Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
_PORT_UA написав:Тобто не потрібно очікувати перше зарахування 25грн? А можна одразу зробити 5 операцій в один день і очікувати 75 грн? І як вони надійдуть,на наступний робочий день?
Не потрібно очікувати. Я зробив за суботу і неділю всі 10 транзакцій, сьогодні прийшли одразу всі три кешбеки - 25+50+100. До речі, бот в вайбері після кожної транзакції рапортує скільки ще залишилось зробити і скільки кешбеку коли отримаєте.
_PORT_UA написав:Тобто не потрібно очікувати перше зарахування 25грн? А можна одразу зробити 5 операцій в один день і очікувати 75 грн? І як вони надійдуть,на наступний робочий день?
Не потрібно очікувати. Я зробив за суботу і неділю всі 10 транзакцій, сьогодні прийшли одразу всі три кешбеки - 25+50+100. До речі, бот в вайбері після кожної транзакції рапортує скільки ще залишилось зробити і скільки кешбеку коли отримаєте.
у других банок например у газа или кредо ссылка ведёт на кабинет ревордса, а у пумбы на собственный ИБ Пумбы. но в ИБ пумбы не нахожу перехода(или информацию о балах) ревордса.
у других банок например у газа или кредо ссылка ведёт на кабинет ревордса, а у пумбы на собственный ИБ Пумбы. но в ИБ пумбы не нахожу перехода(или информацию о балах) ревордса.
А картку коли отримали? У ПУМБа пам'ятаю підключення до Rewards може до місяця тягнутися але бали при цьому будуть зараховані .
В начале месяца пришло на Вайбер предложение по кешбеку, я выбрала 2 категорию, где среди прочего имеется категория АЗС. Дважды заправлялась на АЗС : первый раз на WOG, второй раз на АЗС motto. Кешбек не начислили. На горячей линии пояснили, что эти АЗС числятся под кодами проф.услуги и СТО. Я, конечно слышала, что такое бывает, но чтобы так часто. Вот сколько оплачивала топливо на заправках картами других банков (Альфа, Форвард) ни разу не попадала на некошерные MCC на АЗС. В тот же день на АЗС motto (другой) оплатила картой Альфы, там все ок. Вобщем закралось подозрение...