Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
сам счет 2620 для Б5 мона подсмотреть в хистори начислений КБ А потом через сгенерить ИБАН Привет рукожопам Тасюньки, которые 100 лет делают Выписку и Реквизиты у Т2Ю
Доброго дня. Зняття коштів з рахунку "Ощадний" в касі Банку не тарифікується, якщо кошти обліковувалися на рахунку більше 1 банківського дня. Ознайомитись з тарифами можливо за посиланням: )_operatsiiamy_dlia_fizychnykh_osib_vid_04.09.2020.pdf
TASCOMBANK написав:Доброго дня. Зняття коштів з рахунку "Ощадний" в касі Банку не тарифікується, якщо кошти обліковувалися на рахунку більше 1 банківського дня...
TASCOMBANK, у вас ссыль битая. Я подправил
А как мона узнать, шо кошти ВЖЕ обліковуються на рахунку більше 1 банківського дня? Десь в ТАС2Ю мона Виписку по рахунку запитати/отримати?
TASCOMBANK написав:Доброго дня. Зняття коштів з рахунку "Ощадний" в касі Банку не тарифікується, якщо кошти обліковувалися на рахунку більше 1 банківського дня...
А как мона узнать, шо кошти ВЖЕ обліковуються на рахунку більше 1 банківського дня? Десь в ТАС2Ю мона Виписку по рахунку запитати/отримати?
Якщо зарахування в 13-00 сьогодні то в 13-01 завтра вже в касі без комісії? Виписка має бути де її взяти... приєднуюсь до запитання?
ОфПред еще не знает
Востаннє редагувалось clientage в Пон 27 лип, 2020 18:58, всього редагувалось 1 раз.