Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:Що вас усіх стримує купити крмерційну нерухомість(для здачі в оренду) в нормальній локації? Оверпрайс, чи ще щось?
Если будет криза мiнет азиров. То через 1-2 года цена может упасть в 2 раза. Так как покупательская способность упадет и просто не будет покупателей долго время , при том не обязательно что в стране будет кризис, просто никто не будет покупать товары .
С чего ты взял, что я пытаюсь что-то продать? У меня все отлично. Покупал дешевле чем Зрадио на Минской. Продавать, пока, не собираюсь. Сделаю ремонт и буду какое-то время жить в обезлюдевшем Киеве.
proftpd66 написав:На сколько я понял , что та застрял в сделке и не можешь продать что-то в центре . Напиши что именно. По чем брал . И напиши что ты плохо сделал , зачем искать причину в писяголове ?
Він просто не може змиритись з тим, що знову хапнув лося! Можливо, навіть, крутіше попереднього лосика-полтосика
Долярчик поделись, лучше, новой инвест идеей. Как разбогатеть? Как начать жить в достатке?
airmax78 написав:Долярчик поделись, лучше, новой инвест идеей. Как разбогатеть? Как начать жить в достатке?
1)в2в йде на нове коло(всім новим знову ВСЕ щотижня платітцццо) 2) комерція під оренду в нормальній локації! І тут би кінконгівець міг би поділитист думками/секретами цього ринку, але ж він банально скаже - "не лізь туди!"(а то вб'є) (хоч, насправді, просто не хоче вирощувати конкурентів)
в двух словах. сотни тысяч начали баловаться фондой от скуки и для компенсации утраченных доходов в реальном секторе. это драйвит стоки. но day of reckoning is coming