Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
а смысл? 25515*12 мес = 306180 грн (это 61% от тела кредита)
Так я там і написав, щоб ще б банк до такого кредиту надавав і ідеї, як так "крутити" пів ляма грн, щоб як мінімум, погасити щомісячний платіж у 25тис. грн!
Долярчик писал(а):Так я там і написав, щоб ще б банк до такого кредиту надавав і ідеї, як так "крутити" пів ляма грн, щоб як мінімум, погасити щомісячний платіж у 25тис. грн!
я бы ставил вопрос шире - куда сейчас, кроме депозитов, можно вложить в Украине суммы от 50К до 500К?
Долярчик писал(а):Так я там і написав, щоб ще б банк до такого кредиту надавав і ідеї, як так "крутити" пів ляма грн, щоб як мінімум, погасити щомісячний платіж у 25тис. грн!
я бы ставил вопрос шире - куда сейчас, кроме депозитов, можно вложить в Украине суммы от 50К до 500К?
Ну, можна вкласти в перший внесок в іпотеку Або, якщо є ~ 400К(2 Фонда) - то тут вже можна і без іпотеки обійтись А як пощастить, то ще й половину ремонту можна зробити на решту від тої суми! Або і весь ремонт... Флай - не дасть збрехати!
Ну, можна вкласти в перший внесок в іпотеку Або, якщо є ~ 400К(2 Фонда) - то тут вже можна і без іпотеки обійтись А як пощастить, то ще й половину ремонту можна зробити на решту від тої суми! Або і весь ремонт... Флай - не дасть збрехати!
будеш оточувати Кийов кавалірками?
Последний раз редактировалось flyman Вс 06 дек, 2020 10:48, всего редактировалось 1 раз.
якщо гривні, то до 200К депозити, від 200К можна розглядати нерухомість
якщо долари, то варіантів більше, і не тільки в Україні