|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 02 сер, 2020 16:32
change_pm написав: flyman написав:От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
І про алергетиків Акурт писав. І про те, що нерухомість буде дорожчати. І про якість і вартість життя писав. Хто хотів зробити висновки, давно зробив, і навіть щось зробив. А хто вміє тільки ля-ля-ля, тільки ляляля і робить 
3 трьох і більше обліківок
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 02 сер, 2020 16:33
flyman написав: і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
Флай, Акурт давав посилання на сайт нерухомості, зроби файну справу і пошукай, наприклад, шо там в наявності в Хурмє з 1+1 і скільки коштує. А ми потім тут обговорими, чи падають ціни чи ростуть чи стоять на місці? І що там відбувається з пропозициєю, чи росте чи стабільна? зі. Давай, дави буржуїнів інфою! 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 сер, 2020 16:38
flyman написав:За 200 000 лір, що по сьогоднішньому курсу $28600, можна було би взяти ТРИ кавалірки в Києві в пішій доступності до метро, а не 2+1к в чигирях Анталії.
С овечьей шкурой к скорняку Зашел Вартан-сосед: - Из этой шкуры шапку сшить Ты можешь или нет? - Могу! - сказал в ответ скорняк, На шкуру посмотрев. - А выйдет две? - спросил Вартан, На корточки присев. - И две сошью. - А три? - И три! - Сошьешь четыре? - Да! - А пять? - Ну что ж, могу и пять, Коль в этом есть нужда! - Быть может, выкроешь все шесть? - Могу, раз надо так! - Где шесть, там - семь! - сказал Вартан. - Идет! - сказал скорняк. Когда заказчик через день За шапками пришел, Семь шапок выложил скорняк На свой рабочий стол. - Да разве это мой заказ? - Вскричал в сердцах Вартан. - Когда ты шапки мне кроил, Ты был, должно быть, пьян? Что с ними делать мне теперь? Куда прикажешь деть? Ведь ни одну из них нельзя На голову надеть! - Но ты же сам того хотел! - Сказал в ответ скорняк. - Больших семь шапок из овцы Не выкроишь никак! за $28600 можно купить штук 6 комор для велосипедов и прочих чуланов и жить в них,спать например стоя,а днем рыться по мусорникам и варить на костре суп из мышей и быть счастливым обладателем 6-8 объктов недвижимости и сдавать их в наем....бомжам например,ну или бартером,за КЦ например Откройте тайну,что это за недвига такая в Киеве,за 29к$-три штуки возле метро??В Зоне отчуждения что ли??  В Припяти??
-
osafly
-
-
- Подякував: 209 раз.
- Подякували: 1020 раз.
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Нед 02 сер, 2020 17:05
flyman написав: Trast написав: flyman написав:А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.
Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища . Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України. Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних. Гугліть, ви ж вмієте! І порівняйте, що там з цим в Туреччині.
Не 60% а менше 10%. От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
Флай, я ж питався не про це? Чекаю графіків від вас по смертності по захворюванням в Україні і в Туреччині, і що саме цікаве , дуже чекаю процент по ефективності медицини. Флай, не ображайся, але вдихни, вдихни на всі груди, щоб не померти-я переїзджаю в Турцію, бо Польша закрила двері і навіть не вибачилася, якісь дурні, вже 2,5 роки там, 6 квартир там, 2 не можу сплатити , бо не там,і немає у мене підстав для в'їзду. Це епіфейк! Дуже сподіваюсь, на те, що там все владнається, але я там вже 2 роки для того , щоб підтвердити свій медичний діплом, ЕС кажете?
-
Trast
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2020 17:34
Trast, диплом санэпидем службы надеюсь... Это ж какой опыт и багаж знаний в Турцию едет!!! Повезло Акурту! ))))))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2020 17:43
Trast написав: flyman написав: Trast написав:Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища . Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України. Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних. Гугліть, ви ж вмієте! І порівняйте, що там з цим в Туреччині.
Не 60% а менше 10%. От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
Флай, я ж питався не про це? Чекаю графіків від вас по смертності по захворюванням в Україні і в Туреччині, і що саме цікаве , дуже чекаю процент по ефективності медицини. Флай, не ображайся, але вдихни, вдихни на всі груди, щоб не померти-я переїзджаю в Турцію, бо Польша закрила двері і навіть не вибачилася, якісь дурні, вже 2,5 роки там, 6 квартир там, 2 не можу сплатити , бо не там,і немає у мене підстав для в'їзду. Це епіфейк! Дуже сподіваюсь, на те, що там все владнається, але я там вже 2 роки для того , щоб підтвердити свій медичний діплом, ЕС кажете?
Повторю тобі ще раз: Прямуючи куди нема тобі дороги, упустиш багатство поряд.А якщо Туреччина наступного разу закриє двері, то що, назад до Польщі, в Португалію, чи куди? Думаю, спочатку тре визначитися, де в тебе центр життєвих інтересів на наступні 5-7 років, там і купувати нерухомість, бути біля неї, отримувати ВНЖ/ПМЖ/громадянство. Про золотий мільярд теж уже писав. Якщо в тебе є житло, а в ньому є центральне постачання води, центральна каналізація, електроенергія та інтернет, то ти вже в золотому мільярді, і зміна місця проживання з квартири в Львові, мало вплине в плані якості життя, так як в Кракові/Анталії в тебе буде знову ж квартира з каналізацією, водою, електрикою та інтернетом. В Анталії буде ще море, але це одначасно і плюс і мінус. Ще раз повторюсь, при наявності 100куе (плюс/мінус), Анталія досить таки оптимальний варіант для життя після виходу на пенсію.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 02 сер, 2020 18:12, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 02 сер, 2020 18:02
akurt написав:х х х ЧИСТЫЙ ЭКСПЕРИМЕНТ(или кто не рискует - тот не пьет шампанское) Часть десятая.
Большое спасибо за повествование. С нетерпением ждал, чем всё таки завершится этот квест. Рад, что сложилось всё удачно. Но хочу уточнить. Вы пишите, что akurt написав: Наша украинка им разъяснила, что для получения ВНЖ мало купить квартиру, нужно показать наличие на счете по 6 000 долларов на каждого. Иначе - никак. Обман ен проходит - положить и снять, Миграционная служба проверяет.
Слышал, возможно ошибаюсь, что это положение уже отменили. Вы уверены, что до сих пор действует норма, что на человека должны быть в банке 500дол на месяц. И от этой суммы будет зависеть срок, на который выдадут ВНЖ???
-
San1t
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2020 18:02
Trast написав: akurt написав:Пане Андрію! В смислі, пане flyman'e! Статистика справа цікава - наприклад, тільки за березень місяць Ви тут наваяли/наваляли 380 ( триста вісімдесят) повідомлень. Займаєтеся дурницями.Наприклад, в березні ви могли би не писати тут вже сотий трьохсотий раз про кефір, сібас та йогурт, а узяти кріпту на своїх нахом"ячених 40 000 доларів (все, що маєте, і досить непогано) по 112 доларів за єдну штуку, рахуємо: 40 000/112=357 штук тієї крипти. Сьогодні продати по 414 доларів за штуку - беремо рахівницю: 414-112=302 долари на кожній. Разом Реальні. І жити не по-жебрацькі.Сміявся, ледве не впав з канапи: flyman написав:Вивчаю світ, розглядаю варіанти, стимулюю тему (акурт веде статистику переглядів).
Вивчає світ... а вже полтинник... Все вивчає... Вивчає... розгладає варіанти... Знали б вчителі Тернопільского технікуму радіо та електроніки, вручаючи майже 30 років тому диплом з відзнакою, до чого дійде...
Я ж вам казав, пан Акурте, що Флай дуже розумна людина  Якось 200 тис.доларів вже наскирдував, тому дуже цікавиться Всесвітом 
Розумна людина ТАКЕ фото свого холодильника не опубл!Куэ. На чорта такэ життя!
-
komant733
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2020 18:17
stm написав:Trast, диплом санэпидем службы надеюсь... Это ж какой опыт и багаж знаний в Турцию едет!!! Повезло Акурту! ))))))
Там треба все робити спочатку, але зарплатня буде однакова, що в Турції у лікаря, що в Польщі, тільки є одне але , якщо б я в Польшу не вклав, то був би вже громадянином Туреччини з відсоткотковою ставкою по ренту, як в Польщі. Думай те, але не так, як в минулий раз!:)
-
Trast
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2020 18:22
Trast написав: stm написав:Trast, диплом санэпидем службы надеюсь... Это ж какой опыт и багаж знаний в Турцию едет!!! Повезло Акурту! ))))))
Там треба все робити спочатку, але зарплатня буде однакова, що в Турції у лікаря, що в Польщі, тільки є одне але , якщо б я в Польшу не вклав, то був би вже громадянином Туреччини з відсоткотковою ставкою по ренту, як в Польщі. Думай те, але не так, як в минулий раз!:)
І яка робота в Туреччині без громадянства? Хоча зараз і в Польщі роботами туго, думаю, в Туреччині ще тугіше.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1