Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 750751752753754 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 13:44

akurt писал(а):Я скажу, пане Флаймане, що це - чергова Ваша помилка в бізнесі, у використанні грошей, в роботі та в життєвих планах.
Блокнот Вам не знадобиться.
Я вже Вам наводив розрахунки та варіянти того, як ваші гроші, які Ви запланували витратити на проєкт сторіччя - "оточити Кийов кавалірками", можна було витратити ще минулого року і вже з минулого року мати щомісячно 10 000 гривень з оренди БЕЗ КЛОПОТУ. Ті самі гроші. Швидко надійно та легко. Мій приятель той проект реалізував - я Вам схему наводив - орендарі такі гарні, що коли він наїзджає в Києв у справах - краще сам знімає житло, чим виселяє надійних доброчесних орендарів.
Але Ви йдете своїм особливим шляхом - що цікаво вже більше 20 років: шишка за шишкою на лобі, але наполегливо туди, куди не слід йти...

В мене є тілько одна мрія - побажання.
Так сталося, що Ви попали (це ваш вибір) в сумну компанію очевидних невдах по життю - Франта та Мизантропа.
Мрія полягає в тому, щоби зібралися ви втрьох НЕ на цій гілці, а в житті.
І вони - такі вумні, такі гонорові - допомогли Вам з ремонтом.
Тим більше, що у одного є хоч авто.
Отам би Ви побачили і гоноровість, і знання, і вміння, та розказали б нам...
Як бачите: чергова моя корисна позитивна порада...
Запропонуйте...

Шкода, що акурт так і не осилив сильні сторони "оточення Києва кавалірками біля станцій метро" і не зрозумів ключове значення цоколя, "який ніяк не використовується".

Купівля за 40куе 1к на вторинному ринку біля м.Житомирська, мені видалась менш вдалим варіантом з точки "оточення". Хоча б тому, що напрям "червоної гілка" під прикриттям цоколя, до того ж, 40куе, це більше чим 3 кавалірки з ремонтами.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 13:46

Мизантрóп писал(а):
  akurt писал(а):Я скажу, пане Флаймане, що це - чергова Ваша помилка в бізнесі, у використанні грошей, в роботі та в життєвих планах.
Блокнот Вам не знадобиться.
Я вже Вам наводив розрахунки та варіянти того, як ваші гроші, які Ви запланували витратити на проєкт сторіччя - "оточити Кийов кавалірками", можна було витратити ще минулого року і вже з минулого року мати щомісячно 10 000 гривень з оренди БЕЗ КЛОПОТУ. Ті самі гроші. Швидко надійно та легко. Мій приятель той проект реалізував - я Вам схему наводив - орендарі такі гарні, що коли він наїзджає в Києв у справах - краще сам знімає житло, чим виселяє надійних доброчесних орендарів.
Але Ви йдете своїм особливим шляхом - що цікаво вже більше 20 років: шишка за шишкою на лобі, але наполегливо туди, куди не слід йти...

В мене є тілько одна мрія - побажання.
Так сталося, що Ви попали (це ваш вибір) в сумну компанію очевидних невдах по життю - Франта та Мизантропа.
Мрія полягає в тому, щоби зібралися ви втрьох НЕ на цій гілці, а в житті.
І вони - такі вумні, такі гонорові - допомогли Вам з ремонтом.
Тим більше, що у одного є хоч авто.
Отам би Ви побачили і гоноровість, і знання, і вміння, та розказали б нам...
Як бачите: чергова моя корисна позитивна порада...
Запропонуйте...

Флай,почему ты ошибся?

Мабуть тому, що немав що продати в Криму, щоб купити в акурта в Анталії.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 13:53

flyman писал(а):Шкода, що акурт так і не осилив сильні сторони "оточення Києва кавалірками біля станцій метро" і не зрозумів ключове значення цоколя, "який ніяк не використовується".

Я Вам вже писав, що високо оцінив ПЕРВИННУ ідею "оточення кийова кавалірками", коли Ви хотіли створити там три офіси, в яких планували посадити "негрів", які у дзобику, працюючи з клієнтами неподалік від станцій метро - щоби швидко виїзджати до клієнта та швидко повертатися знову в офіс - будуть приносити грошенятка, за ту справу, яку Ви добре самі знаєте...
Потім на весь світ опустилася нинішня біда - Ви самі написали "Хто ж міг вгадати". Ніхто.
Тому відразу треба було перестроїтися, модернізувати ваш "проєкт сторіччя".
Але Ви все йдете за новими "шишками" на лобі...
Дивно, що не можете зрозуміти:
а) три кавалірки - то три ремонти, то три унітази, то три мийки, то три умивальника, то три комплекти меблів, то три ремонти.
б) три кавалірки - то три пошуки нормального орендаря, багато варіянтів орендарів, і в дешеву прєлєсть може прийти тільки поганий орендар. Це три варіянти простоїв квартири під оренду. Один місяць простою - то все одно, що цілий рік здавали на 10% в місяць дешевше.
в) найулюбленіша думка виконроба, яку він згадує, прокидаючись на ранок, "А що я сьогодні вкраду у замовника?".
г) у кожного виконроба в кишені пачка чистих накладних від ФОП з печатками, які він заповнює сам, вказуючи будь-яку ціну на будівельні матеріали. В три рази більше можливостей Вас одурити.
д) Про 40 000 і 1-к квартиру біля м Житомирьска Ви трохи помиляєтеся (хоча добре, що пам"ятаєте): оптимальний варіянт під оренду - то "двушка", і таку двушку під орендаря було куплено на середньому поверсі панельного будинка за 46 000 доларів. І в такому стані, що після косметичного ремонту відразу пішла в оренду - вибирали орендаря всього 7 (сім) діб.
є) ГОЛОВНЕ: коли людина купує нерухомість, вона завжди повинна думати, чи зможе це продати.
Ви вже впевнилися на прикладі цоколя в Бучі, що продати це неможливо. Ваша спроба продати те, що було куплено ще 2015 році, виявилася марною: бажані гроші Вам ніхто не дав.

А моє побажання про залучення знаних фахівців до допомоги в ремонті спробуйте реалізувати. Поганих порад не даю. З Бучі не наїздитеся...
І ми всі будемо за Вас "тримати кулачки" щоби щось цікаве/грошовите/вигідне получилося...
Последний раз редактировалось akurt Сб 05 сен, 2020 14:20, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 15:01

akurt писал(а):
  flyman писал(а):Шкода, що акурт так і не осилив сильні сторони "оточення Києва кавалірками біля станцій метро" і не зрозумів ключове значення цоколя, "який ніяк не використовується".

Я Вам вже писав, що високо оцінив ПЕРВИННУ ідею "оточення кийова кавалірками", коли Ви хотіли створити там три офіси, в яких планували посадити "негрів", які у дзобику, працюючи з клієнтами неподалік від станцій метро - щоби швидко виїзджати до клієнта та швидко повертатися знову в офіс - будуть приносити грошенятка, за ту справу, яку Ви добре самі знаєте...
Потім на весь світ опустилася нинішня біда - Ви самі написали "Хто ж міг вгадати". Ніхто.
Тому відразу треба було перестроїтися, модернізувати ваш "проєкт сторіччя".
Але Ви все йдете за новими "шишками" на лобі...
Дивно, що не можете зрозуміти:
а) три кавалірки - то три ремонти, то три унітази, то три мийки, то три умивальника, то три комплекти меблів, то три ремонти.
б) три кавалірки - то три пошуки нормального орендаря, багато варіянтів орендарів, і в дешеву прєлєсть може прийти тільки поганий орендар. Це три варіянти простоїв квартири під оренду. Один місяць простою - то все одно, що цілий рік здавали на 10% в місяць дешевше.
в) найулюбленіша думка виконроба, яку він згадує, прокидаючись на ранок, "А що я сьогодні вкраду у замовника?".
г) у кожного виконроба в кишені пачка чистих накладних від ФОП з печатками, які він заповнює сам, вказуючи будь-яку ціну на будівельні матеріали. В три рази більше можливостей Вас одурити.
д) Про 40 000 і 1-к квартиру біля м Житомирьска Ви трохи помиляєтеся (хоча добре, що пам"ятаєте): оптимальний варіянт під оренду - то "двушка", і таку двушку під орендаря було куплено на середньому поверсі панельного будинка за 46 000 доларів. І в такому стані, що після косметичного ремонту відразу пішла в оренду - вибирали орендаря всього 7 (сім) діб.
є) ГОЛОВНЕ: коли людина купує нерухомість, вона завжди повинна думати, чи зможе це продати.
Ви вже впевнилися на прикладі цоколя в Бучі, що продати це неможливо. Ваша спроба продати те, що було куплено ще 2015 році, виявилася марною: бажані гроші Вам ніхто не дав.

А моє побажання про залучення знаних фахівців до допомоги в ремонті спробуйте реалізувати. Поганих порад не даю. З Бучі не наїздитеся...
І ми всі будемо за Вас "тримати кулачки" щоби щось цікаве/грошовите/вигідне получилося...

Які негри, які офіси? Яке писав "вгадати"?

" Когда вы говорите, Иван Васильевич, такое ощущение, что вы бредите." (С)

46Куе, це вже 4 кавалірки, і дві з половиною з яких, з ремонтом. Здача одної в оренду це не менше як кімнати ($100) та не більше 1к квартири біля метро ($250). Я оцінюю в $170 +- кожна.

Тому рентабельність 3х кавалірок вища, чим вашої 1к.

П.С.
Цоколь ніхто не продавав, знову ти сів в калюжу.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 15:26

flyman писал(а):46Куе, це вже 4 кавалірки, і дві з половиною з яких, з ремонтом. Здача одної в оренду це не менше як кімнати ($100) та не більше 1к квартири біля метро ($250). Я оцінюю в $170 +- кожна.
П.С.

Цоколь Ви, шановний, намагалися продати за 10 300.
Покупець Вам задав резонне запитання: "Чому 10 300, якщо інші намагаються продати за 8600?".
Ви відповіли, що У ВАС РОЗТАШУВАННЯ ЦОКОЛЯ Э КРАЩИМ...
Покупець повернувся та пішов назавжди...
Мабуть, забули... А я пам"ятаю...

А ось перший Ваш абзац мені подобається НЕ реалізацією (ще далеко), а планами.
Оце буде цікаво, чи вдасться купити всі ці кавалірки та отримати запланований прибуток.
Тут я Вам відверто - не жартую - побажаю успіху.
Тримаємо за вас "кулачки"...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 16:00

akurt писал(а):
  flyman писал(а):46Куе, це вже 4 кавалірки, і дві з половиною з яких, з ремонтом. Здача одної в оренду це не менше як кімнати ($100) та не більше 1к квартири біля метро ($250). Я оцінюю в $170 +- кожна.
П.С.

Цоколь Ви, шановний, намагалися продати за 10 300.
Покупець Вам задав резонне запитання: "Чому 10 300, якщо інші намагаються продати за 8600?".
Ви відповіли, що У ВАС РОЗТАШУВАННЯ ЦОКОЛЯ Э КРАЩИМ...
Покупець повернувся та пішов назавжди...
Мабуть, забули... А я пам"ятаю...

А ось перший Ваш абзац мені подобається НЕ реалізацією (ще далеко), а планами.
Оце буде цікаво, чи вдасться купити всі ці кавалірки та отримати запланований прибуток.
Тут я Вам відверто - не жартую - побажаю успіху.
Тримаємо за вас "кулачки"...

Акурт, цоколь не продавався і не продається за 10к. Закінчуй кламати. Сусідній цоколь був за 12500 два чи три роки тому. З того часу, як закінчив лофт - ремонт, не продаю і не здаю.
Чи продали сусідній, хз, не цікавився.
"Такая корова нужна самому". (С)

"Який, ніяк не використовується."

Хіхі
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 16:32

Не "хі-хі", а працюйте.
То дуже важка справа - орендарі...
Вчора говорив з приятелями зі Львова - мають під оренду 2 квартири.
Одна 12 000 (двушка), а друга 11 000 (однушка, перероблена в двушку) дають.
Інвестори на третю квартиру. Будується. Двушка. Здається, по 700/750 долярів квадрат брали. На етапі фундаменту. Брали в 2019. Забудовник дуже гарний - найкращій у Львові. Я порадив. Там і ще одні приятелі вклалися, але самі планують жити... Вже малюють стіни будинка...
Але прийшли до висновку, що як тільки буде закінчено будівництво - продати третю квартиру.
Клопітка то справа - орендарі... Хоча обидва орендаря - дуже гарні, безпроблемні...
У 2-о кімнатній вже другий орендар, так перший був такий гарний - без котів, без собак, без дітей, жонатий - що в квартирі як було все на першій здачі, так і залишилося...
А чому? Орендар був не жебрак. Ставив під вікнами BMW.
А так покладуть у валізу тисяч 20 долярів профіту та будуть спати спокійно...
Так що працюйте - реально цікаво, що получиться.
Я Вам відверто бажаю успіхів...

P.S. До речі в оригіналі не так, як у Вас, а так:
"Бурёнку свою не отдам никому — такая скотина нужна самому."
Просто люблю точність у всьому... і в цифрах, і в грошах, і в цитатах...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 19:26

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Президент Турции Реджеп Эрдоган инициировал социальную программу «Читательские кафе». Смысл ее в том, что люди приходят в специальные кафе и могут читать там книги. При этом чай и угощение им предлагаются за счет заведения.
Сейчас в Турции уже функционируют более трех десятков подобных кафе. В программе участвуют и частные предприниматели. Один из них, Мурат Янмаз, владеющий кофейней в провинции Денизли, устроил у себя небольшую читальню. Он угощает бесплатным чаем всех посетителей, которые приходят почитать книги. Это заинтересовало многих людей и уже вошло в привычку.
Завсегдатаи кафе оставляют здесь свои личные книги, пополняя библиотеку. В последнее время в Турции стали покупать много книг. Также выросло количество граждан, предпочитающих больше читать и меньше времени проводить за компьютером на форумах.
Нет, чтобы водки напиться и забыться...
Per rectum ad astra
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 20:26

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt писал(а):Вчора говорив з приятелями зі Львова - мають під оренду 2 квартири.
Одна 12 000 (двушка), а друга 11 000 (однушка, перероблена в двушку) дають.
Інвестори на третю квартиру

Пане Акурт, а не хотіли Ваші приятелі зробити з тої однушки - 2 студії?
Чи там каналізаційний стояк не дозволяв таке зробити(або вікна), чи просто порахували, що витрати підуть великі у такий ремонт, а зиску буде не багато?

п. с.
Бо я вже "ламаю голову" над своєю майбутньою інвестиційною квартирою! :D
Те, що я з однухи зроблю двуху - це 100%, а от чи вартує заморочитись над розбивкою на 2 студії?
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 05 сен, 2020 20:48

Пан Долярчик - в справі орендарів можливі різні варіанти.
Серед них:
- квартира під жебраків
- квартира під студентів
- квартира під ДОРОГОГО орендаря.
Там зробили так:
- квартиру взяли "по перуступке" за якоюсь дешевою ціною - я знав та забув - але платили гривнями і якось дешево;
- вкинули в ремонт 16 000 доларів (!!!) - зробили "канхвєтку" - це навпроти Вікторії Гарденс - і взяли орендаря-одинака без котів, собак та дітей.
Всі задоволені.

Крім того, важливий момент: коли купуєш квартиру - завжди треба думати, чи зможеш її потім продати.
Ось в Партеніті (Крим) приятель переробив двушку в дві однушки - під орендарів влітку - тепер не може продати з 2014 (!!!) року...
Ніхто не бере...

Альтернатива: на Науковій у Львові мій підлеглий колись - хороший хлопець - років 20 (!!!) здавав однушку в панельному будинку. Типовий "совок" з мінімальним ремонтом - здавав і за 4000, і за 5000, і за 5500, і за 6000...
В минулом році там на Науковій були однушки такі самі по 26 000 доларів.
Ось він зараз - сміючись - уявляєте скільки та квартира дала грошви за 20 років - виставив за 30 000 доларів - прибігли - він мені дзвонить зі Львова в Анталію - що робити? - запропонували 29 000 - я порадив віддати...
Відпрацювала на всі 100%... та які там 100%... 300%!
Та й гроші йому потрібні - поблизу Рясне-Руське - навпроти Фуджікура - в сосновому лісі - побудував за польским проєктом двоповерховий будинок... Вже переселився... Та ще й у Львові двушка є в нього ще...
akurt

2
2
7
  #<1 ... 750751752753754 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор