Про це він сказав на зустрічі з представниками бізнесу Чернівецької області, передає "Радіо Свобода".
Дивися повний текст Президент вважає, що через курс гривні українські компанії \"недоотримали мільйони і закрилися\".
|
|
Президент вважає, що через курс гривні українські...Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Президент вважає, що через курс гривні українські компанії \"недоотримали мільйони і закрилися\". "А в 2014 курс зростає в три рази, і підприємства переотримали мільярди і відкрилися", - ось вам ще одна справа для ДБР! Тепер всі повинні бачити замовника інфляції і росту курсу, бо інших шляхів розвитку цей президент не знає!!!
Так а навіщо рахувати бюджет з курсом 30? Давайте одразу 50. Буде більше гривень, всі будуть отримувати мільйони. Якесь королівство кривих дзеркал. Не закладаємо в бюджет прогнозований курс, а закладаємо який комусь хочеться курс і тиснемо на Нацбанк, щоб зробив такий курс. Зелений, я так розумію, вже закупився "зеленню" і хоче кинути всіх, хто має на руках гривні?
Мабуть, всі все прекрасно розуміють, тому президент багато говорив, що всі розуміють, але нічого путнього не сказав, і з його слів нічого не зрозуміло. З його тупої балаканини ще раз підтверджується здогад, що Смолія "пішли" за вказівкою, яку дали самому президентові, тож на Смолія чинився тиск через Зеленського. Ну а Гонтарєва тут прямо причетна до його відставки.
0mage0 Повторяю, курс считают по 30 - чтобы уменьшить дефицит бюджета в Госбюджете и все. Пусть Зеля ,покажет макроэкономиста - который реально считает курс. Пусть -сначало найдет ,который теоретически может это сделать, а потом - соберет макроэкономические объективные данные для этого....Это в детском саду все легко. И понятно.
..когда эти горе-клоуны-"экономисты" поймут, что если вы играете в стратегию "государство" - то чем богаче лохторат, тем устойчивее это самое государство..но!, если вы продолжаете придерживаться линии ВСЕ-для-кучки-олигархов, то да - модель "удешевления ресурсов" путем обнуления их доходов через девальвацию работает именно так.. зачем вкладывать средства в инновации, расширять производство, открывать новые рынки , если можно тупо обворовать своих подданных и стричь бабло дальше...
Оригинально. Мы посчитали курс по 30, поэтому он должен быть 30. Для 95 квартала готовая хохма
Вот скажите это нормальная речь президента или он как бы сам не понимает о чем говорит посему у него и не складывается ? А он актер как никак, можно на крайний случай заучить что говорить. Вспоминая Собачье сердце "Позвольте, а как же он служил в очистке ?" Это тот случай когда лучше молчать. Я не порохобот, я не ярый противник Зеленского, но что то последнее время я не понимаю куда идем и чего ждать. А времени на раскачку уже нет.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||