Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Spring написав:У многих кешбек для выбора не появился? В прошлом месяце после оформления примерно дня через три появилось само в боте, выбрала. Сейчас не появляется
сегодня проверили гипотезу - чистого листа. посетили отделение Пумба и сменили финансовый номер на номер к которому подвязан вайбер = успешно. Только что - со своего вайбера на акции кешбека в чатботе сделал "ПРИГЛАСИТЬ" и "ПОДЕЛИТЬСЯ" . На новом аккаунте принял приглашение: - попросило ввести номер = ввел - пришла СМС с кодом = ввел. И вуаля - на новом аккаунте открылось меню - зашли в КЕШБЕК - вывалились все 6-ть категорий - выбрали с метро 50%
Пробачте за питання (мабуть, відповідь вже не раз проскакувала), але на сусідній гілці мелькало, що у ПУМБ комуналку можна оплачувати з кешбеком 10%. Зараз є в наясності NEW Card, і здавалося, що кращих умов вже бути не може. Чи правильно я зрозумію, що є якась специфічна ПУМБівська карта, яка дійсно має переваги над NEW card в плані кешбеку. Можливо, я помиляюсь і є якісь нюанси з цією карткою. Ще раз перепрошую за досить загальне формулювання і наперед дякую.
chico написав:Пробачте за питання (мабуть, відповідь вже не раз проскакувала), але на сусідній гілці мелькало, що у ПУМБ комуналку можна оплачувати з кешбеком 10%. Зараз є в наясності NEW Card, і здавалося, що кращих умов вже бути не може. Чи правильно я зрозумію, що є якась специфічна ПУМБівська карта, яка дійсно має переваги над NEW card в плані кешбеку. Можливо, я помиляюсь і є якісь нюанси з цією карткою. Ще раз перепрошую за досить загальне формулювання і наперед дякую.
stas_rst написав:я мав на увазі ПУМБонлайн на себе, СЕП може зависнути
Якщо з Всекарти будете штовхати, то 20К. Якщо тягнути з карт інших банків, то упретесь спочатку в їх ліміт(по Альфі 14999). Більше за раз тягнути в мене потреби поки що не виникало.В цьому місяці перевірю мабуть.
Востаннє редагувалось velvet в Чет 03 гру, 2020 22:41, всього редагувалось 1 раз.
Добрый вечер. Ребята кто то сталкивался с ситуацией, когда при снятии наличных банкомат прошуршал, но не выдал нужную сумму с формулировкой "с неисправностью банкомата". И в уведомлениях в приложении это снятие значится. А потом была попытка повторного снятия и она удалась. И вновь в приложении это снятие значится. Не будет так, что попаду на какой то овердрафт? Первое снятие прошло как бы, а возврата в тех же уведомлениях не было.
Spring написав:У многих кешбек для выбора не появился? В прошлом месяце после оформления примерно дня через три появилось само в боте, выбрала. Сейчас не появляется
сегодня проверили гипотезу - чистого листа. посетили отделение Пумба и сменили финансовый номер на номер к которому подвязан вайбер = успешно. Только что - со своего вайбера на акции кешбека в чатботе сделал "ПРИГЛАСИТЬ" и "ПОДЕЛИТЬСЯ" . На новом аккаунте принял приглашение: - попросило ввести номер = ввел - пришла СМС с кодом = ввел. И вуаля - на новом аккаунте открылось меню - зашли в КЕШБЕК - вывалились все 6-ть категорий - выбрали с метро 50%
Если у меня финансовый номер является номером и на Вайбере сейчас, то так не получится? Так понимаю, надо поменять финансовый номер тогда полностью вместе с Вайбером?
velvet 25К - ліміт разової операції з картками в ПУМБ-Онлайн Уже підняв до 100. Спробую потягнути на себе з Моньки 30-го числа. Затягнути треба 30К, щоб потім успішно штовхнути назад 1-го