Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Евгений Н. написав:Ну попробуйте представить что можно позволить себе на 100грн/день(питание-коммуналка-связь-проезд-лечение-одежда). На еду если 50грн/день останется, это очень хорошо.
Ще раз питання, до Долярчика з його $400 на сім"ю з 4х питань нема?
Зачем съезжать на Долярчика если вопрос был задан Вам?
Долярчик написав:За три роки буде більше 270К наскирдованих і додаємо сюди зекономлені на ремонті(на роботі майстрів) кошти = "навіть, не влазить в 2 Фонда!"
Більш-менш однушка коштує 95-100 куе. Тобто 2 800 000 грн - виходить треба збирати 31 рік.
З 7 тис. грн скирди в місяцьВи не покупець на КРЖН, ну може діти дітей куплять, якщо скирда не згорить в гусарських банках або не розвалиться країна.
А я й не зазіхаю на КРЖН! Тим паче по таких конячих прайсах! Я гравець на ЛРЖН! І по скромніших прайсах
А ще, як використати кредитне плече, то.......... ого-ого-огогооооооооооооо.....
Долярчик написав:За три роки буде більше 270К наскирдованих і додаємо сюди зекономлені на ремонті(на роботі майстрів) кошти = "навіть, не влазить в 2 Фонда!"
Більш-менш однушка коштує 95-100 куе. Тобто 2 800 000 грн - виходить треба збирати 31 рік.
З 7 тис. грн скирди в місяць Ви не покупець на КРЖН, ну може діти дітей куплять, якщо скирда не згорить в гусарських банках або не розвалиться країна.
Ну ви того, не перебільшуйте. Знайомий продав пару тижднів тому однушку (не студію) в Севені за 57. Я так розумію, що цей комплекс навіть на більш-менш не тягне? Чи ви маете на увазі з ремонтом? Так і робити в однокімнатній ремонт в тому домі за 40 це якось занадто, ви не знаходите?
Подивився на ОЛХ -дійсно - нижня межа 1к без ремонту в цьому комплексі - десь 55 куе. (хоча скоріше всього це майнові права на студії) Ну плюс 30 куе ремонт - виходить доволі дешево - але ж це лівий берег .
А ось однушка з ремонтом https://www.olx.ua/obyavlenie/1-komn-kv ... JHRh5.html 103 000 $ Як я і писав - середня ціна на більш-менш 1к. Коротше кажучи, ваш друг продешевив. Але то така ситуація - може треба було швидкі гроші, всяке буває. Тому і такий дисконт.
Востаннє редагувалось BIGor в П'ят 20 лис, 2020 21:55, всього редагувалось 1 раз.