Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Там не тільки стимули, але стимули займають велику частину. Особливо забавляє: - дайте омериганцям, голодним і так далі, 2 куе і це вирішить їх проблеми...
Такий чудовий приклад маніпуляції, цікаво, чи сенатори розуміють це?
Я про що, 2 куе не вирішать всіх проблем, чому б не вирішити цю проблему системно - нормальні виплати по безробіттю і так далі.
А 2 куе + інщі соц.витрати добавлять до Штатівського дефіцити дофіга (і так великого)!!!
І основна проблема це - коли омериканці отримують ці виплати, це крадіжка з наших кишень...
Прогноз на довгострок - штатівському баксу хана. Штати - нове зімбабве...
зі. Старі республиканці розуміють проблему боргів, і про це говорять, але популізм приведе штати в прірву.
ззі. Вкладайте грощі в дорогоцінні метали на довгострок.
Вкладчик1234 написав:change_pm, напоминает фильм "идиократия"
Треба передивитись... вже не пам"ятаю.
Взагалі, я здивован віком привладних людей в Штатах. Виглядає, як Совок 80-х.
Ненсі Пелосі - 80 років, герой роліку Мітчел - х.з. скільки, але точно за 70. Американські президенти - 74 і 78.
Виглядає так, що соц.ліфти в Штатах давненько так поломались, і кругова порука ))))
послухав пресконференцію Пелосі, таке враження, що війна демократів з республіканцями, без огляду на ціну перемоги для Америки і американців. Не зрозуміло в чому зміст. Це війна глобалістів з традиціоналістами? За масову чіпізацію, вакцинацію, тотальний контроль і промивання мозгів проти свободи?
flyman написав:послухав пресконференцію Пелосі, таке враження, що війна демократів з республіканцями, без огляду на ціну перемоги для Америки і американців. Не зрозуміло в чому зміст. Це війна глобалістів з традиціоналістами? За масову чіпізацію, вакцинацію, тотальний контроль і промивання мозгів проти свободи?
Якщо допустити таку думку - то дійсно війна...
Трамп перервав шестя демократів на 4 роки, і наразі перед ними майорять ще 4+4...
От тому я непевен, що все вже закінчилось. Імхо, Трампу не з руки віддавати (вкрадену у нього владу), тому спостерігаємо...
Демократи вже показали, яке в них "людське" обличчя, приклад, Гейтс і його постійні промови.
зі. Тому я допускаю гаряче/теплу війну в Штатах, особливо коли білі зрозуміють, в яку прірву їх тягнуть демократи і кількість зброї на руках в Штатах...
ззі. Імхо звичайно, але 20 рік може здатись нам квіточками, після того, як ми почнемо жити подіями 21...
flyman написав:послухав пресконференцію Пелосі, таке враження, що війна демократів з республіканцями, без огляду на ціну перемоги для Америки і американців. Не зрозуміло в чому зміст. Це війна глобалістів з традиціоналістами? За масову чіпізацію, вакцинацію, тотальний контроль і промивання мозгів проти свободи?
Якщо допустити таку думку - то дійсно війна...
Трамп перервав шестя демократів на 4 роки, і наразі перед ними майорять ще 4+4...
От тому я непевен, що все вже закінчилось. Імхо, Трампу не з руки віддавати (вкрадену у нього владу), тому спостерігаємо...
Демократи вже показали, яке в них "людське" обличчя, приклад, Гейтс і його постійні промови.
зі. Тому я допускаю гаряче/теплу війну в Штатах, особливо коли білі зрозуміють, в яку прірву їх тягнуть демократи і кількість зброї на руках в Штатах...
ззі. Імхо звичайно, але 20 рік може здатись нам квіточками, після того, як ми почнемо жити подіями 21...
думаю, що вірогідніший варіант, коли незадоволені демократами переберуться в більш традиційні штати тіпа Техаса і там створять свою Америку без ЛГБТ, толерастів і любителів соціалістичної халяви Процес пішов. Детройтів побільшає.