Він сам привів всіх цих "оточуючих", на ньому вся повнота відповідальності.
Саме ви і такі як ви й привели все це сміття. То ж відмазки про "я не за них голосував" не катять.
|
|
![]() Ви обирали дядьку який за вас для вас все зробить... Точно так само як прийняли рішення принести свої гроші Гонті,який мав зробити вас багатими.... Але безкоштовний сир - тільки в мишеловці... Тому згадайте Перед Виборами 2019 - я писав Виграє Порошенко-я зобовязуюсь платити на 20% більше податків( і навіть не кривив при цьому душею ,бо знав що при Порошенко економічна ситуація покращиться і я зможу виконати свою обіцянку) Але при цьому я питав Хто з зеленофілів готовий підтримати мій почин і заявити - виграє Зеленський я буду платити на 20% більше податків.... А тепер Ви не те що не хочете підтримати того кого обрали - ви йому ще й палки в колеса вставляєте. І хто зеленофіли 2019 року розливу - після цього?
![]() Парламент вирішив на рік відтермінувати впровадження касових апаратів для ФОП
![]()
Так сьогодні тисячі ФОПів вийшли на ПОДАТКОВИЙ МАЙДАН!!! ![]() Re: ФОП і РРО
Ещё не решил, законопроект, у них семь пятниц на неделе ![]() Re: ФОП і РРОСкільки дрібних ФОПів в Україні - 2 ляма?
А прийшло сьогодні щось ~ 12 000! От і маємо, що маємо © ![]() ![]()
https://news.finance.ua/ru/news/-/47696 ... ya-gosstat Розница у нас существует только благодаря сетям. Мелочь занимается в основном переливанием из пустого в порожнее. Сети у нас существуют, не потому,что их владельцы такие умные, а потому, что наглые. Каждый из их бенефециаров в свое время либо что-нибудь скомуниздил через фонд госимущества, либо сидел на присоске к бюджету, либо тупо почти не платил налоги,всю прибыль складировал в офшоры, а потом из Кипра все это заводил назад под развитие, либо взяли мега кредиты в банке, а потом все мы по большому счету заплатили за эту невозвращенку. Результат налицо: 1.Как я уже писал-на 1 тыс. дол. в Украине можно как-то прожить, но невозможно купить более менее авто,или метры достойные, или отдохнуть более менее, или эко-продуктами питаться. 2.Львиная часть нац.богатства в руках у минимального процента населения. 3.Более менее достойные доходы у тех, на кого государство хочет,да не может наложить лапу - у ай-ти. 4.Как то более менее выживают гастеры,за счет того, что опять же государство хочет,да не может. 5.Курс под 28-29, а не под 10 грн. за 1 доллар 6.Что касаемо мелких ФОПов,то более менее себя чувствуют лишь те, кто подсуетился в золотые годы 2005-2008 (первая половина) и создал себе мини золотой парашют. 7.Средний класс в стране минимален, -при средней зарплате в 400-500 дол. -конских сравнимых с европейскими тарифами и ценами на продукты и товары -курсах под тридцатку средний клас в Украине понятие очень неоднозначное, при существующих ценах и курсе валют,вероятно лишь тех,кто имеет 1.5-2 можно отнести к таковым, как минимальная нижняя черта. Касательно нижнего предела доллара. Указывал тут ранее, что не ниже 27-50, однако на моменте не верю даже в такие низы, при отскоке хотя бы на 5 коп. ниже 28 на прием, и 28 --28-10 на продажу - народ у нас ушлый , начнут подскребать мелочь по сусекам и тариться на все. Востаннє редагувалось Автор77 в Пон 09 лис, 2020 16:06, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСТак ото то! Нам цікаво, як справи у пересічних! Нащо нам ті рітейли/рептілоїди ![]() А в пересічних справи зараз не айс, але і не голодомор! Про себе скажу, що і так дивуюсь, що виручка далеко не втікає від минулорічної, але - як завжди я люблю це повторювати - що минулого року, я на умовних 10 000грн міг купити більше, ніж сьогодні!(а виручка - та ж! ) Виходить, що "як і завжди" - плавно скочуємось до низу... - ще й справді, ті настрої людей писимістичні - не хочуть зайве витрачати - та й я думаю, що не ліз би в бетон, якщо б сидів у доларі. А так, як на 98% в депогривні - то, як тільки закінчаться депо - стрибаю в бетон! (просто, щоб хоч зберегти) п. с. Але, єдине що всі надіяться - так це те, що треба протриматись до весни! А там буде легше, так як вакцина декількох країн вже на весну буде по-трохи доступна! А літом має бути, взагалі, - ла-фа! ![]() Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 09 лис, 2020 16:02, всього редагувалось 1 раз.
|
|