так.
Я не знаю, откуда у тебя такой вывод после прочитанного возник.
Ты опять придумал что-то то своё. Да ещё взял приписал, что я твердо в этом убеждён.
С моей стороны подобного и близко не было.

Повторюсь: лучше представь - закрой свои кафе и расскажи, что изменится.

И попробуй запоминать инфо, а не повторять свое ошибочное. Я не виховував. Вихованням занимаются курсовые офицеры. Каждый занимается своей частью дела. И отвечает за неё.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 чер, 2020 12:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 11:55

detroytred
Бла-бла-бла....
Твоя позиція
Спочатку створення умов - а потім зявляться люди які в цих умовах щасливо заживуть..

Моя позиція
Спочатку зявляються люди ,які обростають жирком, гуртуються в группу по інтересам - а вже потім ,після проведення цією групою в керівництво Держави своїх агентів впливу - для цієї групи Держава створює умови.
Простий приклад
Цар Микола 2 - не створював умов для того ,щоб передати свою владу ВІЛу
Генсек Горбачов - не створював умов, щоб розвалити СРСР

Після вищенаписаного
Якщо людина яка все життя отримувала- заявляє що ті хто все життя дотували його - не повинні вчитись....
То про який суспільний мир в Державі може йтись?
Якщо 70% населення в підприємництві бачать тільки барих і злодіїв - то хто піде в Підприємці
Якщо 70% бачать що підприємці багатші від них ,але при цьому забувають усвідомити
а - перших10-15 років ,підприємці працюють в 3-5 разів більше .але витрачають на себе так само .а подекуди й менше ніж середньостатистичний найнятий

По розумінню часових відрізків
Монголія і Японія- капіталістичні країни
Хтось ризикне припустити ,що закони Японії перетворять Монголію в подобу Японії?
Румунія і Швейцарія - капіталістичні країни
Хтось ризикне припустити ,що на референдумі про безумовиний прибуток 1000євро в місяць - румуни проголосують так само як швейцарці?

Тому
Те що добре для Польщі-з її розвинутим підприємницьким середовищем - не спрацює в Україні сьогодні...але після того ,як рівень підприємництва підніметься до рівня Польщі 2000 року.. то і в Україні почнуть працювати (ефективно) аналоги польських законів 2000 року..
При цьому
У нас є перевага
Ми зможемо не проводити експерименти , від яких відмовились поляки(бо переконались у їх неефективності) і це дає нам певну часову фору.
Тому ми наздоганяємо...
Але дейтройти ,своїми базіканнями про керуючу силу управлінця...розслабляють тих ,хто повинен сам стати управлінцем.
Людина створіння багатогранне і однією з її граней є ...лінь і впертість
Якщо людина припускає що за неї хтось зробить -на перше місце вийде лінь ,на друге впертість(тобто лінуватись вона буде до останньогго)
Якщо людина зрозуміє що впиратись в лінь це бути люмпеном і прирікти своїх дітей на бідність - вона міняється і починає дригаючи лапками збивати масло в глечику з сметаною(Україна сьогодні це глечик з сметаною ,але якщо не рухатись - потонеш)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 12:21

Будильник
У тебя сложности с чтением.
Не умови и счастливо заживут, а благоприятные умови и более быстро будут развиваться-расти в этих умовах.

Сначала создаются условия...
Потом в этих условиях изменяется поведение людей.
Именно цар Микола своими действиями и бездействиями создал условия для появления и развития большевизма.
А мог бы -- только переходом к буржуазии.

Генсек Горбачев не создал умов для продолжения агонизирования совка.

Я не заявлял, что не должны учиться.
Читай, шевеля губами.
Я указал, что допустимо не учиться специально. Допустимо.
Но естественно, что лучше учиться.
Но для этого не 5 летние выши, как для лейтенантов, а курсы и книги аля Киосаки и т.п.
Во всем мире так.

Представляешь: американская администрация собственно и сделала современную Японию, а без этого фактора вполне вероятно, что ещё долго они б в полуфеодализме болтались.
Точнее эволюционно по-твоему десятки років чекали))

Да-да)) моё влияние сильно.
Наоборот, народу вливают в уши, что бери и работай краше и Украина расцветёт.
Народ и так работает. Обычные обыватели. В соответствии с имеющимися условиями.
Хреновато работают управленцы...
Поэтому МВФы, Кахи и пр. советуют им. Как менять условия в рынке.
А не убеждать людей работать краще или чекати.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 12:27

detroytred написав:Сначала создаются условия...
Потом в этих условиях изменяется поведение людей.
Скажи мені
Хто створив умови для мене ? А для 1 млн таких як я?Хто проводив для нас курси вчення кіосакі? Брежнєв?Горбачєв?Кравчук?
Якщо ніхто - то я ( і 1 млн інших)ще не зявивилися?
Чи ти недоумок і пісяєш проти вітру, розповідаючи всім що на дворі дощик-бо ти мокрий з ніг до голови?

ПС
1 Я не закликаю всіх брати лопати,тим більше що 70% для цього не підходять розумово/морально/ментально
2 Я закликаю плюнути й розтерти на висери бувших совків.які нічого не робили колись і не можуть усвідомити що ні за них .ні за їх дітей -ніхто нічого не буде робити й сьогодні
3 Я прошу(пропоную) всім сьогоднішнім,які тільки починають свій шлях - спробувати себе в підприємництві, кожного року в світ особистої відповідальності за своє( і своєї сіиї) майбутнє входить 280000-350000 осіб
4 При цьому, замість кисейних рік-молочних берегів, я пропоную їм вивчити лдосвід тих підприємців.які вже відбулись
а - перших 10 років ви будете пахати в рази більше-а їсти так само як і пенсіонер дейтрой
б - Ваш виграш чітко проявиться після того .як Вам стукне 45+
в - з 50+ ,Ви зможете перебувати на курорті 2 тижні в місяці,без втрат для власного бізнесу
г - Вашим дітям буде на порядок краще ніж Вам.адже коли Ви будете на курорті - вони будуть контролювати Ваш бізнес..а значить оминуть перших десять років мук.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 12:50

detroytred написав:американская администрация собственно и сделала современную Японию, а без этого фактора вполне вероятно, что ещё долго они б в полуфеодализме болтались.
Точнее эволюционно по-твоему десятки років чекали))
От бреше і не перехреститься
Це виявляється напівфеодальна Японія в 1905 - рознесла в пух і прах російську ескадру
Це напів феодальна Японія в 1940-1945, захопила Бірму, четверть Китаю . малазію ,Гонконг,Сінгапур ,рознесла Перл-Харбор... і так 5 років проти Великобританії і США.... і зупинили цю напів-феодальну країну тільки атомним бомбардуванням і перекидкою 2 млн армії СРСР....
Це перше-що до тебе не дійшло і бачу не дійде.
Друге
Розвиток країни самостійно...і розвиток в режимі окупації - це різні речі.
Ти сам не бачиш як транслюєш вологі фантазії пуйла..типу
Українці - ви живете в 4 рази гірше ніж росіяни . а тому давайте здавайтесь .я вам голодомор -зате ті які залишаться будуть чудово жити ...

Управління в режимі окупації - в стані швидко покращити підприємницьке середовище...от тільки це швидко з точки зору Держави - років 20-40...
А з точки зору людини - це все життя.
Простий приклад
З 1917 по 1957 - 40 років ,Є СРСР жила в режимі окупації , в якому представниками керуючої касти були ті хто вважав себе будівниками комунізму. а все інше населення - було розхідним матеріалом...
Як думаєш
Тих 10 млн? загинувших в громадянську+5 млн? загинувших в процесі індустріалізації+20 млн ? загинувших в Другій світовій війні - жити хотіли?
Як думаєш-вони щасливі від того що в кінці -кінців не зважаючи на їх смерті-ми повернулись в будівництво капіталізму?

Тому ще раз
Старі пердуни совкової формації ,які розуміють що завтра помруть - в задниці бачили інтереси тих хто має жити далі.
Вони переслідуючи свої корисливі цілі - стараються підбурити оточення на силові дії(насильство над головами - це силова дія( -переслідуючи одну мету-збільшення своїх пенсій).
Вони не розуміють
Краще 10 років робити те що вважаєш за потрібне-ніж 5 років в концтаборі вчити те що реально потрібне для старих пердунів(бо збільшить їх доходи) але не потрібне для працюючого - бо він втратить волю на 5 років...заради збільшення пенсії старого пердуна який вігнав його в концтабір.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 14:05

Black Lives Matter теперь политическая партия - Такер Карлсон на русском.

https://kurs.com.ua/novost/184636-podnogo%CC%81tnaja-black-lives-matter
25-минутная программа Такера Карлсона с русским переводом. Яркий образец политической демагогии и подтверждение мысли, что в политборьбе все средства хороши. Борьба ведётся не за умы, а за эмоции избирателей.
Показывает, что Украина вполне в тренде "современной политики". :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 14:15

Starikan написав:.....
Хуже Страны.уа (те хотя бы в основном не врут в фактах, несмотря на их политическую ориентацию).

Как по мне, это основное требование к СМИ.
И необходимое и достаточное условие для того, чтобы читать и уважать конкретное СМИ независимо от "полит. ориентации".

И потом: вы можете себе представить комментатора, который бы начал излагать какие-то положительные моменты?

Вполне могу и с интересом послушаю. Если это будут объективно положительные моменты, а не притянуто за уши.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 15:58

Будивельник
Представляешь, входящие в мир отрезаны от информации настолько, что без твоих форумных)) *прошу и пропоную* ну не знают о предпринимательстве)))))
И только слушают меня и чекають, что за них кто-то сделает.

Ты опять выдумал в основу азбучную глупость и, как Дон Кихот, борешься с ветряными мельницами.
Попутно зачем ещё и на меня кидаешься.
Лечись...

По Японии, чудило, пойми, что тоталитаризм в сочетании с миллитаризмом дал ей результат.
Это как агрессивность рашки. От того, что она бодается с США и Ко никак не следует высокий (сравнимый с этими развитыми странами) уровень развития.
Ты головой-то думай, а не ералашиками: раз Япония захватила то-то и сопротивлялась Штатам и Бритам, то и уровень развития сопоставимый.

Что за ералашик у тебя про оккупацию? И каким боком они к предмету? Концтаборы, оккупация, силовi дії, старі пердуни ...
Лечись...

Ты лучше вместо обостренных фантазий расскажи, что будет, если ты закроешь свои кафе и магазины?
Как без тебя, предприимчивого малочисленного и важного, общество справится?))
Потому что рынок, рыночные силы..., и суть, которую ты не понимаешь.
А изучить не хочешь.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 16:05

[quote="4995863:ЛАД"]
Вполне могу и с интересом послушаю. Если это будут объективно положительные моменты, а не притянуто за уши.[/quote]
За положительными моментами далеко ходить не нужно.
Слушай действующих представителей власти. Они подают тонны положительного.

Естественно, что *всяким* комментаторам есть смысл говорить только в основном об отрицательном.
О положительном уже сказали и многократно скажут.

Разумеется, что могут привирать и первые, и вторые.
Но это не отменяет необходимости слушать всех. Для получения всех сторон картинки.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 чер, 2020 18:08

freeze написав:
pesikot написав:Хотелось бы начать дискуссию

Институт президентства любой страны подразумевает, что президентов бывших не бывает.
Любого человека, кто отбыл на посту президента именуют N-ый президент. Если только, это не страны, где президент - чисто номинальная должность, как в Германии.

В любой стране, отношения между президентами могут быть далеко не самыми лучшими.
НО, nobles oblige - положение обязывает. И если, у одного из бывших президентов умирает близкий человек, то действующий президент просто обязан выразить свои соболезнования.

У Федоровича сын утоп, скиньте ссылку на соболезнование от действующего тогда президента.

Аргумент.
Я не нашёл ссылок на соболезнование от Порошенко Януковичу в связи со смертью его сына. Но там много нюансов.
Янукович сбежал в страну-агрессор, а не уступил в президентской гонке.
Пытался привлечь войска РФ в Украину.
Понятно, почему не выразил соболезнование, но не совсем прыйнятно.

Но мой вопрос был по линии Зеленский-Порошенко.
Чем таким Порошенко насолил Зеленскому ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 62826283628462856286 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему