Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Господа арендодатели, пока вы меряетесь ремонтами арендных квартир, арендаторы начинают делать видеоблоги о районах Киева. Посмотрите что их интересует. Академгородок.
rjkz Відео "ніочом". Квартиранти бажають жити в новобуді з євроремонтом, з шафою-купе, бойлером, пральною машиною, і щоб дитсад, школа, метро і парк були поруч. І щоб оренда була 100 дол/міс, ще краще - 50 дол/міс.Відомі речі))) ___________
rjkz написав:когда после ремонта, включение больше 2-х конфорок или духовка с одной конфоркой нагревали провода так, что воняла изоляция. Экономия-то копеечная, а влет офигенный.
Скоріше не економія, а незнання закону Ома. Його навіть електрики-прохвесіонали зазвичай не знають. Складний закон такий, з інтегралами і діференціалами і комплексами Мейзенгеймера(((
Був здивований, коли робив ремонт в квартирі, вирішив взнати потужність стандартного підключення до квартири.В РЕМі сказали , що 2кВт.Але за додаткові гроші можуть збільшити. Для цікавості подивився розводка від будинкової мережі до лічильника зроблена алюмінієвою четвірко.Тобто с п"ять кВт витримає деякий час.Поставив на вхід 25А автомат .
Bolt написав:Був здивований, коли робив ремонт в квартирі, вирішив взнати потужність стандартного підключення до квартири.В РЕМі сказали , що 2кВт.Але за додаткові гроші можуть збільшити. Для цікавості подивився розводка від будинкової мережі до лічильника зроблена алюмінієвою четвірко.Тобто с п"ять кВт витримає деякий час.Поставив на вхід 25А автомат .
Менял на днях счетчик. Мастер увидел автомат 40А и сказал, не зажрались ли вы. Пообещал с этим недоразуменеем разобраться. Вопрос: кому в опу разница, что я могу потреблять больше ээ? Я же за нее плачу.
Bolt написав:Був здивований, коли робив ремонт в квартирі, вирішив взнати потужність стандартного підключення до квартири.В РЕМі сказали , що 2кВт.Але за додаткові гроші можуть збільшити. Для цікавості подивився розводка від будинкової мережі до лічильника зроблена алюмінієвою четвірко.Тобто с п"ять кВт витримає деякий час.Поставив на вхід 25А автомат .
Менял на днях счетчик. Мастер увидел автомат 40А и сказал, не зажрались ли вы. Пообещал с этим недоразуменеем разобраться. Вопрос: кому в опу разница, что я могу потреблять больше ээ? Я же за нее плачу.
А если все начнут потреблять больше електроэнергии?!Я у себя в доме сделал подключение 6кВт.Заплатил около 10кг.Начало вырубать при включении нескольких мощных потребителей энергииу меня ГВС на двух 80л бойлерах)При том, что 32А автомат не выбивало.Оказалось, что сейчас потребление ограничивает счетчик.Мне пришлось доплатить ещё 3кг, что бы его перепрошили под 8кВт.
adeges написав:Менял на днях счетчик. Мастер увидел автомат 40А и сказал, не зажрались ли вы. Пообещал с этим недоразуменеем разобраться. Вопрос: кому в опу разница, что я могу потреблять больше ээ? Я же за нее плачу.
Да, это делать запрещено, но на юности продаются автоматы на которых выбита заниженая мощность, специально для таких случаев. Раньше перепаковывали физически, а теперь просто перебивают все данные на автомате, практически не отличишь. Единственное отличие, сто автомат на 40а тяжелее включается, чем менее мощный
adeges написав:Менял на днях счетчик. Мастер увидел автомат 40А и сказал, не зажрались ли вы. Пообещал с этим недоразуменеем разобраться. Вопрос: кому в опу разница, что я могу потреблять больше ээ? Я же за нее плачу.
Да, это делать запрещено, но на юности продаются автоматы на которых выбита заниженая мощность, специально для таких случаев. Раньше перепаковывали физически, а теперь просто перебивают все данные на автомате, практически не отличишь. Единственное отличие, сто автомат на 40а тяжелее включается, чем менее мощный
Ага, а потом пожары возникают в щитовых, шахтах и на подстанциях, смотря где самое слабое звено.
У меня только в дореволюционном доме 2 кВT, в остальных по 10. 2 -это печаль печальная. Нагрузку не TянеT совершенно.Благо плита газовая.
У меня только в дореволюционном доме 2 кВT, в остальных по 10. 2 -это печаль печальная. Нагрузку не TянеT совершенно.Благо плита газовая.
На входе 10 А автомат?
Рекомендую місцевим елехтрикам почитати в інтернеті характеристики сучасних аналогових автоматів-запобіжників. Зокрема, вивчити графіки залежності часу розчеплення від сили струму.
Добродії будуть вельми здивовані, коли взнають, що при невеликих перевантаженнях номінального значення струму - час розчеплення сягає від декількох хвилин до декількох годин. Тобто номінал запобіжників-автоматів повинний бути узгодженим з площею перерізу кабеля, щоб був запас.