Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
а смысл? 25515*12 мес = 306180 грн (это 61% от тела кредита)
Так я там і написав, щоб ще б банк до такого кредиту надавав і ідеї, як так "крутити" пів ляма грн, щоб як мінімум, погасити щомісячний платіж у 25тис. грн!
Долярчик написав:Так я там і написав, щоб ще б банк до такого кредиту надавав і ідеї, як так "крутити" пів ляма грн, щоб як мінімум, погасити щомісячний платіж у 25тис. грн!
я бы ставил вопрос шире - куда сейчас, кроме депозитов, можно вложить в Украине суммы от 50К до 500К?
Долярчик написав:Так я там і написав, щоб ще б банк до такого кредиту надавав і ідеї, як так "крутити" пів ляма грн, щоб як мінімум, погасити щомісячний платіж у 25тис. грн!
я бы ставил вопрос шире - куда сейчас, кроме депозитов, можно вложить в Украине суммы от 50К до 500К?
Ну, можна вкласти в перший внесок в іпотеку Або, якщо є ~ 400К(2 Фонда) - то тут вже можна і без іпотеки обійтись А як пощастить, то ще й половину ремонту можна зробити на решту від тої суми! Або і весь ремонт... Флай - не дасть збрехати!
Ну, можна вкласти в перший внесок в іпотеку Або, якщо є ~ 400К(2 Фонда) - то тут вже можна і без іпотеки обійтись А як пощастить, то ще й половину ремонту можна зробити на решту від тої суми! Або і весь ремонт... Флай - не дасть збрехати!
будеш оточувати Кийов кавалірками?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 06 гру, 2020 11:48, всього редагувалось 1 раз.
якщо гривні, то до 200К депозити, від 200К можна розглядати нерухомість
якщо долари, то варіантів більше, і не тільки в Україні