Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Якась пішла дурна мода заманювати на комуналку і підтягувати півтора постачальники за адресою.
Там є газ/теплопостачання, а на зиму це основні витрати. Та ще й з кешбеком. Я так Віку за 2-3 місяці відіб'ю.
Я не те що б за усіх казав, а більше за власний кейс. Ви, певно, газом опалюєте, а у мене ЦО, тому більше 130 грн за газ+постачання ще не було. Та й для комуналки є жирніші за Віку варіанти на кшталт ЛУМУМби чи Сибасу. Ба, навіть картка, якою Ви мене вчили свинячити, схоже, може тут стати у пригоді.
klug написав:Якась пішла дурна мода заманювати на комуналку і підтягувати півтора постачальники за адресою.
Там є газ/теплопостачання, а на зиму це основні витрати. Та ще й з кешбеком. Я так Віку за 2-3 місяці відіб'ю.
Там до речі (в ТАС2Ю) некоректно редагується сума платежу по облгазам. Ну і якщо платите ПУМБою, то кіщміш не отримуєте, бо при оплаті комуналки в ТАС2Ю мсс код 4814.
Там два способи пошуку — за адресою і в каталозі послуг. Пробуйте там і там. Ну і потім треба дочекатись, поки пришлють рахунки, просто так платити неможливо, отака дурна система.