Зарядка електрокара Tesla обійшлася дорожче, ніж...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
10 років назад пророчили провал електромобілям. Тепер рагулі видумують все що завгодно. Хоча би для того щоб рашу потопити- треба перейти на зелену енергетику. Разок проїдьтесь на Теслі і все зрозумієте...
Dear_Sir написав:Да я и в штатах с бесплатной зарядкой покупать Теслу не спешу. Мой SUV заправить стоит $25 regular, хватает на неделю. Покупая Теслу отдаёшь $20K саерху просто...за то что это Тесла, круто, молодежно, woke и т.д. $20,000/$25/52 = 15 лет заправки бензином. Так что спасибо, я пас.
Cравнил какой-то безимянный SUV с теслой . Сравнивай с лифом.
bodia1406 написав:Для чого нам Австралія, якщо в Україні це буде 30-40 гривень на 100 км? В той час якщо 6 літрів бензину обійдеться у 150 гривень. Окрім того у електромобілів немає мастил і купи інших деталей, які на каптілках необхідно часто міняти.
А тепер подумай, чому всі таксисти не пересіли на електрички?
unicdima Тому що поки що електромобілі дорожчі. Поки що!) Експерти прогнозують що споживання нафти вже ніколи не досягне рівня 2019 року. А в Європі електромобілі йдуть на рекорд.
Dear_Sir написав:Да я и в штатах с бесплатной зарядкой покупать Теслу не спешу. Мой SUV заправить стоит $25 regular, хватает на неделю. Покупая Теслу отдаёшь $20K саерху просто...за то что это Тесла, круто, молодежно, woke и т.д. $20,000/$25/52 = 15 лет заправки бензином. Так что спасибо, я пас.
С чего бы Toyota 4Runner c 4 литровым V-6 двигателем сравнивать с лифом? Я к тому же знаю что такое лиф сугубо теоретически. Их или в США не продают или не покупают.
Я в магазин еду мимо станции зарядки тесла. Сидит ряд бедолаг-втыкателей в телефон. Еду обратно - всё сидят, ждут пока зарядится. Да ну его...
забыли упомянуть что тесла модел S бесплатно заряжается на Supercharger. А вот тесла модел 3 это по сути бюджетная урезанная версия отключенная от премиум сервиса бесплатной зарядки , да у нее свои плюсы даже по сравнению с модел S , но это эконом вараинт .
bodia1406 написав:Для чого нам Австралія, якщо в Україні це буде 30-40 гривень на 100 км? В той час якщо 6 літрів бензину обійдеться у 150 гривень. Окрім того у електромобілів немає мастил і купи інших деталей, які на каптілках необхідно часто міняти.
С чего бы Toyota 4Runner c 4 литровым V-6 двигателем сравнивать с лифом? Я к тому же знаю что такое лиф сугубо теоретически. Их или в США не продают или не покупают.
Я в магазин еду мимо станции зарядки тесла. Сидит ряд бедолаг-втыкателей в телефон. Еду обратно - всё сидят, ждут пока зарядится. Да ну его...
Не знаю как у Вас в США, а нас лифов просто полно, довольно резвый автомобиль. И да автомобиль очень часто в такси.
Dear_Sir написав:[quote="5104853:BIGor] Cравнил какой-то безимянный SUV с теслой . Сравнивай с лифом.[/quote]
Я в магазин еду мимо станции зарядки тесла. Сидит ряд бедолаг-втыкателей в телефон. Еду обратно - всё сидят, ждут пока зарядится. Да ну его...[/quote] Не знаю как у Вас в США, а нас лифов просто полно, довольно резвый автомобиль. И да автомобиль очень часто в такси.[/quote]
Я думаю, лифы эти для европейского рынка. Я ни одного до сих пор не видел. Если дешевая электрика, то это Chevy Bolt, редко, но попадаются. Но тоже, предложение с точки зрения экономики - г...но. Стоит от $38K в то время как Toyota Corolla от $18K. Все те же двадцать сверху за модно-молодежно-sustainable. Средний американец купит себе F150 от $28K вместо этого электрического гнома.
пересіли багато бачу ліф і рено електро
то мізер кілька років тому дійсно багато ліфів пішло в таксі, але це в основному були інвестиційні проекти типу оксі-таксі, зараз я не знаю нікого хто б ставив на електрички. Рено то ще гірші, вони маленькі і в комфорт вже не йдуть.