|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 18 гру, 2020 20:54
Долярчик написав: hume написав:Ты не взял практически то же, только со сдачей через полгода? При этом ты заплатил на 5% меньше, а ждать будешь несоизмеримо больше. Короче, ты странный. Последний этаж в новострое это не неликвид. Не удивляюсь если на последнем этаже ещё и вид был
Не то саме - бо в наступній черзі я мав вибір!!! А в першій черзі - підпихали мені неліквіди на останніх поверхах! І цю, що не взяв - не видова!(видова - ще дорожча, хоча вид так собі - просто не в вікна сусідньї черги) flyman написав:Звідки ще один Фонд?
Так за три роки нашкріб + % капали на різних депо. flyman написав:І заморозити 2 Фонди на 2 роки і з економією у 5%, гірше чим готове через пів року? Так там і ризики вищі, і вартість грошей в часі вища. Дивний вибір
так чому ти не хочеш визнати вльот на курсі?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 18 гру, 2020 21:01
Долярчик написав: flyman написав:І заморозити 2 Фонди на 2 роки і з економією у 5%, гірше чим готове через пів року? Так там і ризики вищі, і вартість грошей в часі вища. Дивний вибір
В наступній черзі - Я ВИБРАВ ТЕ, ЩО ХОТІВ, а в першій черзі було лише пару дорогих неліквідів, які мені підсовували! І не думаю, що б дуже ціна зросла на той неліквід через пів року, якщо: 1) через пів-року-рік - очікується розвертання цін вниз(привіт зРадіо) 2) і вибір/конкуренція буде підтискати у наступній черзі!(в якій я і взяв смарта) 3) і, якщо дивитись на варіант 1), то що робити з квартирою через пів року, якщо ї не вигідно продавати, а на ремон - тупо нема грошей? - брати кредит?(на весь ремонт - то всю вигоду з'їсть переплата по кредиту) - тупо тримати закриту і сплачувати за вивіз сміття/ліфт/обслуговування котельні на даху і т. п.? - а тариф там буди не малий, так як при підписанні ПД, ще підписувалась "хитрість/вимога" забудовника, що обслуговувати рік після здачі будинку буде тільки їхня компанія! То нах таке щастя - тримати закриту, неліквідну(як на мене) квартиру і сплачувати за "всяку хрінь" цілий рік, компанії забудовника?
якщо через півроку розвертання цін почнеться, то воно буде довго, так як ринок інерційний. ладно, не хочеш бачити проколи, то не треба, багатій ... о ... УК, ти ще на ній влетів... чому тримати закритою... забудовник затягне будівництво ... за той час ти назбираєш ще 1 Фонд ... і ремонт... все сходиться. Хоча кому розказую ... фінансової подушки нема ... взяв на останні ... у випадку чого, навіть задницю не буде як приклити парою Франклінів ну да, на Левандівці ... ліквід ... а останній поверх неліквід... жгі істчо ... хоча ти вирішив на ШРТ орієнтуватися... міську львівську гелектричку 
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 18 гру, 2020 21:04, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 18 гру, 2020 22:25
Они начинали дешевле + самих входных групп больше. В любом случае на тетрис не тянет, но он па 3500. Кстати, в новопечерских липках не намного лучше, а они па 3 куе
Главное это локация.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 22:30
BIGor написав:Видел рекламу - продажа готового от КАНа.
один увидел рекламу второй посмотрел лун... и на основании этого делают многозначительные выводы, "эксперты"-теоретики ёпт...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 22:49
CRUSADER написав:бизнес класс  по 1900 
Это боль. Между КГС и Геосом. Могли бы хотя бы в ФК2 подсмотреть. Дблыблд.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 23:01
hume написав: Долярчик написав:[qu А в першій черзі - підпихали мені неліквіди на останніх поверхах!
На каком взяли? На втором?
Це вже конфіденційність Тож відповідь така - на одному з цих поверхів: 1й 2й 3й 4й (поверховість 12 пов.)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2020 23:07
Долярчик написав:То нах таке щастя - тримати закриту, неліквідну(як на мене) квартиру і сплачувати за "всяку хрінь" цілий рік, компанії забудовника?
Я приводил пример, когда между стартом продаж 13 и 14-ого дома в Эврике было 2-3 недели. В первом живут уже 2 года, второй, готовый на 95%, стоит пустой и некому его будет узаконить, потому что застройщика нет. Если сели играть в строительную рулетку, то чем короче, тем лучше. Застройщик может выглядеть ОК, потом начнет подтормаживить и задерживать ближние очереди (вот и годик насобирать деньги на ремонт), обязательства, выданные инвесторам третей очереди, превращаются почти в ничто. "Вы не поняли меня. Это на тот случай, если не будет возможности дать удовлетворения всем. Ведь господин Атос имеет право первым убить меня. И лишить возможности уплатить долг чести вам, господин Портос. Обязательство, выданное вам, господин Арамис, превращается почти в ничто." (с)
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 23:08
Долярчик написав:[ на одному з цих поверхів: 1й 2й 3й 4й (поверховість 12 пов.)
Красавчик, хвалю. Правильно, что не взял последний в первой очереди
Востаннє редагувалось hume в П'ят 18 гру, 2020 23:10, всього редагувалось 1 раз.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 гру, 2020 23:09
Sidus написав:Мої вітання
Дякую! Тепер рік спокою, а далі думати, чи перепродати по переуступці, чи зробити ремонт і бавитись у лендлорда?  [/quote] ============ Рік спокою був би, якби лишили 2 фонда, зараз будете щодня дивитись, чи не стала стройка, чи є рух і тремтіти ) welcome! Я в це вже награвся, але то були інши часи, зараз якщо сдадуть із затримкою рік, вважайте повезло и вийшли сухим із води[/quote] ======== Так я і свою квартиру в якій зараз живу - взяв на котловані(якраз мою секцію - були тільки залили фундамент) І тут взяв на аналогічному етапі - просто в два рази меншу квартиру. От тоді був більший ризик - бо міг і далі сидіти в тещі на млинцях А зараз - це дрібниці! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-