Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 679680681682683 ... 1129>
Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 10:00

ib_investor написав:З дивідендів податки утримано брокером, 15%.

Это Трампу
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 10:00

change_pm написав:
  shapo написав:Скажите львовянам что ваши врачи вас там просто надувают.
4 года назад менял аортальный клапан и ставил кольцо на митральный в Киеве в взрослом отделении Ахмадет - стоило 160 т.грн с покупкой крови, коронографией и по 200 баксов хирургу и кардиологу в качестве личной благодарности.
В Польше это стоило бы как в Львове, в Германии 18 тыс.евро, в Израиле - 25 тыс.баксов

В Польше це б було безкоштовно, особисто Вам, як пенсу, і всім працюючим, які платять податки, а також мають ВНЖ + членам їх сімей.
В Німечині така сама ситуація, все безкоштовно.
Соррі, за Ізраїль таки розказати не можу, кровє не тє :)
В Туречині, я так розумію для громадян це було би безкоштовно.

зі. І тіко не терпіли продовжують за все переплачувати і кланятись, щоб їх хабар взяли і їм щось таки зробили :evil:

ззі. Ви ж таки громадянин України? Чи не повинно це все було б бути вам безкоштовно? Пошто Ви стіко років податки платили?

Много чего должно быть бесплатно в Украине, вот только где вы будете это доказывать?
Расценки я написал для медтуриста
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 10:07

Вкладчик1234 написав:
  ib_investor написав:З дивідендів податки утримано брокером, 15%.

Это Трампу

А як повинно бути інакше?
Виплата у Трампа, податки Трампу, гроші на рахунку американського брокера.
Є угоди про уникнення подвійного оподаткування, саме для таких цілей і підписуються.
Якщо на дивіденди не розповсюджується - буду сплачувати в Україні, в наступному році.
ib_investor

Подякував: 14 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 10:37

Ось що робити в такому випадку?

Таке скрізь, але небагато народу робить такі записи і нажаль далі це все помирає (((
Коррупция в больнице номер 6 , город Киев.
https://www.facebook.com/anton.gura/vid ... 957884808/

зі. Я там колись лежав, але нікуя їм не платив. зразу сказав уе нема, якщо що - пишу в прокуратуру )))
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 11:47

change_pm написав:Таке скрізь, але небагато народу робить такі записи і нажаль далі це все помирає (((

зі. Я там колись лежав, але нікуя їм не платив. зразу сказав уе нема, якщо що - пишу в прокуратуру )))

Ну и как, хорошо лечили после этого?
В октябрьской в которую попал в начале 2016г в реанимацию , а потом в кардиологию пришел такой кадр,никому не платил,к нему никто и не подходил несколько дней - ни врачи, ни медсестра.
Морализировать на тему врачей-хапуг после неприкрытого воровства миллионов из бюджета ,по-моему, неприлично.
Я-то это знаю по сыну закончившему в Киеве мед и не оставшемся в стране именно из-за этого. Его сокурсники тоже очень мало кто остался или в специальности, или в стране.
Конечно, есть и врачи-рвачи, так они в любых странах есть, но там врач этим может не заниматься, а у нас обязан чтобы выжить ибо после 7 лет обучения и 1-2 года в интернатуре получать 5-7 тыс.грн согласится только полный идиот.
В Киеве, а не за границей где дороже в 3-4 раза я решил делать операцию именно в взрослом отделении Охмадета только из-за хорошего,западного отношения врачей к пациенту.
В Амосова и у Тодурова берут такие же деньги,но там еще после этого хамское совковое отношение к больному.
PS Даже иностранцы понимают что поборы с пациентов в Украине и СНГ это не взятка, а способ выживания врача. Сын был на какой-то международной конференции и там эту мысль озвучили, а здесь нашли самых больших взяточников - поищите в набсоветах Укрзализницы,НБУ,Нафтогазе и пр.госпредприятий за что местные грантоеды и заезжие иностранцы типа Байденовского сынка получают очень неплохие даже по их меркам зарплаты.Слабо журнашлюшке туда сходить с микрофоном или к ментам и сбу-никам крышующим наркоторговлю,проституцию,контрафакт,контрабанду?
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 12:26

У Туреччині на українку накинувся місцевий прихильник Росії, якого роздратувало те, що жінка спілкується українською мовою.

Про це потерпіла написала у соціальних мережах.

Туристка з Харкова Ірина Куц зазначила, що зараз у Туреччину на відпочинок приїхало багато українців, тоді як росіянам в’їзд поки заборонено.

"У маленькому містечку Кемер вирішили ми прогулятися в центр міста. Йдемо ми мимо якогось туристичного агентства, вибігає турок і російською мовою пропонує зайти, щоб послухати інформацію про екскурсії. Оскільки на екскурсіях ми на той час вже побували, я автоматично відповідаю українською мовою "Ні, дякую!". Відходимо метрів тридцять і чую в спину від турка: "Спасіба нада гаваріть! Па русскі! А нє вот ета дякую укрАінскоє!". Тобто, він добре зрозумів, що я йому сказала!

Я так швидко вернулася до турка, що він аж відскочив, коли мене знову побачив. Отетеріли і його колеги, які за нами спостерігали", – зазначила Ірина Куц.

"Кажу йому з притиском: "Тешекюре едерем!" (це турецькою мовою ззначає "Дякую!"). А він знову репетує: "Гаварі спасіба па русскі!". Знову кажу: "Тешекюре едерем! Це турецькою. Дякую! Це українською". Він жалібно почав щось мимрити про те, що має бути "адін язик, панятєн для всєх". Я кажу: "Окей! Інгліш!". Турок знову завівся: "Нєт! Русскій!".

А потім почалася дивна тирада з його боку про те, що Україна і Росія – це одне й те ж саме. Тому нема чого нам випендрюватися зі своїм "дякую"…

Я йому пробувала пояснити про війну між Росією та Україною, але до нього ця інформація не доходила.

Врешті я застосувала заборонену "важку артилерію". Сказала йому: якщо Україна й Росія – одне і те ж, то турки й араби теж одне і те ж. Він аж завищав, коли це почув. Кричав, що він не араб. Я ж йому сказала, що якщо він не зрозумів турецькою мовою "Тешекюре едерем", то він не турок, а араб. Коротше, цей менеджер туризму ледь не плакав", – додала туристка.

"Я від нього пішла і в спину знову чую його ображений голос: "А ти, ти знаєш, кто ти?". Зупинилася, не повертаюся, чекаю. А турок кричить: "Ти єврєйка, єврєйка, єврєйка!". Я обернулася і розсміялася. Ну це ж уже комплімент на фоні того, ким він мене до того називав", – зазначила Ірина Куц.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 12:49

change_pm написав:Таке скрізь, але небагато народу робить такі записи і нажаль далі це все помирає (((

shapo написав:Ну и как, хорошо лечили после этого?
Нормально лікували, по протоколу. Хто хотів платити, міг це робити.
  shapo написав:В октябрьской в которую попал в начале 2016г в реанимацию , а потом в кардиологию пришел такой кадр,никому не платил,к нему никто и не подходил несколько дней - ни врачи, ни медсестра.
Наявна престуна халатність. Якщо б у людини були сили можна було б зразу йти до головного і розмовляти. Я так постійно роблю!
  shapo написав:Морализировать на тему врачей-хапуг после неприкрытого воровства миллионов из бюджета ,по-моему, неприлично.
Не треба пересмикувати :) Ми про лікарей-хапуг, про інших корупціонерів поговоримо потім.
  shapo написав:Конечно, есть и врачи-рвачи, так они в любых странах есть, но там врач этим может не заниматься, а у нас обязан чтобы выжить ибо после 7 лет обучения и 1-2 года в интернатуре получать 5-7 тыс.грн согласится только полный идиот.
І що лікарі чимось особливі за вчителів, наприклад? Чим вони такі особливі, що їм потрібно давати хабаря? Може ви ще забашляєте хабаря продавчині в АТБ? В неї також нелегка доля і не вистарчає на життя.
  shapo написав:PS Даже иностранцы понимают что поборы с пациентов в Украине и СНГ это не взятка, а способ выживания врача.
еуй там, це хабар! Я ж написав в попередньому дописі, що їм треба робити, щоб не брати хабарі і не бути корупціонерами.
  shapo написав:Сын был на какой-то международной конференции и там эту мысль озвучили, а здесь нашли самых больших взяточников - поищите в набсоветах Укрзализницы,НБУ,Нафтогазе и пр.госпредприятий за что местные грантоеды и заезжие иностранцы типа Байденовского сынка получают очень неплохие даже по их меркам зарплаты.Слабо журнашлюшке туда сходить с микрофоном или к ментам и сбу-никам крышующим наркоторговлю,проституцию,контрафакт,контрабанду?
Так, а що туди журналісти не ходять? Повно інформації про ці зарплати. І що, хтось щось зробив? Навіть президенту все нормально по цбому питанню!

зі. Тєрпіли такі тєрпіли, тільки якісь відмовки шукають чи стрєлкі переводять...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 13:24

Долярчик написав:Давно не заходив на цю гілку.
І, почитавши декілька останніх сторінок - наче "Лігу сміху" подивився! :D

Пан Долярчик!
А мені дуже інтересно: з"явилося багато інтересних людей із цікавими думками.
Читаю...
Скоро гілка набере 1 000 000 переглядів...
Це ж супер: змушую одних думати, інших - проявляти свою дурість, щоби всі бачили...
Мені подобається...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 20 лип, 2020 14:08, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 13:48

change_pm написав:

shapo написав:Ну и как, хорошо лечили после этого?
Нормально лікували, по протоколу. Хто хотів платити, міг це робити.
  shapo написав:В октябрьской в которую попал в начале 2016г в реанимацию , а потом в кардиологию пришел такой кадр,никому не платил,к нему никто и не подходил несколько дней - ни врачи, ни медсестра.
Наявна престуна халатність. Якщо б у людини були сили можна було б зразу йти до головного і розмовляти. Я так постійно роблю!
  shapo написав:Морализировать на тему врачей-хапуг после неприкрытого воровства миллионов из бюджета ,по-моему, неприлично.
Не треба пересмикувати :) Ми про лікарей-хапуг, про інших корупціонерів поговоримо потім.
  shapo написав:Конечно, есть и врачи-рвачи, так они в любых странах есть, но там врач этим может не заниматься, а у нас обязан чтобы выжить ибо после 7 лет обучения и 1-2 года в интернатуре получать 5-7 тыс.грн согласится только полный идиот.
І що лікарі чимось особливі за вчителів, наприклад? Чим вони такі особливі, що їм потрібно давати хабаря? Може ви ще забашляєте хабаря продавчині в АТБ? В неї також нелегка доля і не вистарчає на життя.
  shapo написав:PS Даже иностранцы понимают что поборы с пациентов в Украине и СНГ это не взятка, а способ выживания врача.
еуй там, це хабар! Я ж написав в попередньому дописі, що їм треба робити, щоб не брати хабарі і не бути корупціонерами.
  shapo написав:Сын был на какой-то международной конференции и там эту мысль озвучили, а здесь нашли самых больших взяточников - поищите в набсоветах Укрзализницы,НБУ,Нафтогазе и пр.госпредприятий за что местные грантоеды и заезжие иностранцы типа Байденовского сынка получают очень неплохие даже по их меркам зарплаты.Слабо журнашлюшке туда сходить с микрофоном или к ментам и сбу-никам крышующим наркоторговлю,проституцию,контрафакт,контрабанду?
Так, а що туди журналісти не ходять? Повно інформації про ці зарплати. І що, хтось щось зробив? Навіть президенту все нормально по цбому питанню!

зі. Тєрпіли такі тєрпіли, тільки якісь відмовки шукають чи стрєлкі переводять...

1) Если у человека есть силы он в больницу не попадает. Описанный мной Пациент был то ли бывший, то ли действующий мент или сбу-ник т. к. в анамнезе было ножевое ранение , но не из наглецов-взяточников

2) Врач отличается от кассира АТБ тем что для получения своей профессии учится чуть больше, в нормальных странах должен иметь показатели после школы выше айтишников и,самое главное, ответственность у него другая.
В нормальном социуме врач представитель среднего класса и выше, а не попрошайка-жебрак как в Украине.
Нынешняя пандемия показала их ценность хотя ещё не до всех дошло.
3) Повторюсь. Поборы с пациентов необходимость выживания и функционирования клиник, т. к. моя оплата не идёт в карман одному хирургу или анестизиологу, а делится на всех - от врачей до уборщиц. Государство оплачивает очень небольшую часть лечения украинцев, а услужливые журнашлюшки "вскрывают" взяточников-врачей.
И писал я не только о сверх зарплатах в госсекторе, но и существовании многомиллионных бизнесов на проституции, наркотиках, вывоза янтаря, леса, контрабандных сигарет
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лип, 2020 14:20

jump написав:У Туреччині на українку накинувся місцевий прихильник Росії, якого роздратувало те, що жінка спілкується українською мовою.
Про це потерпіла написала у соціальних мережах.

Туреччина з 1 серпня відновлює авіасполучення з деякими країнами - серед них і Дубай, і Росія.
Россіяни - це щось.
Їх зараз МАЙЖЕ немає, але починають з"являтися - я не знаю, через Білорусь, чи через Грузію, але:

"Приколы нашего городка"

Прикол 1. Позавчера на пляже очень громкий женский голос - 2 часа без перерыва - толстая обрюзгшая россиянка 2 (два) часа втирала двум таким же какие-то очень интересные мысли и слова по-русски. На весь пляж было слышно только ее одну. Две подруги молчали - слово не сказали. Хотел было подойти, аккуратно сказать типа: "Нельзя ли потише - я нахожусь в 20-30 метрах от вас и уже устал слушать". Потом подумал: затопчет ногами, обплюёт и покроет матом.

Прикол 2. Захожу по дороге с моря в супермаркет (здесь супермаркеты так часто - метров через 150 каждый - что внутри более 2-х посетителей и не увидите). Пусто. Внутри зала стоит очень милая девушка продавец - я ее знаю, и она меня знает. Она внимательно рассматривает монитор - видео с камер видеонаблюдения. Начал и я смотреть: ВАЖНО!!! Мы видим не сирийских беженцев (я за 3 года их не видел), ни малышню, ни бомжа, ни старичка/старушку с палочкой - а вижу двух толстых обрюзгших тёток, явно россиянок, которые мечутся от стеллажа к стеллажу и начинают воровать что-то в пакетах и баночках.
Я спросил у продавщицы: "Calmak?" ("Воруют?") - Она как то печально посмотрела на меня и хмыкнула, выключила повтор видео и пошла к кассе.
Вот здесь в самом деле не воруют, никто и ни у кого... в супермаркетах типа АТБ - нет никаких охранников - на весь зал 2 (два) и никогда больше - продавца-кассира. Они и принимают товар, и раскладывают его, и к кассе подходят, и закрывают магазин, и делают после 21-00 легкую уборку... Кстати, получают очень даже неплохую зарплату - слышал вроде 4 000 лир...
Это - все сотрудники, больше на супермаркет размером с АТБ нет никого вообще. Больше нет реально никого. И никто ничего не ворует.
Понаехали красавицы в кокошниках... и еще вот понаедут...

х х х
Цікаво: 80% нашої тут діаспори розмовляють виключно українською мовою.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 679680681682683 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей