|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:02
budivelnik Задачка з зірочкою в* стріляли б в побратима, виконавшого наказ?
-
bevzaalex
-
-
- Подякував: 2418 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:05
detroytred написав:Ты в реальной армии послужи, сынок.
Їжачок , а ти в якій реальній армії служив? В Афгані був, чи в якомусь там Сомалі з Конго? Чи тільки лампасами стілець протирав і від якості протирання кількість зірочок збільшувалась ( і кількість потенційних протирачів/дезертирів) ПС Я не служив в гарячих точках... Але рота була бойова, половина всіх офіцерів пройшла Афган....тому не теоретику тут батон крошити...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:05
budivelnik Виховання це добре. Ви уявіть цю ситуацію гіпотетично і надайте відповідь, це важливо в контексті обговорення пастора, уставу, обов'язків, і ймовірних наслідків.
-
bevzaalex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:06
bevzaalex написав:pesikot Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках. А так ... произошло тоже самое, только после слива. Турч слился. Часть парней слилась(это та, что еще думала), помимо первых калобаранов.
1) Хотелось бы узнать ваше отношение к ситуации с проходом украинских кораблей через Керченский пролив в 2018 году ? 2) Что слил Турчинов ? Были ли предпосылки к военной агрессии РФ до 2014 года ? 3) Кто разрушал украинскую армию до 2014 года ? Особенно, в период с 2010 по 2014 года.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:06
bevzaalex написав:budivelnik Задачка з зірочкою в* стріляли б в побратима, виконавшого наказ?
Зірочки - це добре для коньяку... Якщо побратима - то я стріляю разом з ним в того хто нападає Якщо людина зрадник - то він не побратим.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:09
budivelnik написав: detroytred написав:Якого ж милого ты обвиняешь Заману в службе по месту?!
1 Замана 4 роки під керуванням Януковича в 2010-2014 роках мав ресурси/знання/інструкції і так далі по комплектації армії 2 Скомплектована під керівництвом замани кримська частина ЗСУ на 70% виявилась зкомлектованою з зрадників 3 Турчинов як в.о Головнокомандуючого керував цим зборищем потенційних дезертирів на протязі 3 місяців... Ти сам віриш що вплив Турчинова за 3 місяці на кримське угрупування ЗСУ в рази більше ніж вплив Замани за 4 роки? 4 Той самий Турчинов з тим самим Порошенком керував частинами ЗСУ в ОРДЛО і там такого рівня дезертирів ми не помітили. 5 Ти совок до кісти мозку... Зверни увагу на мою поведінку.. Вона проста - не заважайте і я а - сам зароблю б - з Державою поділюсь А тепер твоя позиція 25 років штани протирав, але тепер дайте мені ще.... А може припустиш що й ти щось винен цій Державі яка дозволила тобі з Заманою протирати штани виховуючи 70% дезертирів?
Ну и расскажи какие ресурсы мав Замана, чтобы твой сынок поехал служить в Крым? Когда он даже, раз отмалчивается, даже под домом не служил. Процент научись считать. Замана выховува 125 тыс всл ЗСУ. Зрадылы 14 тыс. А остальные выполняли задачи. Даже в резиновых тапках. Я ж говорю -- ту..., будешь и дальше тыкать 70%. Есть претензии генерь к державе. У меня отношения были с ней, а не с тобой.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:19
bevzaalex написав:budivelnik Виховання це добре. Ви уявіть цю ситуацію гіпотетично і надайте відповідь, це важливо в контексті обговорення пастора, уставу, обов'язків, і ймовірних наслідків.
Навіщо розглядати фантазії - коли є реальні факти 1 Замана отримував гроші з Бюджету України і знаходився на 2-3 місці у військовій ієрархії на протязі 4-х років - значить повинен був дбати про боєздатність ЗСУ Якщо не дбав, або дбав погано -він злочинець не гіпотетично а реально 2 Командир частини +замполіт+ком роти+ком взводу+ком відділення - поивнні були знати чим дихає новобранець Новобранець приймаючи присягу народу України -повинен був її виконувати Якщо 2/3 спискового складу військ ЗСУ в Криму -виявились дезертирами..це питання не одного дня і навіть не одного місяця... Це роки підривної діяльності всіх. Від військомата який відправляв кримчанина з росватними поглядами служити в Криму.. До командира частини ,який цього ватника приймав у частині.... 3 Турчинов , як бувший голова СБУ -знав про настрої в середовищі кримського відділення ЗСУ - тому щоб не виглядати дурнем і не спровокувати росіян на більш радикальні дії-виграв час...якого нам як виявилось в майбутньому не вистарчало для відновлення боєздатності ЗСУ.... Адже по якійсь дивній для вас причині, на театр бойових дій на початковому етапі кидали міліціонерів і добровольців з Львова і Франківська - а не частини які вийшли з криму...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:20
budivelnik написав: detroytred написав:Ты в реальной армии послужи, сынок.
Їжачок , а ти в якій реальній армії служив? В Афгані був, чи в якомусь там Сомалі з Конго? Чи тільки лампасами стілець протирав і від якості протирання кількість зірочок збільшувалась ( і кількість потенційних протирачів/дезертирів) ПС Я не служив в гарячих точках... Але рота була бойова, половина всіх офіцерів пройшла Афган....тому не теоретику тут батон крошити...
И что? Ты этими Афган, Конго детей вдохновляй. И бойовою ротою в оккупационной группе войск в Германии. Уж поверь, служил я с на порядки большим числом афганцев и т.п., чем ты. Я ж тебе указывал на лавры героя и хероя не претендую. Но в Закво, когда там уже были боевые действия, служил. Ты сгенерил брехню о теоретике. 5000 у.е. и послужной список с перечнем должностей (какие из них простирающие штаны и в каких вч, а не на маркете или в кабинетах) сам увидишь. Лично привезу. Все документы. Признаешь брехню. Тебя ж только деньгой научить можно. Но мильенер соскакивает. Зажал какие-то 5 тыс. долл.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:25
pesikot написав: bevzaalex написав:pesikot Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках. А так ... произошло тоже самое, только после слива. Турч слился. Часть парней слилась(это та, что еще думала), помимо первых калобаранов.
1) Хотелось бы узнать ваше отношение к ситуации с проходом украинских кораблей через Керченский пролив в 2018 году ? 2) Что слил Турчинов ? Были ли предпосылки к военной агрессии РФ до 2014 года ? 3) Кто разрушал украинскую армию до 2014 года ? Особенно, в период с 2010 по 2014 года.
1. Разведка боем. Провокация противника. Выполнявшие приказ смелые и надежные бойцы. 2. Крым и часть Донбасса слил, тех кто остался в заложниках у агрессора. Да. Были предпосылки. Подрывная деятельность у нас и недавние события в Грузии. 3. Агрессор, в том числе руками некоторых наших посадовцив. Империализм иным не бывает. Этот процесс с разной интенсивностью протекал с самого момента Независимости, особо обостряясь в моменты Майдана.
-
bevzaalex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:27
detroytred написав:Я ж говорю -- ту...
Колись я тебе навчив на одне повідомлення від опонента - відповідати одним а не трьома.. Ти навіть дякую не сказав, але навчився Тепер я прививаю тобі хороші манери..ти вже впряму не хамиш ..це радує Боїшся - значить поважаєш + сам розумієш що мої підказки для тебе на порядок корисніші ніж твої кактуси....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1