|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 03 гру, 2020 11:36
Flamingo, если я правильно помню, то в ряде банков можно указать, что есть наличие собственных сбережений (там не надо указывать сумму, которая есть).
Ну и почему банк отказал в перевыпуске карты мы здесь не знаем, как и всех тонкостей вокруг аккаунта пенса.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 03 гру, 2020 15:11
stryzhko написав:Striker написав:У меня впервые кред. рейтинг опустился ниже 400, потому что сумма всех кредитов (Оплаты частями) и рассрочек (Альфа) + снятый лимит в Пумбе = раза в 4-5 больше моего оф. дохода.  Везде 5-значные цифры. 
Там же теж тисяча параметрів;) Можливо він опустився також через часті запити кредитного рейтингу. Бо теж вибраний ліміт в 5-6 раз більше від доходу, але рейтинг з рекордних 585, коли півроку не робив запитів, знизився за місяць до моїх середніх 559 і напевно таки через підвищену кількість запитів.
Можливо вони там щось підкрутили у своїй моделі. У мене теж рейтинг на історичному мінімумі.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 03 гру, 2020 16:36
klug написав: stryzhko написав:Striker написав:У меня впервые кред. рейтинг опустился ниже 400, потому что сумма всех кредитов (Оплаты частями) и рассрочек (Альфа) + снятый лимит в Пумбе = раза в 4-5 больше моего оф. дохода.  Везде 5-значные цифры. 
Там же теж тисяча параметрів;) Можливо він опустився також через часті запити кредитного рейтингу. Бо теж вибраний ліміт в 5-6 раз більше від доходу, але рейтинг з рекордних 585, коли півроку не робив запитів, знизився за місяць до моїх середніх 559 і напевно таки через підвищену кількість запитів.
Можливо вони там щось підкрутили у своїй моделі. У мене теж рейтинг на історичному мінімумі.
У меня тоже на сотню упал за день. Ничего не открывал, кредитов не брал, даже не просил о повышении кредлимитов нигде...
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 03 гру, 2020 17:00
Striker написав:У меня впервые кред. рейтинг опустился ниже 400, потому что сумма всех кредитов (Оплаты частями) и рассрочек (Альфа) + снятый лимит в Пумбе = раза в 4-5 больше моего оф. дохода. Везде 5-значные цифры.
Ну если ваш основной доход поступает не в Приват, то никаких данных о нем для расчета рейтинга нет и быть не может, потому я очень сомневаюсь, что он вообще сколько нибудь влияет на рейтинг
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 03 гру, 2020 18:11
Faceless написав:Ну если ваш основной доход поступает не в Приват, то никаких данных о нем для расчета рейтинга нет и быть не может, потому я очень сомневаюсь, что он вообще сколько нибудь влияет на рейтинг
У меня ЗП в Привате. Может быть доход и не влияет. Точно влияет сумма использованных кред. лимитов. Я когда получил кредитку в ПУМБе и сразу же снял весь лимит, то на следующий день рейтинг обвалился сразу на 60 пунктов. А при погашениях Оплат частями заметил, что рейтинг понемногу растёт.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Чет 03 гру, 2020 18:40
Striker написав:Я когда получил кредитку в ПУМБе и сразу же снял весь лимит
Такое действие плохо расценивается само по себе, ибо подпадает под шаблон поведения мошенников
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 03 гру, 2020 19:02
Faceless написав: Striker написав:У меня впервые кред. рейтинг опустился ниже 400, потому что сумма всех кредитов (Оплаты частями) и рассрочек (Альфа) + снятый лимит в Пумбе = раза в 4-5 больше моего оф. дохода. Везде 5-значные цифры.
Ну если ваш основной доход поступает не в Приват, то никаких данных о нем для расчета рейтинга нет и быть не может, потому я очень сомневаюсь, что он вообще сколько нибудь влияет на рейтинг
Яку частину анкетних даних позичальника позикодавці подають до БКІ? Там нічого немає про доходи, майно і т.д.?
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 03 гру, 2020 19:36
klug написав:Яку частину анкетних даних позичальника позикодавці подають до БКІ? Там нічого немає про доходи, майно і т.д.?
Подають дані про кредити, і то, добровільно. Інформації про ваші доходи і майно у банку в принципі не так вже й багато, тільки залишки й обороти на рахунках тільки в цьому банку, можливо - надходження ЗП, якщо це банк з зарплатним проектом, ну і в принципі все. І це - банківська таємниця, що не має стосунку до кредитного бюро, то ж не має ніяк туди передаватися. Банк, звісно, знаючи дещо про ваші заощадження, надходження й витрати, може використовувати ці дані додатково до інформації від бюро для власної системи скорингу - але не віддавати назовні
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 03 гру, 2020 20:27
Faceless написав: Striker написав:Я когда получил кредитку в ПУМБе и сразу же снял весь лимит
Такое действие плохо расценивается само по себе, ибо подпадает под шаблон поведения мошенников
Це аХція в Ахметбая.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-