|
Днiстер Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 27 лис, 2009 19:28
MaruskaMog написав:Шановна громадо! Нам цікава і важлива ваша думка: якщо б з"явився реальний інвестор у банку "Дністер" (з реальними грошима) який відсоток власного депозиту ви були б готові використати на придбання корпоративних прав банку, яку частину хотіли б отримати одразу ж, а яку погодились би відтермінувати і на який термін
Будь ласка, не плутайте вкладників та інвесторів. Свої гроші у банк несуть ті, хто не вміє або не хоче робити інвестиції. Тому ніякі "корпоративні права банку" абсолютній більшості вкладників непотрібні. У крайньому разі, вони можуть продати свій депозит посередницькій структурі за нал із певним дисконтом. Яким? У випадку із "Надрами" і "УПБ" він стихійно складався на рівні 20-40 відсотків. Щодо можливості відтермінування виплат - краще промоніторити реакцію людей на програму, запропоновану "Падлобанком". Такому знавцеві медицини це не завдасть, сподіваюсь, жодного клопоту.
-
maitre1972
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 лис, 2009 00:06
Взяв сьогодні виписку по рахунках, виявляється мені продовжено термін дії угоди до 31.12.2099р., хоча я взагалі нічого не продовжував і дата повернення вкладу по договору 06 вересня 2009р. Так я не помилився, саме 31.12. 2099р. Це вже якесь шахрайство, треба писати заяву в прокуратуру. Більше ніхто з таким продовженням не стикався?
-
omontana
-
-
- Заблокований
- Подякував: 182 раз.
- Подякували: 512 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 лис, 2009 10:37
omontana написав:Взяв сьогодні виписку по рахунках, виявляється мені продовжено термін дії угоди до 31.12.2099р., хоча я взагалі нічого не продовжував і дата повернення вкладу по договору 06 вересня 2009р. Так я не помилився, саме 31.12. 2099р. Це вже якесь шахрайство, треба писати заяву в прокуратуру. Більше ніхто з таким продовженням не стикався?
ВАШУ думку почуто ! Проблему вирішено!!! Зайдіть в банк перевірте!!!
-
Yanukovych
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 30 лис, 2009 11:05
omontana написав:Взяв сьогодні виписку по рахунках, виявляється мені продовжено термін дії угоди до 31.12.2099р., хоча я взагалі нічого не продовжував і дата повернення вкладу по договору 06 вересня 2009р. Так я не помилився, саме 31.12. 2099р. Це вже якесь шахрайство, треба писати заяву в прокуратуру. Більше ніхто з таким продовженням не стикався?
Не хвилюйтесь, я також зіткнулась з цим, але, як мені пояснили працівники банку, вклад після закінчення терміну ніхто без згоди вкладника не переоформлює і нарахувань та виплат відсотків за ним не здійснює  (маю на увазі до 31/12/2099), це все їхня програма, тобто, як закінчується дата вкладу - він переходить в категорію "на вимогу" без нарахувань відсотків
Хоча краще б вони ті відсотки нараховували та сплачували, а то інфляція з"їдає наші гроші
-
MaruskaMog
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2009 15:24
Стаття 1060 ЦК України встановлює, що за договором банківського вкладу незалежно від його виду банк зобов’язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника, крім вкладів, зроблених юридичними особами на інших умовах повернення, які встановлені договором/
Ст.22 Конституції України. ...При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Цікаво, що відповість прокуратура на дії тимчасового адміністратора, відповідно до Ст. 121.Конституції України. Прокуратура становить єдину систему, на яку покладається ...5) нагляд за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержання законів з цих питань органів виконавчої влади,..., їх посадовими і службовими особами. [color=blue]
Банк не виконує своїх зобов язань перед вкладниками вже восьмий місяць і його не ліквідовують, цікаво чиї інтереси захищає тимчасовий адміністратор і за який відкат?
-
omontana
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2009 15:47
omontana написав:Стаття 1060 ЦК України встановлює, що за договором банківського вкладу незалежно від його виду банк зобов’язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника, крім вкладів, зроблених юридичними особами на інших умовах повернення, які встановлені договором/
Ст.22 Конституції України. ...При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Цікаво, що відповість прокуратура на дії тимчасового адміністратора, відповідно до Ст. 121.Конституції України. Прокуратура становить єдину систему, на яку покладається ...5) нагляд за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержання законів з цих питань органів виконавчої влади,..., їх посадовими і службовими особами. [color=blue]
Банк не виконує своїх зобов язань перед вкладниками вже восьмий місяць і його не ліквідовують, цікаво чиї інтереси захищає тимчасовий адміністратор і за який відкат?
Прозаїчне питання, а чиї інтереси захищає ДПА чи СБУ?
Звичайно, що інтереси держави. І дивіться як:
є Дністер, в якого активів - 0, оголошується ліквідація Дністра, хто буде платити вкладникам за його зобов"язаннями? Правильно, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, чия це структура? Правильно, державна. Грошей в державному бюджеті багато? Ні. От і треба зробити в бюджеті диру за результатами виплат вкладникам Дністра в 0,5 млрд. грн. А на носі вибори, де гроші потрібніші. А там буде видно. От тому і Дністер на плаву і капає людям по 50 грн.  Не смішно.
Інше питання де ж поділись тих 0,5 млрд. грн.? Краще це спитайте в прокуратури. Тут також буде не до сміху 
-
C-sif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2009 16:06
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб наповнюється внесками комерційних банків, а не з бюджету.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2009 16:37
так, але внески в Фонд лягають на собівартість (тобто, тут і зменшення прибутку) банку. Початковий внесок в Фонд робив і Нацбанк, та й всі свої активи Фонд тримає в державних облігаціях, тобто щоб отримати кошти для виплат за зобов"язаннями банків, що ліквідовуються, треба продати значну частину облігацій тому ж Нацбанку, або зі збитком (для Фонду) на ринку, або ж залучити кредит НБУ. Так, що як не крути, гроші державні.
-
C-sif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2009 16:47
C-sif
Ну якщо держава це купка злодіїв-банкірів інтереси яких захищає;
Гарант
Ст.102 Конституції України. Президент України є гарантом ... додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина
Прем єр
Ст.113 Конституції України. Кабінет Міністрів України у своїй діяльності керується цією Конституцією та законами України....
Прокурор
Ст. 121.Конституції України. Прокуратура становить єдину систему, на яку покладається
...5) нагляд за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержання законів з цих питань органів виконавчої влади,..., їх посадовими і службовими особами,
а населення України для них це раби і бидло, то нам треба згадати дії румунів над Ніколає Чаушеску і Єленою.
Банк "Днистер" поймали на мошенничестве
16 октября 2009 | 20:58 http://podrobnosti.ua/criminal/
Банк "Днистер" использовали для конвертации векселей в наличные почти на 20 миллионов гривен.
Об этом сообщает "Интерфакс-Украина" со ссылкой на пресс-службу прокуратуры Львовской области.
Согласно сообщению, банк использовали для совершения фиктивными предприятиями финансовых операций с векселями и их дальнейшей конвертации в наличные на сумму 19,5 миллиона гривен.
Эти операции проводились в конце 2008 и в начале 2009 года, то есть накануне введения в банке временной администрации.
По данным фактам прокуратура Львова возбудила уголовное дело по статьям "мошенничество" и "фиктивное предпринимательство".
Расследование проводит следственный отдел управления налоговой милиции государственной налоговой администрации во Львовской области.
-
omontana
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 гру, 2009 16:55
1) назвати когось злодієм має право тільки суд;
2) розслідування-розслідуванням, але чи когось за це посадять, це вже інше питання  .
-
C-sif
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему