Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Julio написав:Напевно, ці дії стали наслідком помилок у роботі програмного забезпечення банку або помилок банківського спеціаліста.
напевно у них планов1 завдання , започаткован1 ще горохом в св1й час. Горох полинял с Привата, а людям до сих пор портят жизнь. Реально девочки просят, давайте Вам лимит подымем, страховочка Вам интересна? ж*** в руководстве пытаются оправдать свое существование в банке.
Goodman Ходив зі своєю мамою до відділення картки міняти по терміну дії. Так менеджеру і сказав: "Дайте "болванки" КДВ, ми самі у банкоматі первипустимо". Матері вона власноруч пенсійну картку перевипустила із перевіркою доків і фотографуванням, а мені дала два конвертика з картками на самостійну заміну моїх карток. Мабуть пенсіонеру мусила перевірку робити, бо я, можливо, міг когось зі сторони привести і мамкіну пенсію надалі сам знімати.
SHURICK76 написав:Goodman Ходив зі своєю мамою до відділення картки міняти по терміну дії. Так менеджеру і сказав: "Дайте "болванки" КДВ, ми самі у банкоматі первипустимо". Матері вона власноруч пенсійну картку перевипустила із перевіркою доків і фотографуванням, а мені дала два конвертика з картками на самостійну заміну моїх карток. Мабуть пенсіонеру мусила перевірку робити, бо я, можливо, міг когось зі сторони привести і мамкіну пенсію надалі сам знімати.
Т.е. если обычный посторонний придет и зарплату будет снимать -- это ОК, а если пенсию -- ахтунг-ахтунг?..