Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Спасибо за оценку моих стараний на другом ресурсе, но есть ряд моментов, которые лучше размазать во флуде -- дольше проживут Кто хочет, тот найдёт желанное через поиск или найдёт у кого спросить
omb написав:ingtrans сегодня мне перезвонила моя, говорит всё порешаем, если что, спросил про перевыпуск карты - сказала без проблем
Маякніть, як буде реальний кейс, бо нас цікавить не звичайний перевипуск, а свино-варіант, який мав би позбавляти преміального обслуговування. Нагадую, що картку дають лише новим (і "новим") клієнтам. Варіант, коли банк забуває, що ви їхній клієнт, але залишає за вами преміальне обслуговування звучить не дуже логічним, хоча я й не можу стверджувати, що завжди розумію логіку сибаса.
Відкрийте накопичувальний рахунок через UKRSIB online Щоб отримати гарантований подарунок у розмірі 100 гривень, до 16 листопада 2020 р. відкрийте накопичувальний рахунок в рамках тарифного плану NEW Card через UKRSIB online.
Період акції - з 10 до 16 листопада 2020 р. включно.
Відкрийте накопичувальний рахунок через UKRSIB online Щоб отримати гарантований подарунок у розмірі 100 гривень, до 16 листопада 2020 р. відкрийте накопичувальний рахунок в рамках тарифного плану NEW Card через UKRSIB online.
Період акції - з 10 до 16 листопада 2020 р. включно.