Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Faceless написав:То не до мене питання, взагалі то. Але цікаво, що значить читає - ви йому їх передаєте, він власне реалізує їх передачу й доставку.
Укрпошта теж реалізує передачу і доставку повідомлень від банку до клієнта:-) Проте не аналізує що там написано - верни кредит чи дякую за відкритий депозит.
І потім не торгує цією інформацією роблячи вид, що так і треба.
1finanсier написав:Оператори зв'язку відкрили завісу з принаймні одного з "тисячі факторів" якими користуються банки при вирішенні надання/ненадання кредиту своїм клієнтам. Тож, регулярно сплачуйте за послуги зв'язку, не міняйте сімку, купіть дорогий девайс і буде вам щастя ))) Принаймні це виходить з цієї статті )))
в принцыпе эту фичу со смартам я давно заметил на Алле. даже намекал людям там в теме. т.е. у Аллы с большой долей вероятности если переставить приложение (симку) на более дорогой смарт увеличивается предложение по КЛ ещё они реально трекают где находишься если в бизнес центрах бываешь - тоже прилетают плюшки)))
1finanсier написав:Оператори зв'язку відкрили завісу з принаймні одного з "тисячі факторів" якими користуються банки при вирішенні надання/ненадання кредиту своїм клієнтам. Тож, регулярно сплачуйте за послуги зв'язку, не міняйте сімку, купіть дорогий девайс і буде вам щастя ))) Принаймні це виходить з цієї статті )))
в принцыпе эту фичу со смартам я давно заметил на Алле. даже намекал людям там в теме. т.е. у Аллы с большой долей вероятности если переставить приложение (симку) на более дорогой смарт увеличивается предложение по КЛ ещё они реально трекают где находишься если в бизнес центрах бываешь - тоже прилетают плюшки)))
Ну, у УкрСиба ещё в 2013 году был проект по их Очевигоде, присылать предложения в зависимости от текущего местоположения телефона. Этой теме много лет.
lubopytnaya написав:Мисто 4,00% на год без пополнения, и 3,75% с пополнением. Но только, если Вы уже являетесь или являлись клиентом банка Мисто
В місто до липня маю дол вклад з 5.75% Новий під 4% можна зараз відкривати чи потрібно чекати закінчення липневого?
Насколько я понимаю, то это должно быть переоформление закончившегося вклада. Но на всякий случай позвоните в Мисто и спросите. Может, они что-то подскажут.
lubopytnaya написав:Мисто 4,00% на год без пополнения, и 3,75% с пополнением. Но только, если Вы уже являетесь или являлись клиентом банка Мисто
В місто до липня маю дол вклад з 5.75% Новий під 4% можна зараз відкривати чи потрібно чекати закінчення липневого?
Насколько я понимаю, то это должно быть переоформление закончившегося вклада. Но на всякий случай позвоните в Мисто и спросите. Может, они что-то подскажут.
Я так розумію це тільки при переоформлені дають 4% на нові гроші такої ставки немає
Квесторе_поверніться написав:А КС занадто ризикові...працюють як правило з кишеньковою страховою конторою під дахом силових структур з юридичним прикриттям і прикормленими суддями.
та понятно що вони на грані законності. просто інтересно що там. для прикладу в чернівцях є кс "наші люди" робить судячи з сайту з 2001. значить вміють з ризиками жити. але знайомих хто в кс тримає депозити нема. ще більш цікавий досвід тих що забрали звідти депозити.