Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ти гривнені позиції захеджував? Впаде ліра, впаде рубель, гривня злетить за тиждень на 3-5 грн в момент .... а ти в гривнєдєпо, хаха, як завжди ....
Пана flyman'a можна зрозуміти, хвилюється: він в гривнєдепо зайшов у лютому 2014 досить вдало: Дельта-банк та ще один Лайно-банк... Була в нього така ЧЕРГОВА цікава ідея: "Зіллю бакси у лютому (!!!) 2014 (!!!) по 9,60, а як все "заспокоється" - відкуплюся по 8... Та й стану багатим з багатих..."
Про 8.10...
Ще цікаво: панове ніяк не можуть збагнути, що: - чим слабкіша турецька ліра - тим краще для експорту турецьких товарів. Про це сьогодні заявив міністр економіки Турецької республіки. - чим слабкіша турецька ліра, тим КРАЩЕ жити іноземцю в Туреччині: за 1 і той же долар можна купити товарів більше. Я ось лежу на канапі та радію:
Літр пального на British Petroleum сорту Ultimate (самий дорогий) вже по 23 гривні. - не розуміють, шо НЕ можна проєктувати українську дійсність на закордонну не тільки в сфері соціального життя, але й в економіці особливо. - не розуміють, що на падінні курсу ліри до долара можна зекономити на купівлі нерухомості 25 000 доларів. Ми такі кроки з приятелями зробили в понеділок, і досить вдало... Тільки на зміні курсу на черговому транші оплати отримали економії в сумі більше 1 600 доларів...
Последний раз редактировалось akurt Ср 28 окт, 2020 21:36, всего редактировалось 2 раз(а).
Я уже писал о разных вариантах, а сейчас мои друзья оперируют только SWIFT-переводами. Тут что интересно: скорость переводов и лёгкость доступа к деньгам. Ровно неделю назад - в среду - SWIFT-перевод из банка (удалено) на сумму 20 000 долларов. Все на ноутбуке, даже НЕ находясь в стране нахождения банка. В четверг - деньги на долларовом счету в турецком банке. Звонок в пятницу в офис Застройщика и договоренность о встрече в офисе в понедельник (так как деньги уже есть и есть предмет разговора и встречи). Что интересно: - зачисление средств перевода на счет - без комиссии; - выдача долларов со счета в долларах США в кассе банка - без комиссии. - выдача турецких лир в кассе банка - без комиссии. Заказ большой суммы в наличных долларах - если нужно - с утра - на 14-30, или днем - на завтра. Никаких ограничений на выдачу наличных.
1. Квартплата в ОСББ = 100 лір або 343 гривні. 2. Електрична енергія - 151,8 кВтгод на суму в 113 лір або на суму 387,59 гривні. 1 кВтгод= 387,59/151,8=2,55 гривні. 3. Вода та водовідведення - 4 куб. м - на суму 26,26 ліри або 90,07 гривні. 1 куб м води та водовідведення 90,07/4=22,51 гривні. 4. Гаряча вода - безкоштовно (сонячний колектор).
Разом всі витрати: 100+113+26,26=239,26 ліри або 239,26/8,2867=28,87 долари США. Прописом: двадцять вісім доларів вісімдесят сім центів.
шановний Акурт, я, звичайно, все розумію, але чи немає у двох твердженнях: - нерухомість в ціні не падає - на зеиженні курса ліри можна зекономити на купівлі нерухомості 25000 доларіа якогось протиріччя?
DmitryK я вместо акурта отвечу,так как я понимаю, по-своему.. есть точка входа, в у.е., а есть точка выхода в том же измерении. по моим наблюдениям, точка выхода больше. Сейчас застройщики продают в лирах. А через некоторое время собственники продают в тех же измерениях, в у.е.
djbnd777 писал(а):DmitryK я вместо акурта отвечу,так как я понимаю, по-своему.. есть точка входа, в у.е., а есть точка выхода в том же измерении. по моим наблюдениям, точка выхода больше. Сейчас застройщики продают в лирах. А через некоторое время собственники продают в тех же измерениях, в у.е.
Квесторе_поверніться ну смотрите: акурт озвучил точку входя, в уях. возьмем за отправную. найдите на ресурсах похожий вариант за те же деньги, в состоянии, не требующем ремонта.Ведь мы не делаем ремонт каждые 3 года, правда? нашли. вычислите процент, с учетом того, что получите скидку при торге, если покажете наличку.
Последний раз редактировалось djbnd777 Чт 29 окт, 2020 13:54, всего редактировалось 1 раз.