Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3334353637 ... 116>
Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 13:06

protefiks1959 писал(а):
  budivelnik писал(а):В Європі , частенько буває так, що знімати квартиру(будинок) в оренду - деколи дорожче ніж викупити цей будинок/квартиру у власність..
Ви були в Європі? Орендували там? :mrgreen:
Моя донька і брат в Німеччині. Донька тільки завершує магістратуру в німецькому універі, а брат вже понад 15 років, вже німець, айтишник, з дуже пристойною зарплатнею. Донька, ясна річ, студентка практикантка, орендує то там, то в іншому місті , і розказує про те, як воно там. Купити цей будинок взагалі нема ніякої можливості, бо власник ніколи не його продасть.
Брат, досить вже забезпечена людина, але ще вагається на тему: - купувати, чи ні? Купівля однозначно пов'язана з кредитом на не один десяток років...Хоча кредитні відсотки там смішні, в порівнянні з нашими, але, поки що, орендує житло, і каже, що купівлю ще не потягне.

Треба відзначити ще таке, що в Європі оренда суцільно офіційна, тобто контракт, податки, і це відбивається на вартості оренди, але, все ж таки, оренда більш краща, ніж купівля
В мене племінниця
Працює в Голландії , купила будинок в Німеччині....
Правда так як вона це зробила не повністю вкладається в - оренда дорожча ніж покупка в кредит...
Бо купивши , відразу здала в оренду в цьому ж будинку дві кімнати....
Тепер те що вона платила раніше за оренду цього будинку є меншим ніж те що тепер вона платить за кредит з урахуванням коштів які отримує від здачі в оренду частини будинку.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 13:40

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Тема "чим відрізняється бізнес на кафешці/продуктовому магазині з найманими працівниками, і бізнесом оренди квартир" так і не розкрита! :)
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 13:51

Долярчик писал(а):Тема "чим відрізняється бізнес на кафешці/продуктовому магазині з найманими працівниками, і бізнесом оренди квартир" так і не розкрита! :)
Нічим...
Тільки я ж не вимагаю від Кабміну зобовязати Банки
а - дати мені дешевий кредит(а бажано взагалі безвідсотковий)
Не вимагаю від Кабміну зобовязати будівельників
б - побудувати мені магазин , за кредит отриманий в пункті а
Не вимагаю від МВС
в - нагнати в магазин/кафешку покупців, які самі будуть брати товари , класти гроші, привозити той товар який взяли вроздріб оптом з гуртовні, а за різницю між оптовими і роздрібними цінами - гасити банківську позику яку зобовязаний був видати мені
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 16:15

Faceless писал(а):
zРадио писал(а):
  airmax78 писал(а):Про удаленку, Киев никому не нужен и можно работать из Крыжополя с таким же успехом и вот это все. Скажите, а кто из нормальных работодателей возьмет человека с опытом работы в Крыжополе?

Ну ты и динозавр - человек, работу которого можно перевести в онлайн, работает не в Киеве и не Крыжополе! Он работает в таком-то подразделении такой-то компании, выполняя там ряд функций. Сейчас уже даже название должности - дело десятое. То, что в одной компании может называться Product Owner, в другой - директор направления, а состав работы один и тот же.

Опыт работы именно в Киеве если и нужен был кому, так это водителям, но эти времена давно закончились с запуском GPS-сервисов... Понятно, что продажник, отвечающий за Киев и за Крыжополь - это разные уровни. Но мы говорим о должностях, подлежащих "виртуализации", а не взагалі по загалям

Вообще суть не уловили.
Да, ценность имеет опыт работы на коннретных позициях или с конкретным перечнем ответственности и обязанностей, желательно в компаниях определенного уровня.
Но в условном Крыжополе нет и никогда не было ни компаний такого уровня, ни должностей в них такого уровня, на какие есть спрос у серьёзных компаний в Киеве. Какую нибудь поддержку взять - не проблема, так их так многие ещё лет пять назад, а то и раньше, вывели в офисы в Черниговах/Полтавах. А про понятие PO в подавляющем большинстве компаний регионального уровня даже не слышали, а "директор направления" оттуда в ряде случаев даже на нач отдела захудалого не потянет.

нет.

Зрада, как всегда прав.

с вирусом ку-19, компании запрашивают больше удаленно или в офисе. Если удаленно, то зачем тебе в Киеве?
Аналогично, в Лондоне или в Нью-Йорке, вместо офисника там, можно взять 3-8 сотрудников в Крижополе.

понятное дело, что если вакансии в банке или атомных станциях и атомных ракетах, типо Space-X, то это компании будут выносить мозг чтобы не взорвалась планета. Я проходил собесдеование в binary.com , это платформа бинарной торговли. Проходил собеседование с 20 людьми в чате, выносили мозг так что я думал что я буду работать в во все атомных станциях США. Я думал что взорвется планета. Там много наших работало в Бел-авиа, Сибирской Конфедерации.
proftpd66
1

Заблокирован
С нами с: 22.12.16
Благодарил (а): 370 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 16:25

Долярчик писал(а):Тема "чим відрізняється бізнес на кафешці/продуктовому магазині з найманими працівниками, і бізнесом оренди квартир" так і не розкрита! :)

бенефеціаром магазину живе в монако і магазини оформлені фіг знає на кого.

Юр особа під заставу може взяти багато. Банка може дати під 7% -9% річних, взяти рефінансу в НБУ.

якщо ти як фізик, то тобі треба заставу для бізнесу. Я вже писав про це раніше.
proftpd66
1

Заблокирован
С нами с: 22.12.16
Благодарил (а): 370 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 18:10

Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 18:16

долярчики в своєму репертуарі
1 Капітал це...праця , яка привела до позитивних результатів у попередні періоди , при чому результати цієї праці не витрачені на власне споживання
2 Бізнес це= праця*капітал*ідея
Так як капітал=праця , то
бізнес=праця в квадраті*ідею
Ідея= мозкова діяльність(тобто також своєрідна праця , над освітою .вивчення досягнень інших . усвідомлення що і як скопіювати(покращити) в інших)
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 20:28

Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Вс 29 ноя, 2020 20:30

Локація ( адреса) не вказана - можемо розходитися
yama

С нами с: 12.08.17
Благодарил (а): 9260 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 30 ноя, 2020 13:35

Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 3334353637 ... 116>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой