|
Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 25 гру, 2020 20:32
Квесторе_поверніться написав:Так собі міркую шо оптимістично Ви купили пасив на 2 роки, якщо оптимістично. Але з надією в світле майбутнє
А що, було брати, майже, готовий НЕЛІКВІД(який б все одно затягнули) і потім тримати закритим, так як бабла на ремонт нема? Більше того, сидіти з голою дупою, коли пандемія за вікном і лоХдауНи вводять на місяць-два?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 21:05
Долярчик написав: Квесторе_поверніться написав:Так собі міркую шо оптимістично Ви купили пасив на 2 роки, якщо оптимістично. Але з надією в світле майбутнє
А що, було брати, майже, готовий НЕЛІКВІД(який б все одно затягнули) і потім тримати закритим, так як бабла на ремонт нема? Більше того, сидіти з голою дупою, коли пандемія за вікном і лоХдауНи вводять на місяць-два?
грн депо і забавки з валютою набагато перспективніше...
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 21:16
jump написав: Долярчик написав: Квесторе_поверніться написав:Так собі міркую шо оптимістично Ви купили пасив на 2 роки, якщо оптимістично. Але з надією в світле майбутнє
Диверсифікація в бетон - теж не погано 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 21:28
Долярчик написав:Диверсифікація в бетон - теж не погано
на Зеленій 115, навпроти Липової алеї зупилилась новохалабуда... вигнали 2 поверхи, забрали крани.. все стало колишній Ектіавтопром...
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 21:33
Долярчик написав: jump написав: Долярчик написав:А що, було брати, майже, готовий НЕЛІКВІД(який б все одно затягнули) і потім тримати закритим, так як бабла на ремонт нема? Більше того, сидіти з голою дупою, коли пандемія за вікном і лоХдауНи вводять на місяць-два?
Диверсифікація в бетон - теж не погано 
яка диверсифікація? ти в бетоні більше як на 100% (тобто ще в боргах)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 гру, 2020 21:35
flyman написав:яка диверсифікація? ти в бетоні більше як на 100% (тобто ще в боргах)
якщо твій капітал до прикладу 10 М то 1 М можна в халабудку, то є гадаю дивер-я
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: П'ят 25 гру, 2020 21:51
Долярчик написав:А що, було брати, майже, готовий НЕЛІКВІД(який б все одно затягнули) і потім тримати закритим, так як бабла на ремонт нема?
Шляху назад немає. Тут надія шо більш менш наладиться в Неньці Україні. Почне економіка рости. Іпотеку запустять серйозно і нерухомість почне рости з нормальними цінами на оренду. Які там ціни на оренду на Лівандовці зараз? Але є багато ризиків шо рости Ненька Україна то немає на чому. Тут би перезайняти шоб погасити старі борги.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 22:09
jump написав:на Зеленій 115, навпроти Липової алеї зупилилась новохалабуда... вигнали 2 поверхи, забрали крани.. все стало колишній Ектіавтопром
Ну так не треба в лайняні забудовники вкладати! От я знаю точно(якщо без форс-мажорів), що Ріел дободує! Правда, так само точно знаю, що вони заатягнуть і це будівництво...  flyman написав:яка диверсифікація? ти в бетоні більше як на 100% (тобто ще в боргах)
Спокійно! Це лише на пару тижнів... А далі, наче з чистого листа... Просто буде ~ 85% в бетон і ~ 15% на гривнедепо(розмазане на рік по різних стовпцях), а ближче до літа і влітку, то трохи буду конвертувати у доляр! Але, дуже мої заощадження не вираховуй  бо хоч пандемія, але я все одно щось ще відкладаю щомісяця! Ну і вище % я привів приблизні 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 22:13
Долярчик написав:бо хоч пандемія, але я все одно щось ще відкладаю щомісяця!
Чим тоді ФОПи незадоволені коли ще є можливість при 2 дітках відкладати?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 22:54
Квесторе_поверніться написав: Долярчик написав:бо хоч пандемія, але я все одно щось ще відкладаю щомісяця!
Чим тоді ФОПи незадоволені коли ще є можливість при 2 дітках відкладати?
як чим? РРО! це ж контрабандою та контрафактом буде ой як тяжко барижити.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1