Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Козак-характерник написав:Долярчик Куме, вітаю з покупкою! Тепер вже ти гоноровий пан, а не волоцюга!
Дякую, куме! От тільки зразу налітають тут і на інших гілках купа заздрісників, які кажуть, що я купив "фее", але не кажуть КРАЩИХ ВАРІАНТІВ! А варіантіа кращих - нема!
Тому я вклав кошти від знецінення - нормально!
Чому немає?!Зара ,наприклад , продається квартирка на цілий поверх,вул.Паркова.Третій будинок від входу в парк.
Востаннє редагувалось Bolt в Суб 19 гру, 2020 16:13, всього редагувалось 1 раз.
jump написав:Хоча якщо порівнювате те дупло, де купив Долярчик , тоді звісно краще малоголосківська
Та чим краше, якщо там без своєї автівки - нема що робити!!! - до основної дороги/транспорту - далеко! - садочки/коли - є? - цвинтар на цвинтарі - це нормально? Лєпотааааааааа....
Ethereum написав:Дивіться. Спочатку скажіть де робота,вона має бути рядом. Далі діти школа. Бо якщо будуту ранком по годині їздити ,то взагалі краще арендувати. Які Ваші пріорітети : парк чи бага комерції... І так далі. А тоді ми Вам підскажемо. Між іншим є непоганий варіант зараз,район Пасічна,якщо цікавить напишіть. Вже збудований.
Робота більш за все на 50% вдома, з невідомою перспективою в майбутньому, тому в найближчі пару років 90% часу виїжджати з комплексу не планується. Садочок, школа трохи пізніше. В пріоритеті парк, природа, велопрогулянки, й раз на місяць прогулянка старим Львовом, для прикладу. )) Поки що лише думки пролітають про зміну міста, але посилюються останнім часом. Звичайно на першому етапі слід розпочати з оренди, щоб оцінити всі нюанси.
Дуже правильний підхід. Львів добре місто для життя. А скільки кімнат шукаєте?
jump написав:Хоча якщо порівнювате те дупло, де купив Долярчик , тоді звісно краще малоголосківська
Та чим краше, якщо там без своєї автівки - нема що робити!!! - до основної дороги/транспорту - далеко! - садочки/коли - є? - цвинтар на цвинтарі - це нормально? Лєпотааааааааа....
Рудненська краще.Виходиш на колію 1км і ти в П"ятому парку , а звідти електричкою дзигари везти в Мостиську ІІ, а там і до Польші (пішохідний перехідв Щегинях)пішки можна дійти(хвилин за сорок), або на приміській вокзал, а звідти вже бидловозкою в будь-який куточок Львова
Долярчик написав:Дякую, куме! От тільки зразу налітають тут і на інших гілках купа заздрісників, які кажуть, що я купив "фее", але не кажуть КРАЩИХ ВАРІАНТІВ! А варіантіа кращих - нема!
Тому я вклав кошти від знецінення - нормально!
Радий, що Ви нарешті здійснили свою мрію. Тепер Ви зможете оцінити все на практиці, а не з теоретичних балачок. Практика - критерій істини. Сподіваюся, що Все буде добре у Вас і копійочка щомісяця капатиме у кишеню Долярчика!
І зразу хочу сказати, що в шоці, як Флай, місяць тому, як пальцем в небо - точно попав в забудовника, а головне - в ЖК!!!
А, я ж то писав, що остаточне рішення по вибору ЖК, прийняв ще у вересні!
Тож, розпочинаю реаліті-шоу, але на іншій гілці! Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! А тут, просто теж фіксуємо, що придбаний на котловані смарт, 27м2 у ЖК Ріел Сіті, із здачею до кінця весни 2022р.(тобто, за 1,5р.) Ціна 450Кгрн/16К дол.(в грн. трохи заокруглив, так як ролі дуже не грає 2-3тис)
Так, локація не айс, але й не дуже #дупасвіту! Гірше, якщо б було десь аж під лісом на Левандівці, чи в Рясному1/2 А так, то до основної дороги не далеко(300м), де проїзджає багато маршруток, атб - теж не далеко.... - ну і сам комплекс, наче, має бути гарним!(підземний паркінг/садочок/комерція і інше)
Та й який ще можна кращий бетон купити за ~ 2 Фонда? Ну не в іпотеку ж лізти!